Free 10 ilmaista työkalua Windows 10: n korjaamiseen ◁

Sinun ei tarvitse asentaa Windows 10 -asennusta uudelleen tai ottaa yhteyttä Microsoftin tukeen aina, kun kohtaat ongelman Windows 10: n kanssa.

Netistä löytyy ratkaisuja lähes kaikkiin Windows -ongelmiin. Tämän lisäksi on työkaluja erilaisten Windows -ongelmien ja virheiden korjaamiseen.

Auttaaksemme Windows 10 -käyttäjiä helposti korjaamaan tavallisia Windows 10 -ongelmia, olemme koonneet luettelon Windows 10 -korjaustyökaluista, jotka voivat auttaa saamaan Windows 10: n uudelleen ongelmitta.

Seuraavassa on kymmenen ilmaista työkalua Windows 10: n korjaamiseen ilman erityistä järjestystä.

Indeksi

  Windows 10 DPI Fix - työkalu epäselvien kirjasinongelmien korjaamiseen

  Käyttäjät valittavat usein epäselvistä kirjasinongelmista heti, kun he päivittävät vanhemmista Windows -versioista. Jos sinulla on myös tämä epäselvä kirjasinongelma, on apuohjelma sen ratkaisemiseksi. Windows 10 DPI Fix on ilmainen apuohjelma, jonka avulla voit korjata epäselviä kirjasinongelmia muutamalla hiiren napsautuksella.

  Lataa Windows 10 DPI Fix

  Integroitu vianmääritys

  Tiesitkö, että Windows 10: een on rakennettu yli 20 vianetsintäominaisuutta? Kyllä, Windows 10: ssä on joitain kiitettäviä vianmääritysohjelmia, joiden avulla voit korjata monia yleisiä Windows -ongelmia vain muutamalla hiiren napsautuksella.

  Näppäimistöongelmien, Internet -yhteysongelmien, akun ja virrankäyttösuunnitelman ongelmien, äänitallennusongelmien, haku- ja indeksointiongelmien, videon toisto -ongelmien, sovellusongelmien Windows Store, Blue Screen of Death (BSOD) -virheet, Windows Update -ongelmat ja tulostimen ongelmat. Voit suorittaa minkä tahansa näistä vianmääritysohjelmista siirtymällä Sovellusasetukset> Päivitys ja suojaus> Vianmääritys -sivulle.

  Tämän on oltava yksi Microsoftin ladatuimmista vianmääritysohjelmista Windows 10: lle. Virallinen Käynnistä -valikon vianetsintäominaisuus voi auttaa sinua vianmäärityksessä Käynnistä -valikko / -näyttö. Valitettavasti vianmääritys ei ole osa sisäänrakennettuja vianmääritysohjelmia. Sinun on ladattava se Microsoftilta. Lataa ja suorita vianmääritys korjataksesi kaikki Käynnistä -valikkoon / näyttöön liittyvät ongelmat.

  Käynnistä -valikon korjaustyökalu

  Täydellinen Internet -korjaus

  Kuten nimestä voi päätellä, täydellinen Internet -korjaus on kätevä, kun tietokoneesi ei voi muodostaa yhteyttä Internetiin.

  Tämän työkalun lisäksi voit myös käyttää Windows 10: n sisäänrakennettua vianmääritystä Internet-ongelmien vianmääritykseen ja korjaamiseen. Tämän työkalun avulla voit nollata Internet -protokollat, korjata Winsockin, tyhjentää DNS -ratkaisijan välimuistin, korjata Internet Explorer -selaimen, tyhjentää Windows Update -historian, nollata välityspalvelimen asetukset, palauttaa Windowsin palomuuriasetukset ja paljon muuta.

  Lataa tämä työkalu heti, koska et voi ladata sitä, kun tietokoneesi Internet -yhteys on katkennut.

