EasyRE System Recovery Disc Review + Giveaway (kilpailu suljettu)

Jos löydät itsesi tilanteesta, jossa tietokoneesi ei käynnisty ja olet jo kokeillut "Viimeinen hyvä kokoonpano" -vaihtoehtoa eikä se toimi, mitä muuta voit tehdä?

SystemDiscsillä on ratkaisu, joka voi auttaa sinua vähentämään turhautumistasi kutsutulla automaattisella korjaussovelluksella Helppo palauttaa olennainen (EasyRE, pähkinänkuoressa). Tämä on loistava ohjelmisto, jonka avulla voit korjata Windowsin ja varmuuskopioida tiedostot, vaikka et voi käynnistää Windowsia, ja meillä on myös yllätys. Lue lisätietoja.

Indeksi

  EasyRE käynnistyy

  Kun lataat EasyRE, se on ISO-muodossa. Jotta voit käyttää sitä, sinun on poltettava se CD-levylle.

  Aloita EasyRE käynnistämällä CD-levy tietokoneeseen ja käynnistämällä se uudelleen.

  Merkintä : Varmista, että olet määrittänyt BIOSin käynnistymään CD-levyltä ennen kiintolevyä. Muuten CD-levy ei käynnisty.

  Käynnistysprosessi vie jonkin aikaa. Kesti noin 2 minuuttia. Tämä näyttää kestävän kauan järjestelmän suorituskyvystä riippumatta. Se on vähän hikka, mutta sillä välin voit vain kohauttaa olkapäitään ja tehdä kahvia. Käynnistyksen yhteydessä näet Linux-käynnistysnäytön, jossa on tämä helposti tunnistettava kuvake:

  Kerran

  2: EasyRE: n ominaisuudet

  Kun pääset päänäyttöön, näet kaikki EasyRE: n ominaisuudet.

  Täällä >>

  Automaattinen korjaus

  Tämän vaihtoehdon avulla voit korjata Windowsin automaattisesti. Kun Windows ei käynnisty, tämä yleensä saa työn aikaan. Kolmesta kokeilemastani "rikkinäisestä" järjestelmästä se toimi kaikki kolme kertaa. Windows pystyi käynnistymään viallisen ohjaimen asentamisen jälkeen. Myös muilla verkossa on ollut sama menestystaso. Kun käytät automaattista korjausta, sinun tarvitsee vain valita tietokoneesi osio, johon Windows 7 on asennettu, ja aloittaa prosessi.

  Virustentorjuntaohjelma

  Tämä virustarkistus on melko yksinkertainen, mutta se skannaa levyn melko nopeasti, pääasiassa johtuen käynnissä olevien sovellusten puutteesta. Ainoa ongelma minulla on, että se ei pysty päivittämään viruksen määritelmiä tietokoneissa, jotka on kytketty palvelimelleni ICS: n (Internet Connection Sharing) kautta. Et myöskään voi päivittää määritelmiä, jos Internet-palveluntarjoajasi vaatii käyttäjänimen ja salasanan todennukseen. Ehkä kehittäjät voisivat harkita tämän mahdollisuuden lisäämistä?

  Selaa / varmuuskopioi tiedostoja

  Tämä on luultavasti yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Jos et pysty ratkaisemaan mitään EasyRE: llä, voit varmuuskopioida tiedostosi alkuperäisen tiedostojärjestelmän selaimen avulla. Jos sinulla on vara-kiintolevy, voit siirtää tiedostoja osioista toiseen.

  Osioeditori

  Tämän ominaisuuden avulla, kuten nimestä voi päätellä, voit muokata Windowsissa olevia osioita niin, että voit luoda ympäristön, jossa voit varmuuskopioida tiedostosi muille asemille.

  Internet-selain

  Jos sinulla on vielä tekemistä verkossa ja sinulla ei ole paljon aikaa Windowsin nollaamiseen tällä hetkellä, voit käyttää Resurssienhallintaa, jonka avulla voit käyttää Internetiä ilman, että sinun tarvitsee käyttää Windowsia tietokoneellasi. Tämä on välttämätöntä ihmisille, jotka käyttävät tietokonettaan työhön.

  Tämän monipuolisten ominaisuuksien ansiosta EasyRE on yksi hyödyllisimmistä palautusapuohjelmista. Tehdään yhteenveto käyttökokemuksesta.

  Yhteenveto

  EasyRE teki työnsä hyvin. Ota käyttöjärjestelmäsi käyttöön nopeasti. Heidän virustunnistin on kunnollinen eikä havainnut vääriä positiivisia. Kesti jonkin aikaa tartuttaa joitain tiedostoja joillakin harvoilla viruskannoilla ja EasyRE tunnisti ne oikein. Internet ja tiedostoselaimet ovat hieman alkeellisia, mutta se on melkein kaikki mitä tarvitset joka tapauksessa. Se on parempi kuin tietokone, joka tarvitsee vähän enemmän kuin paperipaino.

  Haittapuoli on, että EasyRE sulkeutuu virustarkistuksen päättymisen jälkeen ja jättää sinut käyttöjärjestelmän työpöydälle taustalle. Tämä voi olla hieman ärsyttävää, jos sillä on enemmän tekemistä sovelluksen kanssa. On hieman vaikeaa suorittaa EasyRE uudelleen, kun se on suljettu. Toinen ongelma ilmenee tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Windows havaitsee, että tiedostojärjestelmälle on tapahtunut jotain, ja aloittaa tarkistuksen uudelleen. Tämä ei välttämättä ole sovelluksen vika, mutta ajattelin kutsua sitä takaisin, koska se on vähän vaivaa, koska se viivästyttää sinua noin 10-20 minuuttia.

  Kaiken kaikkiaan EasyRE on erinomainen palautussarja. Annan sille a 9/10 , vain pari pientä ratkaisematonta ongelmaa (kuten verkon sammuttaminen ja EasyRE sammuttaminen virustarkistuksen jälkeen). Nämä pienet kysymykset syrjään, se on tehokas ja vaikuttava ohjelma, joka jokaisella pitäisi olla arsenaalissaan!

  Arpajaiset

  EasyRE on saatavana koti-, Professional- ja Server-versioina, ja se toimii Windows XP: n ja Windows 8: n välillä. Olemme iloisia saadessamme 10 kopiota EasyRE Professionalista (hinta 39,95 dollaria) lahjaksi NeoSmart Technologiesin ystävällisen sponsoroinnin ansiosta.

  Näin voit osallistua arpajaistapahtumaan:

  merkintä: Palkintojen arvonta on päättynyt.

  Siinä kaikki. Valitsemme satunnaisesti 10 voittajaa tapahtuman päättyessä.

  Takaraja: 11. helmikuuta 2013

  Päivittää : Voittajat ovat

  • Rahul

  • pws

  • Ian Warren-Tibbetts

  • John L

  • Adriano Oliveira

  • Sharon Teasdale

  • Bahme taide

  • Huy nguyen quang

  • Neil Wakeman

  • Deni Lad

  Sinulle ilmoitetaan tuloistasi pian.

  Kiitos NeoSmart Technologiesille ystävällisestä sponsoroinnista. Jos haluat sponsoroida lahjaa, napsauta ota meihin yhteyttä täällä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up