Elokuvien suoratoisto verkossa vuokra- ja ostosivustot

Niiden italialaisten sivustojen ominaisuudet, joissa ei, jotta voimme ostaa meitä kiinnostavia elokuvia tai ei

1) iTunes

iTunes se on varmasti verkkokauppa, josta voimme luottaa ostojen ja tilausten tekemiseen. Se on integroitu Windows 10:n ja Windows 11:n Microsoft Storeen, mutta johon pääsee myös selaimesta.

Elokuva ei sisällä runsasta luetteloa elokuvista, jotka voidaan suoratoistaa Android-tableteilla ja -älypuhelimilla, tietokoneilla ja kaikilla laitteilla, jotka voivat vastaanottaa suoratoistoa.

Tällä alustalla voimme nähdä elokuvan tai emme, voimme ostaa elokuvia tai emme valita valitun elokuvan vastaanottimena.

5) Chili

kiloa sallii no on vähemmän tunnettujen sivustojen joukossa, mutta tarjoaa erittäin mielenkiintoisen luettelon, jossa on mahdollista ei missä on paljon elokuvia ostaa ja ei tai Ostaa tarpeidemme mukaan. Hinnat vaihtelevat 5 eurosta markkinoiden alhaisimpiin hintoihin, ja yhdellä tilauksella pääset käyttämään luettelon kaikkia nimikkeitä. Jokainen elokuva on siis katsottavissa ilman rajoituksia, ja siellä on myös täysin ilmainen yhden kuukauden kokeilujakso.

 • Amazon Prime -videot, ilmainen niille, jotka ovat jo tilaaneet Amazon Primen ja tarjoaa erinomaisen valikoiman TV-sarjoja ja jopa eksklusiivisia elokuvia. Siitä on nopeasti tullut todellinen vaihtoehto Netflixille Italiassa, koska tilaus sisältyy myös Amazon Primeen.
 • Apple TV Plus: Applen hallinnoima suoratoistoalusta, jonka avulla voit katsoa rajattomasti elokuvia ja TV-sarjoja maksamalla yksinkertaisen tilauksen Apple Paylla.
 • Disney Plus, kaikki Disney-, Pixar-, Star Wars- ja Marvel-TV-sarjat ja sarjakuvat hintaan 7 euroa kuukaudessa. Siellä on suuria Disney-klassikoita, Mikki Hiiri -sarjakuvia, Simpsonien kaikki jaksot ja paljon muuta.
 • Nyt on on-demand -suoratoistopalvelu, jonka avulla voit katsoa Skyn ​​tarjoamia elokuvia ja TV-sarjoja ilman dekooderia ja ilman satelliittiantennia. Erittäin suuri valikoima, Sky-yksinoikeudelliset tuotteet ja eräät parhaista suoratoistossa näkyvistä Sky-kanavista täydentävät tarjouksen.
 • Mediaset Infinity on online-elokuvien suoratoistokauppa Mediaset. Infinityllä voimme nähdä joitain elokuvia ilmaiseksi ja tilauksella pääsemme myös uusimpiin elokuviin sekä Mediasetin tarjoamaan eksklusiiviseen sisältöön.
 • TimVision on TIM-palvelu elokuvien ja TV-sarjojen katseluun verkossa erillisen dekooderin tai sovelluksen kautta. Tarjous on erittäin hyvä, se integroituu tärkeimpiin TIM-tilauksiin ja tarjoaa myös pääsyn joihinkin Sky-kanaviin.
 • Vodafone TV: toinen suoratoistopalvelu, jota hallinnoi puhelinoperaattori, tässä tapauksessa Vodafone. Myös tässä tapauksessa meillä on hyvä valikoima elokuvia ja tv-sarjoja, jotka sisältyvät valittuun kodin kuitutilaukseen.
 • Nämä ovat epäilemättä parhaita suoratoistopalveluita, joita voimme tällä hetkellä tilata Italiassa.

  Johtopäätökset

  Säilyttämällä tämän oppaan voimme aina tietää, mitkä ovat parhaat sivustot no tai vaihtoehtoisesti Chromecastvaikka useimmat älytelevisiot tarjoavat sovelluksia yllä mainittuihin palveluihin (joten voit käyttää televisiossa olevia sovelluksia suoraan).

  Lisätietoja saat myös lukemalla oppaamme Sovellus elokuvien katseluun ilmaiseksi ja suoratoistona.

  Indeksi
  1. 1) iTunes
  2. 5) Chili
   1. Johtopäätökset

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up