Chrome-laajennukset kouluun ja koulutukseen

Chrome-laajennukset asennetaan integroimaan hyödyllisiä työkaluja kouluun, etäopetukseen ja PC-työhön

Niille, jotka opiskelevat paljon tietokoneella, Google Chrome on loistava tukikumppani paitsi tiedon etsimiseen Internetistä, myös sen laajennuksista, jotka ovat hyödyllisiä eri toimintojen nopeuttamiseksi ja lisätyökalujen tarjoamiseksi.

Verrattuna muihin selaimiin Chrome pystyy toimimaan avaamalla jotkin sovellukset itsenäisesti ikään kuin ne olisivat tietokoneohjelmia, jopa offline-tilassa ja ilman Internet-yhteyttä.
Seuraavassa oppaassa olemme koonneet parhaat Chrome-laajennukset kouluun ja koulutukseen, joten voit opiskella maksiminopeudella ja saada erinomaisia ​​arvosanoja.

LUE MYÖS: Laajennukset parantamaan tuottavuutta Google Chromessa

Indeksi
 1. Erityiset laajennukset koulua ja opetusta varten
 2. Muita hyödyllisiä laajennuksia
  1. Johtopäätökset

Erityiset laajennukset koulua ja opetusta varten

Vähän: laajennus lyhentääksesi liian pitkiä linkkejä, jotta voit jakaa ne helposti koulun chateissa tai Google Classroom -ryhmässä.
Screencastify: laajennus hyödyllinen näytön tallentamiseen tai verkkosivujen avaamiseen, jotta ne voidaan näyttää opiskelijoille tai ystäville opiskelukeskusteluissa.
Kielioppi Chromelle: erinomainen laajennus chatissa, viesteissä ja sähköpostilaatikoissa tehtyjen kielioppivirheiden korjaamiseen.
Zoomausaikataulu: laajennus, joka on suunniteltu ohjelmoimaan ZOOM-videopuheluita, jotta niitä ei unohdeta. Jokainen aikataulu lisätään Google-kalenteriin, jotta saat ilmoituksen tietokoneeseen tai älypuhelimeen, jossa käytetään samaa Google Chrome -tiliä.
Keskity tehtävään: laajennus, joka on suunniteltu tarjoamaan tuottavuusajastin (opiskeluaika) ja tehtävälista.
Toimistoeditori: Google-laajennus, jonka avulla voit tarkastella ja muokata Microsoft Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin avulla asentamatta Officea tietokoneellesi.
Google kääntäjä: laajennus, joka parantaa Google Chromeen integroitua käännösjärjestelmää.
GoFullPage: tämän laajennuksen avulla voit kaapata koko verkkosivun näyttönä, vaikka se olisi erittäin pitkä (pitkäkuva).
Äänitallenteet Google Classroomiin: erittäin hyödyllinen laajennus vastaajaviestien tuen lisäämiseen Google Classroomin keskusteluissa ja ryhmissä.

Muita hyödyllisiä laajennuksia

Kouluun ja koulutukseen suunniteltujen Chrome-laajennusten lisäksi voimme asentaa myös seuraavat laajennukset, jotka ovat erinomaisia ​​kouluympäristössä, mutta käyttökelpoisia myös toimistossa tai työtietokoneella.

