GeForce Experience PC-pelien hallinta ja automaattinen säätö

Lataa GeForce Experience, NVidia-näytönohjainten hallintaohjelma, jonka avulla voit optimoida tietokoneesi pelaamista varten

NVIDIA tarjoaa myös ohjelman yhdessä näytönohjaimen ajurien kanssa GeForce-kokemussuunniteltu löytämään parhaat kokoonpanot ja optimoimaan tietokoneesi videopelejä pelatessasi.

Tämä on tärkeä ohjelma kaikille niille, joilla on NVIDIA GeForce -näytönohjain PC:n sisällä (jos olet epävarma, tarkista se painamalla oikeaa painiketta Käynnistä-valikosta, avaa Laitehallinta ja laajenna osiota Näytönohjaimet), ei vain optimoida grafiikan suorituskykymutta myös miksi voit ladata uusimman ohjaimen jotta näytönohjain toimii parhaiten.

Me näemme kuinka asentaa GeForce Experience tietokoneellemme ja kuinka sitä käytetään PC:llä, jotta pelikokemus olisi mahdollisimman lähellä konsolilla saavutettavaa (jossa sinun tarvitsee vain käynnistää peli ja pelata ilman asetuksia muuttamatta).

Kuinka asentaa NVIDIA GeForce Experience

Asentaaksemme GeForce Experiencen pelitietokoneellemme meidän tarvitsee vain avata työkalun virallinen sivupainaa nappia Lataa nyt ja odota latauksen päättymistä.
Kun lataus on valmis, avaa asennusohjelma ja suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Vaikka se ei ole ehdottoman välttämätöntä, käynnistämme tietokoneen uudelleen, jotta voimme tarkistaa, onko työkalu seuraavan käynnistyksen yhteydessä GeForce Experience on aktiivinen muistissa: tämä sovellus on yksi harvoista, joka pitäisi asettaa automaattisesti käynnistymään, jotta se toimisi hyvin ja suorittaa optimointivaihtoehdot pelitietokoneissa.

Pelin määrittäminen GeForce Experiencessä

Tämän ohjelman avulla syntyi saada automaattisesti optimaaliset asetukset jokaiselle pelille, myös saatavilla olevan laitteiston perusteella. Sovelluksen avaamisen jälkeen meillä on luettelo peleistä, jotka GeForce Experience on asentanut ja tunnistanut, valmiina optimoitavaksi.

Pelin optimoimiseksi meidän tarvitsee vain napsauttaa GeForce Experiencen pelivälilehteä ja painaa vihreää painiketta Optimoida.
Muutosten käyttöönoton jälkeen avaamme pelin (suoraan GeForce Experiencen sisällä, työpöydän kuvakkeesta tai Käynnistä-valikosta) hyötyäksemme optimoinneista, jotka pystyvät (useimmissa tapauksissa) lisäämään merkittävästi kehyksen virkistystaajuutta, joten alkaen saada tasaisen tasaisen pelin.

Jos tiettyä peliä ei ole GeForce Experience -luettelossa, avaa valikko painamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa Pelit ja jatkamme Skannaa nyt etsiä uusia pelejä; jos tämä ei riitä, painamme alas lisätä ja lisäämme manuaalisesti optimoitavan pelin polun.

Optimoi automaattisesti uudet GeForce Experienceen lisätyt tai PC:lle asennetut pelit viemällä meidät näytölle Pelit nähty jokin aika sitten ja aktivoi valintamerkki päälle Optimoi äskettäin lisätyt pelit automaattisesti.

Kuinka päivittää ajurit GeForce Experiencella

Toinen GeForce Experiencen arvostettu ominaisuus on NVIDIA-ajureiden automaattinen päivitys, joten sinun ei tarvitse avata sivustoa joka kerta tarkistaaksesi käytössä olevan version ja ladattavan version.

Kun ohjelma käynnistyy automaattisesti saamme ilmoituksen, kun uudet videoohjaimet saapuvat ja napsauta sitä aloittaaksesi uuden ohjaimen lataamisen ja asennuksen.
Tämän avulla voit Päivitä aina videon ajuritjoka on välttämätöntä, jotta pelitietokoneellasi olisi aina paras pelikokemus.

Muita GeForce Experiencen ominaisuuksia

Automaattisen pelien optimoinnin ja videoohjainten hallinnan lisäksi GeForce Experience tarjoaa muita mielenkiintoisia pelaamiseen suunniteltuja toimintoja:

  • Ota pelin kuvakaappauksia: paina vain näppäimistöä Alt + F1 tallentaaksesi kuvakaappauksia kansioon GeForce-kokemus (läsnä kansion sisällä Kuvat);
  • Suoratoistovideoiden jakaminen: painamalla Alt + Z näppäimistöllä avaamme GeForce Experiencella kuvattujen videoiden jakamisnäytön, jotta voit jakaa ne nopeasti Twitchissä, Facebookissa tai YouTubessa;
  • Näytä pelin FPS: Edistyneelle käyttäjälle voit ottaa käyttöön näytön peittokuvan (GeForce Experience -asetuksista) ja aktivoida FPS-laskurin.

Nämä toiminnot ovat erittäin hyödyllisiä ammattipelaajille tai niille, jotka luovat sisältöä suoratoistoalustoilla, mutta eivät ole välttämättömiä kotiympäristössä, kuten oppaan ensimmäisissä luvuissa.

Johtopäätökset

Vaikka se on mahdollista lataa näytönohjaimen ohjain Yksistään niille, joilla on NVIDIA-näytönohjain, kannattaa asentaa GeForce Experience tai päivittää ohjelma (jos se on jo asennettu), jotta he voivat hankkia täydellisyyteen optimoidut pelitjotka toimivat sujuvasti jopa vanhemmilla näytönohjaimilla.

GeForce Experience on myös erinomainen kuvakaappausten ja kuvakaappausten ottamiseen pelaamisen aikanalähettää suoria tekojamme ja näyttää FPS:n pelin aikana miellyttääksesi myös edistyneitä käyttäjiä, jotka haluavat pitää kaiken hallinnassa yhdellä sovelluksella.

Saat lisätietoja myös oppaistamme Videoohjaimen virheratkaisut, jos se lakkasi vastaamasta Windowsissa Älä viitsi Kuinka käynnistää näytönohjaimen näytönohjain uudelleen.

Indeksi
  1. Kuinka asentaa NVIDIA GeForce Experience
  2. Pelin määrittäminen GeForce Experiencessä
  3. Kuinka päivittää ajurit GeForce Experiencella
  4. Muita GeForce Experiencen ominaisuuksia
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up