Ei tarpeeksi tilaa Android-puhelimessa: kuinka palauttaa

Katso, kuinka voit palauttaa tilaa sisäisestä muistista, jos älypuhelimesi ilmoittaa, että siinä ei ole tarpeeksi tilaa uusien sovellusten asentamiseen

Android-puhelinta käytettäessä voi tapahtua, että saamme "tila ei riitä" -varoituksen, kun yritämme asentaa uusia sovelluksia tai ladata uuden videon WhatsAppista tai verkkosivustolta. Jos näemme varoituksen, älä panikoi: kaikki voidaan ratkaista ja usein paljon kivuttomammin kuin luuletkaan!

Tässä oppaassa olemme koonneet kaikki yksinkertaiset menetelmät ratkaistaksesi ongelman Ei tarpeeksi tilaa Androidissajotta voit jatkaa puhelimesi käyttöä ja asentaa halutun sovelluksen tai suuren multimediasisällön ilman ongelmia.

1) Integroitu puhdistusjärjestelmä

Monissa Android-puhelimissa on a integroitu puhdistusjärjestelmäjoka pystyy puhdistamaan automaattisesti ilman muiden sovellusten asentamista.

Esimerkiksi Xiaomi-älypuhelimissa voimme hyödyntää tätä puhdistusainetta avaamalla sovelluksen Turvallisuus ja napsauttamalla valikkoa Puhdistaja ja jatka etsimään järjestelmästäsi turhia tiedostoja. Muiden valmistajien puhelimissa se voi näkyä erillisenä järjestelmäsovelluksena tai valikon tavoitettavana kohteena Muisti, Sisäinen muisti tai Varastotila.

Käynnistämällä puhdistimen poistamme suurimman osan ylimääräisistä ja poistettavissa olevista tiedostoista ilman riskiä, ​​jolloin saadaan erittäin korkea muistin palautus (varsinkin jos emme ole puhdistaneet pitkään aikaan). Puhdistuksen päätyttyä voimme hankkia muita hyödyllisiä vaihtoehtoja puhelimen puhdistamiseen, jotta voimme saada takaisin enemmän erilaisten tiedostojen viemää tilaa.

Aina Xiaomi-puhdistimesta voimme myös käynnistää Facebookin puhdistusaineThe WhatsApp puhdistusaine ja järjestelmä Syväpuhdistusjoka voi korjata riittämättömän tilan Androidissa useimmissa tilanteissa.

2) Käytä Google-tiedostoja

Paras sovellus tilan vapauttamiseen Androidissa on epäilemättä Google-tiedostotsaatavilla ilmaiseksi.

Asentamalla tämän sovelluksen saamme ilmaisen ja tehokkaan työkalun älypuhelimemme sisäisen muistin ja microSD-kortin valvontaan, jotta voimme nopeasti poistaa turhat tiedostot, kopioidut tiedostot tai minkä tahansa huomattavan kokoisen tiedoston, joka vie älypuhelimemme muistin.

Kun sovellus on auki, paina vain vasemmassa alakulmassa Siivota ja hyödynnä näytön luokkia poistaaksesi meemejä, kopioidaksesi kuvia, kuvakaappauksia ja paljon muuta. Suorittaaksesi vielä syvemmän tarkistuksen, paina nuolta oikeassa yläkulmassa (käytetyn välilyönnin vieressä) ja skannaa eri tiedostoluokat, jotta voit etsiä suurimmat tiedostot.

Puhdistajan lisäksi tätä sovellusta voidaan käyttää kelvollisena tiedostonhallinnana, joten voit aina selata laitteesi mediakansioita ja sovelluskansioita. Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa Google Files vapauttaa tilaa, hallita tiedostoja ja lähettää niitä (Android).

3) Vapauta tilaa manuaalisesti

Jos emme halua käyttää mitään sovellusta tai sisäistä puhdistusainetta, voimme aina aloita suurimpien tiedostojen manuaalinen puhdistus suoraan puhelimen asetusvalikosta.

