Etkö ehtinyt lukea WhatsAppin poistettua viestiä? Palauta viestisi helposti

Artikkelissa kerrotaan, miten palauttaa WhatsAppista poistettuja viestejä ja mediaa sovelluksella, joka hyödyntää ilmoituksia ja varmuuskopioita, sekä iCloudin ja iTunesin käyttöä iPhonelle.

Palauta helposti ystäväsi poistamat teksti- ja mediaviestit

WhatsApp on yksi suosituimmista pikaviestisovelluksista, jossa kommunikoidaan tekstiviestein ja jaetaan mediaviestejä. Monille tulee yllätyksenä, että poistetut viestit voidaan tietyissä tapauksissa palauttaa. Tämä artikkeli tarjoaa tietoa ja ohjeita siitä, miten voi palauttaa ystävän poistamat viestit, ja mitkä ovat käytettävissä olevat mahdollisuudet sekä niiden rajoitukset.

Palauta poistetut viestit - viestien palautussovellus

Markkinoilla on saatavilla viestien palautussovellus nimeltä WMR Recover Deleted Photos, joka auttaa palauttamaan sekä tekstiviestit että medialiitteet kuten kuvat, videot ja äänimuistiinpanot. Sovellus luo varmuuskopioinnista automaattisen arkiston ja luo ilmoituksia poistetuista viesteistä.

Kuinka käyttää Poistettujen viestien palauttamista

 • Lataa ja asenna sovellus laitteellesi.
 • Salli tarvittavat käyttöoikeudet, kuten pääsy ilmoituksiin.
 • Kun viestit poistetaan, sovellus ilmoittaa siitä ja mahdollistaa poistettujen viestien palauttamisen.

WMR Recover Deleted -viestien tärkeimmät ominaisuudet ovat:

WMR Recover Deleted on suunniteltu erityisesti viestien numerotarkkuudella tapahtuvaan palautukseen. Sen käyttöliittymä on suunniteltu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, mahdollistaen nopean pääsyn tarvittaviin toimintoihin. Sovellus antaa ilmoituksia käyttäjille heti, kun viestejä poistetaan, jotta tiedät milloin toimia.

Riippuvuudet/rajoitukset:

WMR Recover Deleted toimii tehokkaasti, mutta sen käyttöön liittyy myös rajoituksia. Sovellus riippuu laitteen ilmoituksista ja taustapalveluista. Joissakin tapauksissa, kuten laitteen kaatuminen tai akun tyhjeneminen, viestien palautus ei ehkä toimi odotetusti.

Vastuuvapauslauseke:

Käyttäessäsi Palauta poistetut viestit - Viestien palautussovellusta, on tärkeää ymmärtää, että kaikki viestit eivät välttämättä palautu ja että käyttäjä on vastuussa sovelluksen käytön seurauksista.

Päivitetty 15.5.2024

Tämän artikkelin tiedot ja sovelluksen tiedot ovat ajan tasalla viimeisimmän päivityksen mukaisesti, joka on tehty 15.5.2024.

100% palautus WhatsApp-viestit ja liitteet

1. Palauta poistetut viestit WhatsApp Backupista iPhonessa

iPhonen käyttäjät voivat hyödyntää iCloud-varmuuskopiota palauttaakseen WhatsApp-viestit, mikäli ne ovat aiemmin varmuuskopioitu. WhatsApp Backup-toiminnon avulla voit palauttaa viestit suoraan iCloudista.

2. Palauta WhatsApp-viestit ilman varmuuskopiota

Jos varmuuskopiaa ei ole saatavilla, on olemassa kolmannen osapuolen sovelluksia kuten FoneLab iPhone Data Recovery, jotka voivat palauttaa WhatsApp-viestit ilman varmuuskopiota.

3. Hanki WhatsApp-historia takaisin iCloud-varmuuskopiosta

iCloud-varmuuskopion avulla voit palauttaa koko WhatsApp-historian ilman tarvetta käyttää fyysistä laitetta.

4. Palauta poistettu WhatsApp-keskustelu iTunes-varmuuskopiosta

iTunes-varmuuskopiosta voidaan palauttaa poistetut WhatsApp-keskustelut, mikäli laitteen synkronointi iTunesin kanssa on ollut aktiivista.

5. Varmuuskopioi iPhone WhatsApp 3-tavoilla

iPhone-käyttäjät voivat varmuuskopioida WhatsApp-viestejään kolmella eri tavalla: käyttäen iCloudia, iTunesia tai suoraan sovelluksen omia varmuuskopioasetuksia.

Indeksi
 1. Palauta helposti ystäväsi poistamat teksti- ja mediaviestit
 2. Palauta poistetut viestit - viestien palautussovellus
 3. Kuinka käyttää Poistettujen viestien palauttamista
 4. WMR Recover Deleted -viestien tärkeimmät ominaisuudet ovat:
 5. Riippuvuudet/rajoitukset:
 6. Vastuuvapauslauseke:
 7. Päivitetty 15.5.2024
  1. 100% palautus WhatsApp-viestit ja liitteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up