Erilliset tehtäväpalkin kuvakkeet Windows 11:ssä

Voimme erottaa ohjelman kuvakkeet palkista, jos emme halua ryhmitellä niitä yhteen

Windows 10:een asti oli mahdollista poistaa kuvakkeiden ryhmittely asetuspalkista, saada Windows XP- ja Windows 7 -tyyliset tehtäväpalkit: meidän piti vain viedä meidät polulle Asetukset -> Mukauttaminen -> Tehtäväpalkkilaajenna merkinnän alla oleva avattava valikko Yhdistä tehtäväpalkin painikkeet ja valitse Ei koskaan. Valitettavasti tämä toiminto on poistettu kokonaan Windows 11:stä, mikä pakottaa meidät käyttämään vain avoimien sovellusten kuvakkeita.

Onneksi voimme silti palauttaa sen Windows 11:ssä käyttämällä kolmannen osapuolen ohjelmia, jotka pystyvät siihen mukauttaa tehtäväpalkki mahdollisimman suureksi ja tehdä siitä lähempänä Windowsin kanssa työskentelevien ja siihen hyvin tottuneiden käyttäjien tarpeita. Katsotaan yhdessä kuinka erottaa tehtäväpalkin kuvakkeet Windows 11:ssäjotta käyttökokemus on hyvin lähellä Windows XP:ssä ja Windows 7:ssä nähtyä.

ExplorerPatcher

Paras mukautustyökalu, jonka voimme asentaa Windows 11:een palauttaaksemme Windows 10:ssä nähdyt toiminnot, on ExplorerPatcheravoimen lähdekoodin ohjelma, joka on omistettu tähän tarkoitukseen.

Lataa tämä työkalu avaamalla yllä mainittu sivu, vieritä sivua alaspäin ja napsauttamalla kohdetta asennusohjelma, joten voit ladata suoritettavan tiedoston. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta suoritettavaa tiedostoa, vahvista näkyviin tuleva UAC-suojausviesti ja odota muutama sekunti, että tehtäväpalkki käynnistyy uudelleen.

Uudelleenkäynnistyksen yhteydessä meillä on uusi tehtäväpalkki, joka on hyvin samanlainen kuin Windows 10:ssä jo nähty: meillä on Käynnistä-valikko vasemmassa alakulmassa, järjestelmäkuvakkeet muuttuvat ja aina kun avaamme ohjelman, sitä ei näytetä kuvake, mutta se näytetään kokonaan, jotta näet heti, minkä sovelluksen olemme avaneet ja mikä sovellus on yksinkertainen pikakuvake.

Tämän uuden palkin mukauttamiseksi meidän tarvitsee vain painaa sen oikeaa painiketta ja valita kohde Omaisuus.

Eri valikoista voimme räätälöidä baarin tarpeidemme mukaan, jotta siitä tulee erittäin tuottava. Jos haluamme palata vanhoihin Windowsin asetuksiin, meidän tarvitsee vain painaa -painiketta Omaisuus ja aseta Windows 11 välittömästi palkkityyliksi; vaihtoehtoisesti viedään meidät polkua pitkin Asetukset -> Sovellukset -> Sovellukset ja ominaisuudet ja poista sovellus ExplorerPatcher.

StartAllBack

Valitettavasti ei ole monia sovelluksia, jotka pystyvät muokkaamaan tehtäväpalkkia, etenkään Windows 11:ssä. Paras on epäilemättä StartAllBacktunnetuin ja tehokkain sovellus, jonka käyttö edellyttää käyttäjälisenssiä ilman rajoituksia.

Lataamalla StartAllBack on mahdollista korvata Windows 11 -palkki kokonaan ja korvata se uudella palkin ominaisuuksilla ja Windows 11 -palkkiin suunnitellun suunnittelun yhdistävällä palkilla. Sovelluksen asennuksen jälkeen saamme heti erilliset kuvakkeet , ilman, että sinun tarvitsee asettaa mitään kohteita; Jos haluat muokata palkkia vielä enemmän, napsauta palkkia hiiren kakkospainikkeella, avaa palkin mukauttamiseen tarkoitettu valikko ja valitse, mitä haluat muuttaa.

StartAllBackilla voimme esimerkiksi aseta klassinen Käynnistä-valikkosiirrä palkkia sivulle tai ylös (Mac-tyyli) tai päätä, asetetaanko Tumma teema vain yöksi vai mihin aikaan päivästä tahansa.

Johtopäätökset

Ovatko nämä tilanteet, joissa ajattelet "mutta Microsoft kuuntelee käyttäjien palautetta"? Epäilykset tulevat kun ajattelee sitä Windows 11:stä on poistettu monia hyödyllisiä toimintoja tehtäväpalkin mukauttamiseenpakottaa käyttäjät tekemään muutoksia, joita kaikki eivät ole valmiita tekemään.

Vaikka on totta, että innovaatiot ovat aina tekniikan ytimessä, estää sinua palaamasta vanhoihin asetuksiin on epäilemättä "voima": Päätettiin, että baarin tulee olla tällainen, eikä kukaan saa räätälöidä sitä haluamallaan tavalla.

Onneksi on olemassa ohjelmia, joiden avulla voit korjata Microsoftin valintoja siinä toivossa, että käyttöjärjestelmän myöhemmät versiot ovat "avoimia" mukautuksiin. Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka mukauttaa Windows 11:n ulkoasua ja teemaa ja ja miten mukauta tiedostohaku Windows 11:ssä ja 10:ssä koko tietokoneellasi.

Indeksi
  1. ExplorerPatcher
  2. StartAllBack
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up