Free 3 ilmaista työkalua DMG -tiedostojen avaamiseen Windows -tietokoneessa ◁

Mikään Windows -käyttöjärjestelmän versio ei tue DMG -muotoa. Kuten luultavasti tiedät, DMG-tiedosto on OS X -levykuvatiedosto ja se on yhteensopiva Mac OS X -käyttöjärjestelmän kanssa. DMG-tiedoston avaaminen Windows-tietokoneessa vaatii kolmannen osapuolen työkaluja.

Ne teistä, jotka ovat viettäneet paljon aikaa Macilla, tietävät, että DMG: tä käytetään pääasiassa sovellusten asentamiseen Macille. Toisin sanoen sovellukset, jotka lataamme asentaaksemme Mac OS X: ään, käyttävät laajennusta .DMG asentaa helposti kaksoisnapsauttamalla tiedostoa Macissa.

Vaikka DMG -tiedoston avaamiseen tai purkamiseen Windowsissa on pari hyödyllistä vaihtoehtoa, jaamme kolme parasta työkalua DMG -tiedostojen käsittelyyn Windows -ympäristössä.

Indeksi

  DMG -imuri

  DMG Extractor on luultavasti ensimmäinen ja ainoa työkalu, joka on suunniteltu yksinomaan käsittelemään DMG -tiedostoja Windows -käyttöjärjestelmässä. Koska DMG Extractor on kehitetty erityisesti DMG -tiedostoja varten, voit avata salattuja .DMG -tiedostoja muuntamatta niitä muihin muotoihin.

  Raw, Bzip2, Zlib ja Zero block DMG -tiedostot ovat yhteensopivia DMG Extractorin kanssa.

  Ainoa haittapuoli DMG Extractorin ilmaisessa versiossa on, että se ei voi avata yli 4 Gt: n kokoisia DMG -tiedostoja, mutta sen ei pitäisi olla ongelma useimmille käyttäjille.

  DMG -imurin käyttö on melko yksinkertaista. Ohjelmiston asentamisen jälkeen napsauta hiiren kakkospainikkeella avattavaa DMG-tiedostoa ja avaa sitten tiedosto DMG Extractorilla napsauttamalla Avaa-vaihtoehtoa. Vaihtoehtoisesti, kun olet käynnistänyt DMG Extractorin, napsauta Avaa -painiketta ja valitse DMG -tiedosto valitun DMG -tiedoston sisällöstä.

  Voit purkaa DMG -tiedoston napsauttamalla Pura -painiketta ja valitsemalla sisällön tallennussijainnin.

  Lataa DMG Extractor

  HFSExplorer

  Toinen ilmainen apuohjelma, jonka voit asentaa Windows -koneellesi DMG -tiedostojen purkamiseksi, on HFS + Explorer. HFSExplorerin avulla voit avata Mac -alustettuja levyjä ja levyn kuvia Windowsissa.

  Vaikka HFSExplorer on suhteellisen helppokäyttöinen, meidän on mainittava, että se ei ole niin yksinkertainen kuin DMG Extractor. Sinun on asennettava Java SE Runtime Environment 5.0 tai uudempi, jotta voit käyttää HFSExploreria, eikä se tue kaikkia DMG -muotoja, mukaan lukien DMG UDF -muotoa.

  Kirkkaalla puolella ei kuitenkaan ole tiedostokohtaisia ​​kokorajoituksia.

  Näin voit käyttää HFSExploreria DMG -tiedostojen avaamiseen

  Vaihe 1: Lataa ja asenna Java SE Runtime Environment 5.0 tai uudempi.

  Vaihe 2: Lataa HFSExplorer tältä sivulta ja asenna se suorittamalla asennusohjelma.

  Vaihe 3: Suorita HFSExplorer, napsauta Tiedosto -valikkoa ja napsauta Lataa tiedostojärjestelmä polusta -vaihtoehtoa selataksesi DMF -tiedostoa.

  Jos olet löytänyt paremman ratkaisun DMG -tiedostojen avaamiseen Windowsissa, jaa palautteesi kanssamme.

  7-Zip Free

  Useimmat tietokoneen käyttäjät tuntevat 7-Zip-apuohjelman. Jos et ole aiemmin käyttänyt 7-Zip-tiedostoa, se on ilmainen työkalu tiedostojen pakkaamiseen ja purkamiseen. 7z-, Zip- ja RAR-formaattien lisäksi 7-Zip tukee myös DMG-muotoa. On kuitenkin tärkeää huomata, että 7-Zip tukee vain DMG-tiedostojen purkamista.

  Lataa 7-Zip

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up