Jatka siirtymällä sovellukseen asetukset ja osiossa Muisti (Sisäinen muisti tai Varastotila), tarkistetaan, mikä vie niin paljon tilaa, että se kyllästää kaiken sisäisen muistin.

Käytössämme olevan mallin perusteella meidän pitäisi pystyä avaamaan yksittäisiä merkintöjä tallennustilassa, jotta voidaan poistaa välimuistissa olevia tietoja, tarpeettomia sovelluksia tai suurempia tiedostoja, jotka on tallennettu järjestelmäkansioihin (esim. vanhojen tiedostojen päivitys).

Kun ongelma on tunnistettu, voimme jatkaa samasta näytöstä tai avaamalla polun Asetukset -> Sovellukset (poistaaksesi tarpeettomat sovellukset) tai sovellus Galleria (poistaaksesi kuvia ja videoita, jotka vievät enemmän tilaa).

Näin poistamme suurimman osan älypuhelimemme muistiongelmista asentamatta edes puhdistussovellusta (muista, että tilaa on usein niin vähän, että emme voi edes jatkaa näiden sovellusten kanssa, joudumme välttämättä käyttämään manuaalista puhdistusta!).

4) Muut sovellukset järjestelmän puhdistamiseen

Jos älypuhelimessamme ei ole integroitua puhdistusjärjestelmää tai Google Files ei ole tyydyttänyt meitä, voimme käyttää jotakin alla suositelluista sovelluksista, jotta voimme palauttaa tilaa missä tahansa Android-puhelimessa mallista tai valmistajasta riippumatta.

CCleaner

Jos kuitenkin haluamme säilyttää jatkuvuuden tietokoneen ja älypuhelimen välillä, voimme asentaa sovelluksen CCleanersuosituimman tietokoneen puhdistusaineen mobiiliversio.

Täsmälleen kuten tietokoneessa, sovellus pystyy analysoimaan sisäisen muistin ja mahdolliset microSD-kortit, näyttäen lopputuloksena kaikki tiedostot, kansiot ja optimoinnit, joita voimme tehdä puhelimessa nopeuttaaksemme toimintaa ja ratkaistaksemme Androidin tilan puutteen.

Norton Clean

Toinen sovellus, jota ei kannata missata, on Norton Cleansaatavilla ilmaiseksi kaikille Android-puhelimille.

Kuuluisa virustentorjuntavalmistaja on toimittanut meille sovelluksen, jolla on miellyttävä ulkonäkö ja erittäin helppokäyttöinen: käynnistä se ja odota tarkistustuloksia, jotta voit puhdistaa ei-toivotut tiedostot, vapauttaa muistia suuremmista tiedostoista ja poistaa järjestelmän ja sovellusvälimuistin aina tarvittaessa.

Junk Clean Master

Toinen hyvin kuuluisa sovellus Android-järjestelmän puhdistamiseen on Puhdas Mestarisaatavilla ilmaiseksi.

Tämän sovelluksen pääominaisuus on, että se on erittäin helppokäyttöinen: vain yksi napsautus riittää käynnistämään oletuspuhdistuksen (joka poistaa monia turhia tiedostoja) ja järjestelmän optimoinnin, jotta myös RAM-muisti ja CPU vapautuvat. ei-toivotuilta prosesseilta, tarpeellisempi (tosin täysin eri tavalla kuin tehtävätapparit, jotka kuten tiedämme ovat täysin hyödyttömiä).

Muita sovelluksia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin yllä näkyvät, voit tarkastella artikkelissamme Sovellus Androidin puhdistamiseen tarpeettomista tiedostoista, jotka vievät tilaa.

5) Estä "ei tarpeeksi tilaa Androidissa" -viesti

Jos haluamme välttää "Androidissa ei ole tarpeeksi tilaa" -viestin usein ilmestymisen, seuraa vain joitain yksinkertaisia ​​ehdotuksia, joita voidaan soveltaa mihin tahansa älypuhelimeen, jossa on vihreän robotin käyttöjärjestelmä.

