Erinomainen koottu PC 800 eurolla korkealla suorituskyvyllä

Ostoneuvoja: mittatilaustyönä koottu pöytätietokone alkaen 800 eurosta ostamalla parhaat tänään saatavilla olevat komponentit

Tarvitsemmeko uuden PC:n, mutta haluammeko koota sen itse ilman, että joudumme ostamaan esiasennettua (jossa on väistämättä joitakin liian halpoja komponentteja)? Sitten olet tullut oikeaan oppaaseen: tässä näytämme sinulle mitä ostaa, jotta sinulla on kotona erinomainen, suorituskykyinen PC, jonka hinta on enintään 800 €.

Tämän tietokoneen on oltava riittävän tehokas, jotta se pystyy ajamaan ongelmitta kaikenlaisia ​​ohjelmia, jopa kaikkein vaativimpia (kuten Photoshop, CAD-ohjelmat ja hallintaohjelmat), jotta sitä voidaan käyttää yliopisto-opintojen tai työtietokoneena koti. 800 euron PC ei edes halveksi joitain videopelejäkoska aiomme sijoittaa hyvän erillisen näytönohjaimen, mutta älä odota maksimaalista resoluutiota ja maksimaalisia yksityiskohtia kaikista peleistä.

Kokoaminen on todella yksinkertaista ja voimme tehdä sen itse ilman ongelmia, koska useimmissa tapauksissa riittää varustautuminen

1) Ennakkotiedot

Emme ota oppaassa huomioon tietokoneen ulkoisia osia eli näppäimistöä, hiirtä, Windows-lisenssiä ja näyttöä, jotka mielestämme sinulla on jo olemassa. Jos meiltä puuttuu Windows-lisenssi, voimme aina ostaa sen edulliseen hintaan, kuten ohjeoppaassamme näkyy osta Windows 10 ja 11, Pro ja Home -lisenssi.

Täydellisen PC:n rakentamiseksi näytämme sinulle kolme kokoonpanoa: toisessa Intel-prosessori ja NVIDIA-näytönohjain, toisessa sekä AMD-prosessori että näytönohjain ja viimeinen, joka luo tehokkaan toimistotietokoneen ilman erillistä näytönohjainta, jotta voimme itsenäisesti valita tarpeisiimme parhaiten sopivan.

Voimme tietysti myös "sekoittaa" joitain komponentteja (näytönohjain, RAM-muistit, SSD jne.), mutta kiinnitämme erityistä huomiota suorittimiin ja emolevyihin, joiden on oltava yhteensopivia keskenään; tältä osin kehotamme sinua lukemaan oppaamme Erot AMD-prosessorien ja Intel Core -suorittimien välillä.

Muista, että sirukriisin aiheuttaman hintojen nousun vuoksi osia, kuten näyttökortteja, ei voida lisätä tietokoneeseen ilman kulutusrajaa nostamatta ja tässä oppaassa meidän on pakko tyytyä alemman tason näytönohjaimiin, jotta ei kokonaiskustannusten korotus on liikaa.

2) Intel- ja NVIDIA PC -kokoonpano

Jos haluamme uuden sukupolven Intel-prosessorilla varustetun PC:n, meidän on aloitettava suorittimesta Intel Core i3 12100Fvarustettu 4 fyysisellä ytimellä, 8 loogisella ytimellä, minimitaajuus 3,30 GHz, maksimi turbotaajuus 4,30 GHz, 12 Mt Intel Smart Cache -muistia, tuki DDR4- ja DDR5-RAMille sekä tuki FCLGA1700-liittimelle.

Tämä erinomainen prosessori antaa parhaansa yhdistettynä emolevyyn MSI PRO H610M-G DDR4, 16 Gt Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM-muistiaM.2 NVMe SSD WD Blue SN570 1TB ja lopuksi virtalähde EVGA 600 BR, 80+ PRONSSI 600W.

Näihin olennaisiin komponentteihin on lisättävä a Moderni keskitorni PC-kotelo ja NVIDIA-näytönohjain Asus Tuf Gaming Geforce Gtx 1650 4GB GDDR6.

Kanssa hinta 752 € voimme luoda tehokkaan PC:n, jossa on uusimman sukupolven Intel-suoritin, emolevy, joka tukee kaikkia uusimpia teknologioita, 16 Gt DDR4 RAM -muistia, erittäin tehokas virtalähde, M.2 NVMe SSD ja NVIDIA-video automaattisella ylikellotuksella ja 4 Gt videomuistia, joten voit käynnistää minkä tahansa 3D-ohjelman ja pelata käytännössä mitä tahansa peliä (säätämällä asetukset keskitasolle).

3) AMD PC -kokoonpano (CPU ja GPU)

Tällä hetkellä vain AMD-komponentteihin perustuva kokoonpano on hinta/laatusuhteeltaan paras, ja se on myös ylivoimainen suorituskyky kaikilla vertailualueilla Intel- ja NVIDIA-kokoonpanoon verrattuna.

