Estä ketään seuraamasta meitä Facebookissa: kaikki menetelmät

Kuinka piiloutua ystäviltä Facebookissa, jos et halua jakaa mitä teet tai joka yrittää ottaa meihin yhteyttä liian usein

Facebook voi muuttua ongelmaksi, jos joku vanha ystävä, tuttava tai poikaystävä alkaa ahkerasti seurata meitä lähettämällä viestejä, vakoilemalla kaikkea julkaisemaamme ja lähettämällä monia chat-viestejä, jolloin hänestä tulee käytännössä stalkereita.

The vaaniminen Nykyään häntä syytetään myös Italiassa, mutta poliisi tuskin pysyy perillä jokaisesta sosiaalisen median valituksesta. Joka tapauksessa ennen oikeustoimien ryhtymistä voit yrittää lannistaa stalkeria, estää ketään seuraamasta meitä Facebookissa.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kaikki menetelmät välttää ärsyttävien ihmisten seuraamista Facebookissajotta voimme käyttää sosiaalista verkostoa estääksemme heitä lähettämästä aina viestejä tai lukemasta kaikkea, mitä teemme tai sanomme, ja samalla estää heitä pääsemästä tietoihin, jotka haluamme pitää salassa (kuten kaupunki, jossa asumme).

1) Estä joku

Facebookissa on mahdollista estää ei-toivottuja ihmisiä avaamalla sininen sosiaalinen verkkosivusto, kirjautumalla sisään tilillämme, painamalla profiilikuvaa oikeassa yläkulmassa ja viemällä meidät valikkoon Asetukset ja tietosuoja -> Asetukset -> Tietosuojaavaamalla valikon Estä joku ja napsauttamalla painiketta Muokata merkinnän vieressä Käyttäjän esto.

Napsauta avautuvassa ikkunassa Lisää estettyjen luetteloon ja kirjoita estettyjen käyttäjien nimi ja sukunimi (tai sähköpostiosoite). Jos usealla henkilöllä on sama nimi, näkyviin tulee luettelo vastaavista profiileista, joista valita, jotta vältetään homonyymia.

2) Estä käyttäjiä heidän profiilistaan

Jokaisessa Facebook-käyttäjäprofiilissa voimme estää henkilön painamalla kolmella pisteellä varustettua kuvaketta ja painamalla sitten Lohko ja painamalla ylös Hän vahvistaa.

Jos tämä ei riitä, voimme ilmoittaa siitä Facebookille painamalla kolmea pistettä ja napsauttamalla Etsi apua tai ilmoita ja valitse ongelma näkyviin tulevasta luettelosta (voimme myös painaa Lisää päästäksesi kaikkiin estovaihtoehtoihin).

Henkilön estäminen estää vuorovaikutuksen tai suhteet tai viestit sinun ja hänen välillään; Lisäksi on myös mahdollista poistaa hänet ystävälistalta, jotta hän ei enää näe hänen profiiliaan ja piilottaa kaikki Facebookissa käytettävissä olevat viestintäjärjestelmät.

3) Estä Facebook-viestit

Jos henkilö, jolta haluat piiloutua, lähettää sinulle yksityisviestejä Messengerissä, voit estää hänet painamalla käyttäjän nimeä chat-ikkunassa ja napsauttamalla Lohko.

Valinnan jälkeen meitä pyydetään estämään käyttäjä ja poistamaan hänet ystäväluettelosta ongelmien ratkaisemiseksi; kun estämme ystävän tai jonkun muun Facebook-käyttäjän, tälle henkilölle ei tule varoitusta tai ilmoitusta, mutta profiilisi ei näy hänelle eikä hän myöskään voi enää nähdä profiiliaan.

4) Tee Facebook-profiilistasi yksityinen

Jos stalker vainoaa sinua voimakkaasti, on todennäköistä, että tämä, kun hän huomaa olevansa estetty, luo uuden profiilin joka kerta palatakseen takaisin.

Tässä tapauksessa kannattaa harkita mahdollisuutta tee profiilistasi yksityinen jotta se pysyy edelleen ystävien näkyvissä, mutta jotta vieraat eivät löydä meitä tai kirjoittaisi meille. Jotta Facebook-profiilista tulee yksityinen, meidän tarvitsee vain painaa käyttäjäprofiilin oikeaa yläkulmaa ja klikata Asetukset ja yksityisyys ja avaa valikko Yksityisyyden valvonta.

Nyt meidän tarvitsee vain avata kaikki valikot eri yksityisyysluokissa ja valita Vain minä, Ystävät useimmille äänille. Joillekin merkinnöille rajoittavin vaihtoehto on Ystävien ystävät, mutta se on hyvä niin kauan kuin sitä ei ole Kaikki tai Julkinen.

Mennään sisään, jotta profiilista tulee entistä turvallisempi Asetukset ja tietosuoja -> Asetukset -> Tietosuoja -> Profiili ja merkintä ja muokkaamme kaikkia merkintöjä Ystävät tai ylös Ei (ainoa poikkeus Tarkistaajohon voimme asettaa Joo); lopuksi avaamme profiilisivumme ja paina Muokkaa profiilia tai Muokkaa tietoja piilottaaksemme henkilökohtaiset tiedot (voimme laittaa Ystävät tai Vain minä).

Valitettavasti profiilia ei voi piilottaa kokonaan: Facebook sanoo, että "nimesi, profiilikuvasi, sukupuolesi ja verkostosi ovat ja ovat aina avoimia kaikille".

Päivitetty ja yksityiskohtainen versio on kirjoitettu toisessa artikkelissa Yksityisyysasetusten opas valitaksesi, mitä muut näkevät.

Johtopäätökset

Facebook on työkalu, jonka kautta henkilö voi helposti kärsiä vainoamisesta ja pelottelusta, ehkä luottaa ystäviin tai tuttuihin, jotka lisäävät heidät ystäväluetteloonsa ajattelematta. Vakavimmissa tapauksissa (ja vakavilla tarkoitan kuukausien pakotettua ärsytystä, loukkauksia, loukkauksia tai toistuvia uhkauksia) on aina parempi ottaa yhteyttä viranomaisiin, kuten esim. Valtion poliisi.

Niille, jotka pelkäävät liian häiritseviä ystäviä tai ärsyttäviä ihmisiä, on parasta olla lisäämättä kaikkia ilman kriteerejä ja poistaa niitä tarvittaessa. jos se ei riitä, teemme profiilista yksityisen ja käytämme Facebookin tarjoamia työkaluja estääksemme kaikki viestit, postaukset tai vakoiluyritykset.

Edelleen Facebookin turvallisuudesta ja yksityisyyden kunnioittamisesta voimme lukea oppaamme myös osoitteessa kuinka peruuttaa Facebook-tilaus ja poistaa profiilisi ja miten Vältä Facebook-salasanasi ja tilisi varastamista.

Indeksi
  1. 1) Estä joku
  2. 2) Estä käyttäjiä heidän profiilistaan
  3. 3) Estä Facebook-viestit
  4. 4) Tee Facebook-profiilistasi yksityinen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up