Siirrä valokuvia ja videoita

Ensin meidän täytyy siirtää multimediatiedostomme (valokuvat ja videot) pilveen, jotta voimme poistaa ne sisäisestä muistista ja vapauttaa tilaa. Loistava sovellus tähän tarkoitukseen on Google-kuvatsaatavilla ilmaiseksi jokaiselle Android-laitteelle.

Kun tämä sovellus on käynnistetty ja määritetty, voimme tehdä rajattomasti varmuuskopioita kaikista valokuvistamme ja myös tallentaa videoita (kuvattu kameroilla tai ladattu sosiaalisesta mediasta tai viestisovelluksista) Google Driven käytettävissä olevaan tilaan. Sovelluksen avulla voit myös poistaa verkkoon jo tallennettuja valokuvia ja videoita, jotta tilaa palautetaan välittömästi.

Jos haluat lisätietoja Google Kuvien käytöstä, pyydämme sinua lukemaan oppaitamme Google Photos, jossa on rajoittamaton varmuuskopiointi Androidista, iPhonesta ja PC:stä Ja Kuinka käyttää Google Kuvia ja kaikkia sen automaattisia ja manuaalisia toimintoja.

Siirrä sovelluksia

Kun multimediatiedostot on lajiteltu, meidän on jatkettava sovellusten siirtäminen sisäisestä muistista microSD-muistiin (jos läsnä). Manuaalinen menetelmä sisältää polun avaamisen Asetukset -> Sovelluksetselaa eri luetteloita, avaa suurempia sovelluksia ja tarkista, onko painike sovellusten siirtämiseksi ulkoiseen tallennustilaan käytettävissä.

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää sovellusta AppMgr IIIjoka on suunniteltu erityisesti siirtämään sovelluksia tallennustilasta toiseen.

Siirrä järjestelmäsovellukset microSD-kortille

Valitettavasti huomaat, että monia sovelluksia ei voi siirtää ja että jotkut siirrettävät lisäävät kokoaan sisäisessä muistissa käytön ja ajan myötä. Ihanteellinen, jos tämä riittämättömän muistin ongelma ilmenee usein, on avaa juurtunut Android-puhelin ja asenna sovellus, kuten Link2SD.

Tämä sovellus "pettää" järjestelmää ja luo symbolisia linkkejä siirtämällä sovelluskansioita, mikä saa järjestelmän uskomaan, että ne ovat edelleen sisäisessä muistissa, vaikka todellisuudessa ne ovat microSD-kortilla (josta tulee siksi kaikkien sovelluskansioiden todellinen muisti asennetut sovellukset).

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka siirtää Android-sovelluksia sd-kortille.

Johtopäätökset

Kuten olemme nähneet, voimme Korjaa nopeasti vähän tilaa koskeva ongelma Androidissakäyttämällä molempia järjestelmässämme jo saatavilla olevia menetelmiä ja asentamalla erilaisia ​​sovelluksia tiedostojemme ja sovelluksiemme puhdistamiseen ja siirtämiseen.

Jos Android-laitteen tilan riittämättömyyden ongelma ilmenee, kun tilaa on vapaana ja asennamme uusia sovelluksia, suosittelemme, että luet oppaamme kuinka korjaa Google Play Kaupan virheet.

Jos kuitenkin halusimme siirtää valokuvat ja videot tietokoneellemme, suosittelemme lukemaan artikkelimme kuinka Siirrä valokuvia ja videoita Androidista tietokoneeseen.

Edelleen riittämättömän muistin aiheesta voimme lukea syvällisen analyysimme siitä, miten Selviydy Androidilla täydellä sisäisellä muistilla tai matkapuhelimesi tilan loppuessa.

Indeksi
 1. 1) Integroitu puhdistusjärjestelmä
 2. 2) Käytä Google-tiedostoja
 3. 3) Vapauta tilaa manuaalisesti
 4. 4) Muut sovellukset järjestelmän puhdistamiseen
  1. CCleaner
  2. Norton Clean
  3. Junk Clean Master
 5. 5) Estä "ei tarpeeksi tilaa Androidissa" -viesti
  1. Siirrä valokuvia ja videoita
  2. Siirrä sovelluksia
  3. Siirrä järjestelmäsovellukset microSD-kortille
  4. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up