Def Windows Defenderin asennuksen poistaminen, poistaminen tai poistaminen käytöstä Windows 7: ssä ◁

Käyttäjät, jotka ovat käyttäneet Windows 7: ää pitkään, tietävät, kuinka tärkeää pitää Windows Defender päällä. Tästä huolimatta saattaa olla aikoja, jolloin haluat poistaa Windows Defender -ominaisuuden kokonaan käytöstä.

Windows Defender on vakoiluohjelmisto, joka sisältyy Windows -käyttöjärjestelmään ja toimii automaattisesti, kun se käynnistetään. Windows Defender käyttää määritelmiä varoittaakseen mahdollisista riskeistä, jos se havaitsee, että havaittu ohjelmisto on vakoiluohjelma tai muu mahdollisesti ei -toivottu ohjelmisto.

Emme yleensä suosittele Windows Defenderin asennuksen poistamista tai poistamista käytöstä, varsinkin jos järjestelmä on yhteydessä Internetiin. Silti, jos haluat poistaa sen käytöstä tai poistaa sen Windows Defender Windows Vistassa tai Windows 7: ssä voit noudattaa seuraavia ohjeita.

Indeksi

  Poista Windows Defender käytöstä Windows 7: ssä

  Paras ja helpoin tapa poistaa Windows Defender käytöstä on poistaa sen palvelu käytöstä Windows Services -luettelossa. Tehdä tämä:

  Menetelmä 1/2

  Vaihe 1: Kirjuri palvelut.msc Käynnistä -valikon hakukenttään ja paina Enter. Napsauta Jatka -painiketta, jos sinulta kysytään UAC -viestiä.

  Vaihe 2: Selaa palveluiden luetteloa, kunnes näet Windows Defenderin nimen. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows Defenderin nimeä ja valitse Ominaisuudet .

  Vaihe 3: Aseta Yleiset -välilehden käynnistystyypiksi " liikuntarajoitteinen "Ja napsauta painiketta Käytä tallentaaksesi muutokset.

  Menetelmä 2/2

  Vaihtoehtoisesti voit myös poistaa Windows Defenderin käytöstä oikealta itse ohjelmasta. Tämä polku on myös erittäin helppo, mutta ensimmäinen on erittäin helppo!

  Vaihe 1: Avaa Windows Defender -ohjelma kirjoittamalla Windows Defender Käynnistä -valikon hakukenttään.

  Vaihe 2: Kun ohjelma on auki, siirry kohtaan Työkalut> Järjestelmänvalvoja . Poista valinta " Käytä tätä ohjelmaa "ja napsauta Käytä .

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up