Estä Internetin vaarallisimmat sivustot ja virukset

Käytämme laajennuksia ja DNS:ää parantaaksemme turvallisuutta vaarallisia ja viruksia sisältäviä sivustoja vastaan

Kun surffaamme Internetissä, on erittäin helppoa löytää itsemme epäilyttävän sivun edessä, joka on täynnä mainoksia, jotka usein linkittävät viruksia tai vakoiluohjelmia täynnä oleville sivustoille. Jopa sähköpostiosoitteista tulevien linkkien avaaminen vaarantaa tietokoneen turvallisuuden, varsinkin jos se tehdään hyvin (tarkoituksena saada kyseinen onneton henkilö joutumaan ansaan).

Vaikka virustorjunta tarjoaa tehokkaan suojan kaikkia kyberuhkia vastaan, se on sen arvoista estää Internetin vaarallisimmat sivustot ja virukset juurissamikä nostaa lisäsuojaa selaimessa, jota käytämme verkkoon pääsyssä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka estää Internetin vaarallisimmat sivustot ja viruksetkäyttämällä Google Chromeen integroituja turvajärjestelmiä tai joitain selausturvallisuutta varten suunniteltuja laajennuksia.

suosittelemme, että aktivoit Edistynyt Google Chrome -suojaus.
Aktivoi tämä innovatiivinen toiminto avaamalla Google Chrome -selaimen, painamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa, vie meidät valikkoon asetuksetavaamme sivun valikon Turvallisuus ja yksityisyyspainamme valikkoa Turvallisuus ja aktivoi kohteen vieressä oleva kytkin Edistynyt suojaus.

Tästä eteenpäin Google Chrome -selain analysoi vierailemamme verkkosivut ja linkit ja näyttää varoitusikkunan, kun törmäämme sivustoihin, jotka levittävät haittaohjelmia, troijalaisia ​​sivustoja, sivustoja, jotka julkaisevat vakoiluohjelmia tai muita haittaohjelmia tietokoneessa.

Indeksi
  1. Aina suojatut yhteydet (HTTPS)
  2. Suojatut DNS-pyynnöt
  3. Laajennukset turvallisuuden lisäämiseksi

Aina suojatut yhteydet (HTTPS)

Aina Google Chromessa on mahdollista aktivoida HTTPS-salattu yhteys, jotta vain sivut, joilla on voimassa oleva varmenne voidaan avata. Kaikki sivut, jotka eivät ole suojattuja (HTTP) tai joissa on vanhentunut varmenne (tai väärennös, tyypillisesti haittaohjelmasivustoille), estetään, eikä niitä voida avata (ellemme anna selaimelle lupaa tehdä niin).
Aktivoi tämä turvajärjestelmä avaamalla Chrome, siirrytään kohtaan asetuksetavataan polku Turvallisuus ja yksityisyys -> Suojaus ja aktivoi kohteen vieressä oleva kytkin Käytä aina suojattuja yhteyksiä.

Suojatut DNS-pyynnöt

DNS-palvelimet ovat välttämättömiä verkkosivustoille pääsyssä; ne kääntävät IP-osoitteet verkkosivustojen nimiksi (ja päinvastoin) ja toimivat myös, kun avaamme haitallisen tai viruksen täyttämän sivuston. Hyvän DNS-palvelun pitäisi niputtaa verkkopyynnöt vaarallisille sivustoilleestää sinua kirjautumasta sisään (DNS-yhteys evätty -virhe).
Aktivoi tämä turvajärjestelmä ottamalla reittiä Asetukset -> Suojaus ja yksityisyys -> Suojausaktivoimme (jos se ei jo ollut) kohteen vieressä olevan kytkimen Käytä suojattua DNS:ääaktivoimme äänen Mukautetun kanssa ja valitse palvelu avattavasta valikosta Cloudflare (1.1.1.1)tällä hetkellä yksi parhaista salattujen ja suojattujen DNS-pyyntöjen tarjoamisessa.

Tällä tavalla ei ole mahdollista avata haitallisia tai viruksia vapauttavia verkkosivustoja ja hyökkäyksen sattuessa DNS-huijaus, ei ole mahdollista muokata käytössä olevan selaimen DNS-pyyntöjä, koska nämä pyynnöt ovat salattuja. Testaaksesi yllä olevan suojatun DNS:n oikeaa toimintaa, siirrytään kohtaan Cloudflare-tarkastussivusto ja varmistetaan se, äänen vieressä DNS:n käyttö HTTPS:n (DoH) kauttaääni on läsnä Joo.

Laajennukset turvallisuuden lisäämiseksi

Google Chromen turvaominaisuuksien avulla voimme välttää 90 % verkon uhista. Jos tietokone on kuitenkin erityisen alttiina kyberuhkille (ehkä siksi, että useat ihmiset käyttävät sitä), voimme suojata selainta lisäämällä myös seuraavat laajennukset:

  • WOT Web Security: erittäin hyödyllinen laajennus, joka näyttää sillä hetkellä avaamamme sivuston tai sivulla olevien linkkien maineen. Laajennuksen punaisiksi merkittyjä sivustoja tulee välttää, koska ne piilottavat vain tietokoneuhkia ja viruksia.
  • AVG Online Security: toinen erinomainen laajennus vierailemiemme sivustojen maineen tarkistamiseen, automaattisella estojärjestelmällä, joka on korostettu vaarallisiksi yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta.
  • Dr.Web Link Checker: erinomainen integroitu virustorjunta, jossa on automaattinen linkkien tarkistus verkkosivulla.

Näiden laajennusten pitäisi taata korkea turvallisuustaso kaikilla tietokoneilla, varsinkin kun ne yhdistetään Google Chromeen integroituihin työkaluihin.

Johtopäätökset

Google Chrome on edelleen vahvistettu parhaaksi selaimeksi vaarallisten sivustojen välttämiseen Internetiä selatessasi. Vaikka emme ymmärrä mitään tietokoneturvallisuudesta ja tietokoneita saastuttavista viruksista, aktivoimme yllä kuvatut toiminnot ja asennamme ehdotetut laajennukset saada erittäin korkeatasoinen suoja verkkouhilta hetivaikea voittaa (varsinkin jos hylkäämme välittömästi vaarallisiksi merkityt sivut).

Lisätietoja saat myös oppaistamme osoitteessa PC-tietoturva ja suojaus Internetin vaaroilta ja klo parhaat täydelliset ja ilmaiset suoja- ja tietoturvaohjelmistot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up