 • Momentum: Tämä on laajennus, joka korvaa aloituskortin päivittäisellä tehtävälistalla, kuten sisäänrakennettu muistutus, ettei tehtävää koskaan unohda.
 • StayFocusd : StayFocusdin avulla voit rajoittaa häiriötekijöitä estämällä tai rajoittamalla pääsyä sivustoille, kuten Facebook ja Twitter, jos vietät siellä liian paljon aikaa päivän aikana.
 • Automaattinen laajennusteksti Google Chromelle : Jos joudut kirjoittamaan samoja asioita usein, voit käyttää jonkinlaista automaattista täyttöä tämän laajennuksen kanssa ja määrittää lyhenteitä. Voisin esimerkiksi kirjoittaa ja @ saadakseni sähköpostiosoitteeni näkyviin Chrome-ruutuun kirjoitetussa tekstissä, kuten Gmailissa.
 • Tasku on yksi laajennuksista, jolla voit tallentaa suosikkiweb-sivut, -sivustot, -uutiset ja -artikkelit lukeaksesi niitä myöhemmin. Tämä on jo kuvattu toisessa artikkelissa.
 • Vapauta Chromen käyttämää muistia OneTabin avulla, laajennus, josta olen puhunut aiemmin, edelleen erittäin hyödyllinen. Vaihtoehtoisesti se on myös hieno Great Suspender pitää Chromen aina nopeana ja reagoivana.
 • Mercury Reader on yksi laajennuksista piilottaa mainokset verkkosivustoilta ja parantaa online-lukemista. Puhdistaa verkkosivut selkeästi ja esittää pääsisällön helposti luettavalla valkoisella arkilla ilman häiriötekijöitä.
 • Huomautustaulu Tämä laajennus avaa ilmoitustaulun, jossa on muistiinpanoja ja muistiinpanoja, jotka on täytettävä ja täytettävä haluamallasi tavalla, ikään kuin se olisi seinällä riippuva taulu. Voit avata taulun välilehdellä tai ponnahdusikkunana.
 • Caret on erillisenä ohjelmana avautuva tekstieditori, jolla kirjoitetaan ja muokataan dokumenttia tai jopa ohjelmointikoodia sisältävää tiedostoa.
 • Pixlr X : Se on Chrome-tukiohjelma, joka on erittäin helppokäyttöinen, nopea ja sisältää kaikki perustyökalut kuvien koon muuttamiseen, rajaamiseen tai kirkkauden, kontrastin ja kaiken siltä väliltä parantamiseen.
 • Yksinkertainen tomaatti: Kaikki voidaan tehdä käyttämällä työkalupalkin painiketta, joka asettaa automaattisen ajastimen 5 ', 10', 15 ' ja 25' välein.
 • Tulosta mustetta säästäviä verkkosivuja ilman numeroita ja ilman mainoksia tai erilaisia ​​valikoita: Tulostusystävällinen ja PDF. Painikkeella voit tulostaa verkkosivun tekstin tai tallentaa sen PDF-muodossa jakaaksesi sen sähköpostitse.
 • Voit hallita asennettuja laajennuksia aktivoimalla ja poistamalla ne nopeasti on erilaisia ​​laajennuksia, mm SimpleExtManager.
 • Tiukka työnkulku voit skannata työaikoja 25 minuutin välein, jolloin kaikki häiriösivustot on estetty, ja sitten 5 minuutin tauon Facebookin ja muiden sosiaalisten verkostojen tarkistamiseen. Samanlainen laajennus on myös StayFocusd.
 • Hei tapa on laajennus, joka näyttää kalenterin tavallisista toiminnoista, jotka toistuvat joka viikko, jotta sinulla on yleiskuva tekemistä ja työskentelyä varten.
 • Paniikki nappi: Tämä paniikkipainike on Chrome-laajennuspalkkiin lisättävä painike, jonka avulla voit sulkea kaikki avoimet välilehdet lennossa ja yhdellä napsautuksella. Tämä painike on todella kätevä, varsinkin kun joku astuu huoneeseemme (esimerkiksi toimistopäällikkö) piilottaakseen katsomamme sivustot. Suljetut välilehdet voidaan sitten avata uudelleen, kun tilanne on jälleen hiljainen.
