Chat -sovelluksen käyttäminen Windows 11: ssä

Kuinka uusi Microsoft Teams -pohjainen Windows 11 Chat toimii. jos emme tiedä, miten sitä käytetään, katsotaan kaikki sen ominaisuudet

Windows 11: n uutuuksista löytyy myös Chat -sovellus, joka on integroitu Käynnistä -painikkeen vieressä olevaan tehtäväpalkkiin. Tämän sovelluksen pitäisi helpottaa kommunikointia ystävien ja sukulaisten kanssa, tehokkaasti korvaamalla Skypen ja muut videopuheluohjelmat (kuten ZOOM), koska se on helppokäyttöinen, hyvin integroitu uuteen käyttöjärjestelmään ja siinä on todella moderni käyttöliittymä.

Windows 11 Chat perustuu Microsoft Teams, pienemmässä ja kevyemmässä versiossa, jonka avulla voit silti soittaa puheluita ja soittaa videopuheluita tai videoneuvotteluja.

Katsotaan yhdessä kuinka käyttää Chat -sovellusta Windows 11: ssä, kuinka aktivoimme sovelluksen kuvakkeen, jos olemme poistaneet sen käytöstä tai se ei näy Windows 11 -kappaleessamme, kuinka kirjaudutaan sovelluksen palveluun ja miten ratkaista kaikki ongelmat sen käynnistämisen yhteydessä.

Indeksi

  Chat -kuvakkeen aktivointi Windows 11: ssä

  Ennen kuin näet, miten sovellus toimii, tarkistetaan, että sovelluksen kuvake on sovelluksessa ja että se on Käynnistä -painikkeen vieressä (se on yksi pääpainikkeista sekä virtuaalisen työpöydän painike ja widget -painike). Jos keskustelussa ei näy painikkeita, paina hiiren kakkospainiketta tehtäväpalkissa ja avaa merkintä Tehtäväpalkin asetukset ja varmista avautuvassa uudessa ikkunassa, että kohteen vieressä oleva painike on aktiivinen Chat.

  Tätä kirjoitettaessa toimintoa ei voi käyttää Käynnistä -valikosta tai muista valikoista: Chat -kuvakkeen poistaminen käytöstä tehtäväpalkista estää toiminnon kokonaan, joten harkitsemme, aiommeko käyttää sitä vai poistaa sen käytöstä.

  Chat -sovelluksen käyttäminen

  Kun olet painanut Chat -sovellusta, kirjautumistiliin jo liitettyjen Microsoft- tai Outlook -tilien tietoja käytetään palautukseen välittömästi käyttäjänimi, puhelinnumero (jos on) ja kaikki Skype- ja Outlook -yhteystiedot.

  On selvää, että voimme aina käyttää toista Microsoft -tiliä painamalla kirjoituksen alareunassa Käytä toista tiliä. Synkronointi tilillämme jo olevien Skype- ja Outlook -tilien kanssa helpottaa yhteyden muodostamista yhteyshenkilöihin, joiden kanssa keskustelimme jo tietokoneella. painamalla Synkronoi -painiketta voimme myös suorittaa synkronointi Microsoft Teams -sovelluksen tai puhelimessamme mahdollisesti olevan Outlook -sovelluksen kanssa, jotta voit käyttää puhelinluetteloa ja löytää heti muut yhteystiedot chat -sovelluksesta.

  On selvää, että voimme heti ottaa yhteyttä yhteystietoihin, joilla on Windows 11 ja Chat -sovellus tai jotka käyttävät Microsoft Teamsia (johon Chat -sovellus perustuu).

