Eheytä levy Auslogics Disk Defrag -sovelluksella

Jos kysyt asiantuntijalta vinkkejä Windows-tietokoneesi suorituskyvyn nopeuttamiseksi, saat usein vastauksen »Eheytä kiintolevy«. Syy kiintolevyn pirstoutumiseen johtuu siitä, että joka kerta kun lataat tiedoston tai tietoja kiintolevylle, käyttöjärjestelmä jakaa sen lukemattomiksi paloiksi tai lohkoiksi ja tallentaa ne kiintolevyn tyhjiin tiloihin. Kun yrität avata tiedostoa, käyttöjärjestelmän on koottava kaikki osat yhteen ja koottava ne uudelleen yhdeksi kappaleeksi. Kun yhä useampi tiedosto jaetaan ja tallennetaan eri paikkoihin, kiintolevy täyttyy sirpaloituneilla osilla ja tiedostojen palauttaminen kestää kauemmin.

Tämän sirpaloitumisongelman ratkaisemiseksi sinun on suoritettava levyn eheytyssovellus, jossa se etsii tiedoston eri osat ja lajittelee ne suorituksen järjestyksessä. Oletusarvon mukaan Windows sisältää omat eheytystyökalut, joita kuka tahansa voi käyttää, mutta sillä on joitain haittoja, kuten kyvyttömyys eheyttää yksittäistä valittua tiedostoa ja ohittaa alle 64 Mt: n tiedostot.
.

Toisaalta on olemassa tämä tehokas apuohjelma Auslogics-levyn eheytys jonka avulla voit voittaa kaikki nämä haitat. Tässä hyödyllisessä Auslogics-tuotteessa on ominaisuuksia, kuten:

  • pystyy eheyttämään kaikki asemat samanaikaisesti.

  • pystyy eheyttämään yhden tiedoston tai kansion.

  • Automaattinen taustan eheytys.

  • se tyhjentää kaiken vapaan tilan, jotta tietoja ei voida palauttaa.

  • pystyy muokkaamaan eheytysalgoritmia.

  • ajoita säännölliset eheytysistunnot.

  • yhteensopiva Windows XP: n, Vistan ja Windows 7: n kanssa.

Se sisältää myös useita lisäominaisuuksia, kuten kiintolevyjen optimointi parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi ja MFT-toiminta-alueen puhdistaminen.

Kuinka käyttää Auslogics Disk Defrag -sovellusta

Yksi hyvä asia Auslogics Disk Defragissa on, että sitä on helppo käyttää.

Jos haluat eheyttää yhden tai useamman aseman samanaikaisesti, valitse vain ne asemat, jotka haluat eheyttää, ja napsauta »Eheytä« -painiketta.

Napsauttamalla eheytyspainikkeen vieressä olevaa nuolta voit muuttaa eheytysprosessin algoritmia. Täällä voit valita, analysoidaanko levyt vai eheytetäänkö valitut asemat. Voit myös valita Eheytä ja optimoi -vaihtoehdon, jonka avulla voit virittää järjestelmän parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Tämä prosessi on hitaampi, mutta tehokkaampi kuin "Defrag" -menetelmä.

Jos haluat eheyttää vain joitain tiettyjä tiedostoja tai kansioita, siirry kohtaan Toiminto-> Eheytä tiedosto tai Toiminto-> Eheytä kansio. Voit sitten valita eheytettävän tiedoston tai kansion.

Toinen tämän ohjelmiston mielenkiintoinen piirre on, että voit määrittää eheytysprosessin algoritmin. Yksi vaihtoehto on poistaa käyttäjän väliaikainen tiedosto ennen eheyttämistä. Tämä voi vähentää eheytysaikaa merkittävästi. Voit myös määrittää vaihtoehdon eheyttää tietyn koon suurempia tiedostoja. Järjestelmätiedoston siirtäminen levyn alkuun voi myös lisätä järjestelmän nopeutta.

Voit myös ajoittaa eheytysprosessin Aikataulu-välilehdeltä.

Auslogics Disk Defrag voidaan ladata ja käyttää ilmaiseksi. Niille, jotka haluavat tehokkaampia ohjelmistoja, he voivat myös kokeilla premium-versiota: Auslogics BoostSpeed .

Yksinkertaistaa tämä ohjelmisto huomattavasti eheytysprosessia? Toivomme, että myös tietokoneesi toimii nopeammin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up