 • ReviewMeta: Asentamalla tämän laajennuksen Chromeen, voit avata Amazon-tuotesivun ja painaa ReviewMeta-painiketta tarkistaaksesi, ovatko eri arvostelut luotettavia eri parametrien perusteella. Työkalu tarkistaa erityisesti, onko kirjoittanut prosenttiosuus arvosteluista, jotka on tarkistettu ja kirjoitettu oikealla kielellä eikä toistuvilla kaavoilla, jotka melkein aina peittävät vääriä arvosteluja. Vaikka laajennus olisi englanninkielinen, se onnistuu toimimaan, ei täysin, mutta silti riittävän hyvin, jopa italiankielisiin arvosteluihin.
 • Instapaper: Niille, jotka ovat ilman Internetiä tietyn ajan, laajennus, jonka avulla voit tallentaa artikkeleita ja verkkosivuja, jotta voit lukea niitä offline-tilassa, on kätevä. Instapaper on erittäin tehokas sovellus, joka johtuu myös kyvystään lähettää artikkeleita jopa Kindle Ebook -lukijaan.
 • Web Clipper: Vaikka kirjanmerkit ovat edelleen ensisijainen tapa säilyttää verkkosivustoja ja verkkosivuja, Evernoten Webclipperin avulla voit luoda linkkiluetteloita, jotta voit selata niitä myös millä tahansa muulla tietokoneella tai matkapuhelimella.
 • Imagus: Napsauttamalla Googlesta tai muulta verkkosivustolta löytyvää kuvaa näet suuren esikatselun vain siirtämällä hiiren sen päälle, jos Imgus-laajennus on asennettu Chromeen
 • Bitwarden: erinomainen laajennus salasanojen tallentamiseen ja niiden uudelleenkäyttöön tuntemillamme sivustoilla, suojaten kaiken pääsalasanalla tai c- tai sormenjäljellä. Tällä hetkellä paras vaihtoehto LastPassille.
 • Emoji-näppäimistö: Niille, jotka rakastavat emojikasvoja ja haluavat käyttää niitä hieman jokaisessa chat-sovelluksessa, jokaisessa sähköpostissa, kirjoitus- tai viestisivustossa, voit asentaa Emoji-näppäimistön, jotta hymiökasvot ovat käytettävissä milloin tahansa, vain kopioimista ja liittämistä varten.
 • Etsi ja korvaa: Tätä laajennusta käytetään tiettyjen sanojen etsimiseen ja korvaamiseen kirjoitetussa tekstissä, jota käyttävät ne, jotka kirjoittavat mihin tahansa laatikkoon tai online-tekstieditoriin, blogiin ja keskusteluryhmään
 • Latausten nopeuttaminen Chromessa, on useita toisessa artikkelissa kuvattuja laajennuksia.
 • Gmail Checker, nähdäksesi Gmail-ilmoitukset
 • Projekti Naptha kopioidaksesi tekstiä kuviksi
 • Session Buddy, tallentaaksesi selausistunnot ja jatkaaksesi niitä myöhemmin tai toisena päivänä.
 • Yksinkertainen muistilehtiö, jotta muistilehtiö on aina saatavilla muistiinpanojen tekemiseen.
 • Laskin, jos sinulla on laskin Chromessa.
 • En välitä evästeistä piilottaakseni bannerit hyväksyy evästeet
 • PushBullet, varten vastaanottaa ilmoituksia älypuhelimesta PC:n Chromessa.

Johtopäätökset

Näillä Google Chromen laajennuksilla voimme saavuttaa maksimaalisia tuloksia opiskellessamme koulussa tai yliopistossa, mikä vähentää seisokkeja ja tuottavuutta.
Tietenkään älkäämme asentako niitä kaikkia, muuten Chromesta tulee äärimmäisen raskas: valitaan opintotyyliimme sopivat ja kokeillaan, jotta järjestelmää ei kuormiteta liikaa.

Ilmeisesti nämä lisätään muihin Hyödyllisiä laajennuksia lisättäväksi jonka olemme jo nähneet toisessa oppaassa. Jos Chrome hidastaa liikaa, voimme aina nopeuttaa sitä maksimissaan poistamalla käytöstä ne laajennukset, joita emme käytä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up