  Chat -sovelluksen ominaisuudet

  Chat -ominaisuudet hyödyntävät Microsoft Teamsin ja Skypen kaikkia etuja: itse asiassa Chat -sovellus haluaa korvata edellä mainitut sovellukset lyhyitä puheluita, ryhmäkeskusteluja ja nopeiden videopuheluiden soittamista Windows 11: ssä. Tärkeimmät ovat:

  • Chat -tila GIF- ja emoji -tuella
  • Lähetä minkä tahansa tyyppinen tiedosto keskustelujen liitteenä
  • Kutsujärjestelmä suoralla viestillä tai tekstiviestillä (niille, jotka ovat lisänneet puhelinnumeron)
  • Ryhmäjärjestelmä lähettää useita ihmisiä samaan keskusteluun
  • Kyselyjen lisääminen chattiin
  • Jopa 100 hengen kokouksen aloittaminen (enimmäiskesto 60 minuuttia)
  • Ilmainen kokouskutsu, johon voivat osallistua myös ihmiset verkossa (ilman Chat -sovellusta)
  • Jaa näyttö ja ääni tietokoneeltasi kokousten aikana
  • Käsien nostojärjestelmä puhumiseen kokousten aikana
  • Turvajärjestelmä yksityisten ja maltillisten kokousten luomiseksi

  Kaikki nämä toiminnot ovat käytettävissä ilmaiseksi ilman, että meidän tarvitsee asentaa mitään muuta tietokoneellemme. Jos haluamme laajentaa kokousmahdollisuuksia (videopuhelutyyppi ilman rajoituksia ja vielä enemmän osallistujia) meidän on allekirjoitettava a Microsoft 365 -tilaus, jotta voit avata myös Microsoft Teamsin lisätoimintojen lukituksen.

  Chat -sovelluksen vianmääritys

  Chat -sovellus ei toimi tai ei avaudu kunnolla tietokoneellamme? Voimme yrittää ratkaista sen sulkemallaMicrosoft Teams -kuvake vasemmassa alakulmassa, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja lopuksi napsauta kiinni. Jos Teams -kuvake on piilotettu, meidän on ensin painettava nuolenpäätä ylöspäin ja löydettävä painettava kuvake.

  Vaihtoehtoisesti suosittelemme kokeilemaan Microsoft Teamsin palautus. Jatka avaamalla Käynnistä -valikko ja painamalla kuvaketta asetukset, avataan valikko Sovellus, painamme valikkoa Sovellus ja ominaisuudet, etsitään sovellusta Microsoft Teams, paina sen vieressä olevia kolmea pistettä ja avaa lopuksi Edistyneet asetukset.

  Jatka restaurointia siirtymällä osioon Nollaa sitten painamme näppäintä Nollaa. Jos palautus epäonnistuu tai ei ratkaise ongelmaa, siirrymme samaan näyttöön ja paina tällä kertaa Nollaa.

  Jos kaikki palautusjärjestelmät epäonnistuvat, paina Poista -painiketta ja lataa se verkosta Microsoft Teamsin uusi versio, joten voit asentaa tunnetun toimivan version Windows 11: lle ja sen Chat -sovellukselle.

  Päätelmät

  Windows 11: n Chat -sovellus voi olla erittäin tärkeä käännekohta kaikille ihmisille, jotka käyttävät usein videopuheluita ja -keskusteluja tietokoneella ja haluavat nopean ja helpon työkalun videoneuvottelujen luomiseen heti tai keskusteluun kollegoiden ja ystävien kanssa. Se voi olla hyvä työkalu vaihtaa tiedostoja nopeasti eri tietokoneiden välillä tai ystävien ja sukulaisten välillä maksamatta mitään.

  Ilmeisesti vaihtoehtoja videopuhelusovellus ne eivät puutu Windowsista, mutta sovelluksen sisällyttäminen järjestelmään on ehdottomasti hyvä liike Microsoftilta kilpailla kaikkien vastaavien palveluiden kanssa.

  Ja jos arvostamme yksinkertaisia ​​työpöytiä emmekä halua liikaa hyödyttömiä kuvakkeita, voimme aina poistaa sen käytöstä ja jättää vain Käynnistä -painikkeen tai muutaman muun järjestelmäkuvakkeen, ja Windows 10: n todellisen nostalgian vuoksi voimme myös siirtää kaikki kuvakkeet vasemmalle, jotta voidaan käyttää palkkia, joka on hyvin samanlainen kuin Windowsin vanhoissa versioissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up