  Lataa täydellinen Internet -korjaus

  Windowsin Tweaking.com -korjaustyökalu

  Tweaking.com Windowsin korjaustyökalu on epäilemättä paras kolmannen osapuolen korjausohjelmisto Windows 10: lle. Se voi korjata erilaisia ​​Windows-ongelmia, mukaan lukien vaihtoehdot rekisterin käyttöoikeuksien palauttamiseen, tiedostojen käyttöoikeudet, korjauskuvakkeet, kuvakkeet Korjaa Käynnistä-valikko, Korjaa isäntätiedosto, Korjaa Tiedostoyhdistykset, korjaustulostuksen taustatulostus, UAC -asetusten korjaus ja paljon muuta. Työkalusta on saatavana myös Pro -versio.

  Lataa Tweaking.com Windowsin korjaustyökalu

  Järjestelmän palautuspiste

  Klassinen järjestelmän palautusominaisuus voi auttaa sinua vianmäärityksessä kolmannen osapuolen ohjelmiston, laiteajurin tai päivitysten asentamisen jälkeen. Tämä ominaisuus on hyödyllinen myös Windows 10: n alkuperäisten asetusten palauttamisessa.

  Järjestelmän palautus on oletusarvoisesti poissa käytöstä Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Siksi muista ottaa järjestelmän palautuspiste käyttöön.

  Lisätietoja tämän ominaisuuden käyttämisestä on oppaissamme järjestelmän palautuspisteen luomisesta Windows 10: ssä ja Windows 10: n palauttamisesta aiempaan päivämäärään.

  Microsoft Windowsin ohjelmiston korjaustyökalu

  Tämä työkalu on suunniteltu korjaamaan ohjelmisto -ongelmia lähinnä Microsoftin pintalaitteissa, mutta se voi myös korjata muilla laitteilla toimivan Windows 10: n. Windows -ohjelmiston korjaustyökalu voi palauttaa Windows 10: n oletusasetukset, korjata Windows 10 -sovellukset ja päivittää laitteen.

  Suosittelemme, että luot järjestelmän palautuspisteen ennen tämän työkalun suorittamista, koska se palauttaa suurimman osan asetuksista oletusarvoihin.

  Lataa Windowsin ohjelmiston korjaustyökalu

  FixWin 10

  FixWin 10 on ilmainen apuohjelma, jonka avulla voit korjata yleisimmät Windows 10 -ongelmat. Tämä erillinen apuohjelma voi korjata noin viisikymmentä Windows 10 -ongelmaa. Jos esimerkiksi Asetukset -sovellus ei avaudu, voit käyttää sitä sovelluksen nollaamiseen. ratkaise ongelma.

  Kuten jo sanottu, FixWin 10 ei vaadi asennusta. Lataa apuohjelma ja aloita sen käyttö suorittamalla se.

  Lataa FixWin 10

  Järjestelmätiedostojen korjaustyökalu

  Kun heität puuttuvan tiedoston tai vioittuneen virheen, se johtuu todennäköisesti siitä, että jokin järjestelmätiedostoista on vioittunut tai puuttuu. Voit helposti skannata ja korjata vioittuneet järjestelmätiedostot sisäänrakennetulla komentorivityökalulla Sfc / scannow.

  Jos haluat käyttää työkalua, avaa komentorivi järjestelmänvalvojana, kirjoita komentokehoteikkunaan Sfc / scannow ja paina sitten Enter -näppäintä.

  Nollaa tämä tietokone

  Tämä on yksi Windows 10: n sisäänrakennetuista palautusominaisuuksista. Palauta tämä tietokone -toiminnon avulla voit palauttaa Windows 10: n asennusasetukset oletusarvoihinsa joko poistamalla kaikki tietokoneesta kokonaan tai säilyttämällä vain tiedot.

  Käytä tätä ominaisuutta vain, jos muut ratkaisut eivät auta Windows 10 -ongelman korjaamisessa.

  Aloita toiminto siirtymällä Asetukset -sovellukseen> Päivitys ja suojaus> Palautus.

  Jos haluat lisätietoja tämän ominaisuuden käytöstä, katso oppaamme vaiheittaiset ohjeet Windows 10: n asentamisesta uudelleen menettämättä tietoja.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up