Chrome-laajennukset pitämään ChatGPT aina valmiina ja saatavilla

Joillakin yksinkertaisilla laajennuksilla voimme integroida ChatGPT:n, tunnetuimman tekoälyn chat-botin, Chromeen

1) WebChatGPT

ChatGPT:llä ei ole pääsyä tietoihin vuoden 2021 jälkeen, eikä sillä ole pääsyä tietoihin Internetissä – nämä rajat ovat tekoälykehittäjien asettamia.

Voit poistaa nämä rajoitukset asentamalla laajennuksen WebChatGPTjonka tavoitteena on vapauttaa pääsy uusimpiin tietoihin ja antaa botin tehdä hakuja myös verkossa, mikä laajentaa reaaliajassa käsiteltävän tiedon määrää.

2) ChatGPT hakukoneille

Toinen erittäin hyödyllinen laajennus OpenAI:n kehittämän tekoälyn oikeaan hyödyntämiseen on ChatGPT hakukoneille.

Asentamalla tämän laajennuksen saamme ChatGPT-tuloksia suurissa hakukoneissa; käyttääksemme sitä meidän tarvitsee vain aloittaa haku omasta suosikki hakukone ja tarkkaile ChatGPT:tä työssään näytön oikealla puolella; Tekoäly alkaa etsiä ja ohjelmoida hakukoneessa käytettyjen sanojen perusteella.

3) Merlin

ChatGPT:n parhaista laajennuksista se erottuu varmasti Merlinjonka avulla voit integroi tehokas tekoäly mihin tahansa verkkopalveluun tai verkkosovellukseen.

Tämän laajennuksen käyttäminen riittää CTRL+M tai CMD+M millä tahansa verkkosivulla avataksesi kehotteen ChatGPT:llä ja kysyäksesi mitä tahansa, kuten "kirjoita minulle hauska viesti Twitterissä" tai "luo Facebook-viesti, jossa olen vihainen kaikille".

4) ChatGPT Prompt Genius

Laajennuksella ChatGPT Prompt Genius voimme lisätä monia toimintoja ChatGPT:n vasempaan palkkiin pitääksemme kaikki tekoälylle tekemämme pyynnöt kunnossa, Luokittele jokainen yksittäinen haku, tallenna se paikallisesti tai PDF-muodossa tai luoda todellisia "ali-AI:ita" käytettäväksi tarpeen mukaan.

Todella korvaamaton laajennus niille, jotka haluavat aloittaa ChatGPT:n käytön töissä tai päivittäisten tehtäviemme helpottamiseksi.

5) ChatGPT Writer

Emme tiedä kuinka vastata yrityksen sähköpostiin tai julkaisuun sosiaalisessa mediassa? Voimme pyytää tekoälyn apua lataamalla laajennuksen ChatGPT-kirjoittaja.

Kun tämä lisäosa on asennettu, meidän tarvitsee vain kopioida saamamme viestin tai sähköpostin tekstiosa, liittää se lisäosan näyttöön ja painaa Luo vastaus. Näytöllä voidaan myös määrittää, miten vastauksen tulisi olla, jotta se mukautetaan kontekstiin.

6) Jaa GPT

Me haluamme jaa ChatGPT:llä tehdyt haut? Paras tapa tehdä tämä on asentaa laajennus JaaGPT.

Tämän laajennuksen avulla on mahdollista nopeasti jakaa tekoälyn tutkimus yksinkertaisesti painamalla alaosassa, chatin lopussa olevaa Share-painiketta; Tämä luo pysyvän linkin, joka kopioidaan leikepöydälle. Linkin voi laittaa chattiin, viestiin tai sosiaaliseen mediaan jakaa tekoälyllä tekemäsi kokeilusi.

Johtopäätökset

ChatGPT on ehdottomasti viime vuosien paras löytö! Sen potentiaali on ääretön ja oikeilla laajennuksilla voimme hyödyntää AI-chatia jopa näytön ulkopuolella OpenAI:sta, jotta voimme vastaanottaa käden, kun teemme hakuja verkossa ja vastaamme sähköpostiin tai viestiin.

Edelleen tekoälystä voimme lukea oppaitamme parhaat tekoälykuvageneraattorit luomaan taidetta tekstistä ja edelleen parhaat tekoälyn (AI) kokeilusivustot.

Jos haluamme hyödyntää muita hyödyllisiä Google Chromen laajennuksia, voimme lukea artikkelin aiheesta laajennuksia Google Chromen tuottavuuden parantamiseksi.

Ne, jotka haluavat käyttää laajennuksia parantaakseen Chromen turvallisuutta, voivat lukea oppaamme Internetin suojauslaajennukset Chromelle.

Indeksi
  1. 1) WebChatGPT
  2. 2) ChatGPT hakukoneille
  3. 3) Merlin
  4. 4) ChatGPT Prompt Genius
  5. 5) ChatGPT Writer
  6. 6) Jaa GPT
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up