Lähtökohtana on prosessori AMD Ryzen 5 5600Xvarustettu 6 fyysisellä ytimellä, 12 loogisella ytimellä, minimitaajuus 3,7 GHz, maksimitaajuus 4,6 GHz, 32 Mt L3-välimuistia, tuki DDR4-muisteille, AMD "Zen 3" Core Architecture -teknologia ja tuki AM4-liittimelle.

Tässä prosessorissa voimme käyttää emolevyä ASUS B450-PLUS PRIMERAM-muistit Corsair VENGEANCE LPX 16GB DDR4 3600se sama M.2 SSD-moduuli ja se sama 600W virtalähde näkyy Intel-kokoonpanossa.

Lopuksi voimme käyttää samaa Moderni keskitorni PC-kotelo ja käytä videokorttia XFX SPEEDSTER QICK210 AMD RADEON RX 6500XT MUSTA.

Kanssa hinta 790€ olemme luoneet erittäin tehokkaan tietokoneen työskentelyyn, opiskeluun ja nykyaikaisten nimikkeiden soittamiseen 1080p-resoluutiolla ja nostamalla asetukset keskikorkeille arvoille.

4) PC-kokoonpano ilman näytönohjainta

Jos haluamme rakentaa toimisto- tai työtietokoneen ilman näytönohjainta tai meillä on jo näytönohjain (otettu vanhasta PC:stä), voimme kuluttaa paljon enemmän prosessoriin, sisäiseen muistiin ja RAM-muistiin.

Tehokas CPU valitaIntel Core i5-12400varustettu 6 fyysisellä ytimellä, 12 loogisella ytimellä, perustaajuus 2,50 GHz, maksimitaajuus 4,40 GHz, 18 Mt Intel Smart Cache -muistia, tuki DDR4- ja DDR5-RAM-muisteille ja integroitu UHD Intel 730 -grafiikka.

Käytämme emolevyä käyttääksemme tämän prosessorin tehoa oikein ASUS ROG Strix B660-IRAM-muistien tukema Kingston FURY Beast DDR5 32GB (2x16GB) 5200MT/s ja sisäinen muisti Crucial P2 1TB 3D NAND M.2.

Määrityksen viimeistelemiseksi käytämme a 600W virtalähde se on a Moderni keskitorni PC-kotelo.

Kulutus noin 865 € meillä on erittäin tehokas toimistotietokone, jossa on AMD-suoritin, joka on varustettu 6 fyysisellä ytimellä ja 12 virtuaaliytimellä, 32 Gt DD5 RAM -muistia, 1 Tt M.2 NVMe -sisäistä muistia. Näillä hinnoilla on vaikea saada tehokkaampaa toimistotietokonettaunohtamatta, että prosessori integroi myös hyvän videosirun raskaampien ohjelmien 3D-kiihdytykseen.

Johtopäätökset

Joten yritimme: Olen vakuuttunut siitä, että yllä näkyvillä osilla tai joka tapauksessa samanlaisilla eri merkkien laitteistokomponenteilla voit hankkia PC:n, joka kestää vuosia tuntematta vanhuuden taakkaa ja sopii paitsi työhön, myös pelaamiseen ilman erityisiä ongelmia, varsinkin jos päätät asentaa erillisen näytönohjaimen.
Kriisistä ja yleisestä hintojen noususta huolimatta se on edelleen mahdollista rakentaa tehokkaita tietokoneita käyttämällä lähes 800 euroajoka pystyy tarjoamaan meille paljon voimaa kaikissa tilanteissa ja varmuudella, että se ei vanhene heti, koska valittujen komponenttien pitäisi riittää seuraavaksi 3 vuodeksi (ellei enemmänkin).

Jos haluamme säästää vielä enemmän, pyydämme sinua lukemaan oppaamme ostaa komponentteja saadaksesi mukavan tietokoneen 300 eurolla.

Jos emme kuitenkaan välitä kustannuksista ja haluamme rakentaa erittäin tehokkaan tietokoneen käyttämällä paljon rahaa, suosittelemme, että luet artikkelimme Mikä on tehokkain PC, jossa on ehdottomasti paras laitteisto (jotka voit ostaa).

Jos meillä on kuitenkin vaikeuksia tietokoneen kokoamisessa, voimme ottaa apua kohdassa kuvatuista vaiheista Opas tietokoneen kokoamiseen ja tietokoneen osien kokoamiseen.

Indeksi
  1. 1) Ennakkotiedot
  2. 2) Intel- ja NVIDIA PC -kokoonpano
  3. 3) AMD PC -kokoonpano (CPU ja GPU)
  4. 4) PC-kokoonpano ilman näytönohjainta
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up