Haetuimmat Internet-sanat vuonna 2020 Italiassa

Mitkä olivat etsityimmät sanat Italiassa vuonna 2020 Googlessa ja vuoden tärkeimmät tosiasiat, joita haettiin Internetistä

Vuoden lopussa on aina mielenkiintoista tehdä yhteenveto ja selvittää, mitä italialaiset etsivät eniten Internetistä.
Aiheesta on kahdenlaisia ​​tilastoja eniten haetut sanat Googlessa vuonna 2020 ja sitten erityisesti vuoden aikana syntyneet ja kehittyneet aiheet. Ensimmäiset ovat aina yleisiä sanoja, kun taas toiset viittaavat vuoden aikana tapahtuneisiin tapahtumiin. Siksi meidän on tehtävä ero tapojen ja ajankohtaisten tapahtumien välillä, ja voidaksemme luottaa päivitettyihin ja tarkkoihin tilastoihin vuodelle 2020 vain niihin Google, jota nyt käyttää 90% italialaisista.

Kuten tavallista, ennen kuin näemme vuoden halutuimmat aiheet, katsotaanpa, mitä ne ovat Kaikkien aikojen halutuimmat sanat Italiassa vuonna 2020joka tavallisten aiempien vuosien lisäksi etsii termiä koronavirus, jota (siitä lähtien) ei voida enää sivuuttaa kaikille Google Trends)

 1. Säätilanne: klassikko
 2. Koronaviirus: todellinen päähenkilö vuodelta 2020
 3. Facebook: Jos haluat käyttää Facebookia kaikkialla maailmassa, ei vain Italiassa, etsi verkkosivustoa Googlesta.
 4. kääntäjä
 5. Google: Googlen Googlen on kuuluttava todella oudolta ja naurettavalta; Ainakin tämä "tietämättömyys" on yhteistä koko maailmalle.
 6. Amazon
 7. : käyttää Amazonia Googlen kautta.

 8. Youtube: päästäksesi videosivustolle
 9. Uusi
 10. vapaa: Italiassa halutuin kuriiriyhtiö on Libero, huolimatta sen rajallisuudesta verrattuna amerikkalaisiin jättiläisiin.
 11. Liiga

Sitten kun katsomme 11. sijaa, löydämme sanan Covid.
Kun vaihdat sanat, joiden hakujen määrä on kasvanut viimeisten 12 kuukauden aikana (mikä ei tarkoita, että he ovat halutuimpia) Tänä vuonna meillä on vain yksi aihe, josta halusimme saada kaikki uutiset joka tunti ja joka päivä: Covid19.

Tästä syystä tämän rankingin 8 ensimmäistä sijaa ovat Koronaviirus, Covid, Coronavirus Italia, Koronaviirus, covid tänään, Koronavirusuutiset, Tartunta tänään, Lombardian koronavirus.
Jos haluamme päästä yli kymmenen, voimme löytää muuta kasvavaa tutkimusta tänä vuonna liittyvät myös muihin tapahtuneisiin tärkeisiin tapahtumiin:

 1. uusi dpcmnoudattaa asetuksia, jotka rajoittavat koronaviruksen aiheuttamaa liikkuvuutta.
 2. Yhdysvaltain vaalitseurata Yhdysvaltain presidentinvaalien tuloksia.
 3. Lomabonusselvittää, miten vuoden 2020 kesäloma hyvitetään.
 4. sinä ja minäpäästäksesi Google Meetiin, suosituimpaan online-videokurssien sovellukseen.
 5. Google-luokkapääsy Italian eniten käytettyyn alustaan ​​etäopiskeluun ja muuhun
 6. koulu, toinen etäopiskelualusta
 7. Kobe Bryantjoka kuoli tänä vuonna
 8. Itsesertifikaatti, usein välttämätöntä sakkojen välttämiseksi lukituksen aikana

Jätä Google Trendsin raakatiedot ja siirry yleissivulle Google 2020 Italiassa, helpompi lukea ja paljon täydellisempi tilastoineen, nähdäksesi, mitkä haut lisääntyivät eniten vuonna 2020italialaisten tekemät edelliseen vuoteen verrattuna.

Vuoden haetuimpien sanojen sijoitus Googlen mukaan voimme löytää:

 1. Koronaviirus
 2. Yhdysvaltain vaalit
 3. Luokkahuone
 4. koulu
 5. Uusi dpcm
 6. Diego Armando Maradona
 7. Kobe Bryant
 8. Tavata
 9. Tartuntoja
 10. Väestönsuojelu

resepti Tämän vuoden halutuin Italia on tämä Pizza, jonka jälkeen leipä, joitain croissanteja itään Madr hiivaja (tehdä kotona, koska ravintolaan ei ollut mahdollista mennä pitkään vuoteen 2020).

Luokittelu Kuinka teen vuoden 2020? on myös täysin vaikuttanut elämänmuutoksiin, jotka pakotettiin meille koronaviruspandemian aikana, ja siksi meillä on ensisijaisesti Kuinka tehdä leipää, jonka jälkeen Antivirus-naamarit, Panimohiiva, Pizza itään Amuchina (joka on muun muassa etusijalla haulla tee se itse).

"Mitä tuo tarkoittaa"Sana on suositumpi"pandeeminen", jonka jälkeen Minun, DPCM, Sekoitettu itään Urbi ja Orbi.

Luokittelu Julkkikset Tämän vuoden halutuimmat Italiassa jakautuivat elävien ihmisten ja vuonna 2020 kuolleiden ihmisten kesken Halutuimmat ihmiset ovat edelleen elossa ennen kaikkea on Alex Zanardi, jonka jälkeen Silvia Romano, Donald Trump, Joe Biden itään Giuseppe Conte.
HyvästiTänä vuonna kuolleet ja eniten Google-hakuja tuottaneet ihmiset ovat: Diego Armando Maradona, jonka jälkeen Kobe Bryant, Gigi Proietti, Ezio Bosso itään Ennio Morricone

Tapahtumat Halutuimmat vuonna 2020 olivat: Serie A -mestaruus, Yhdysvaltain vaalit, Sanremon festivaali, Mestarien liiga, Eurooppa-liiga.

Luokittelu Miksi Vuoden halutuin, jolla on yleensä hyvin outoja ideoita, on kohdennetumpi ja mielenkiintoisempi vuonna 2020: palkinto myönnetään aiheesta "Miksi äänestää KYLLÄ kansanäänestyksessä?".
Tästä syystä "kutsutaanko sitä koronavirukseksi?"Miksi sitten? Ovatko harjat pystyssä? (Hyvin hauska tutkimus, joka tuli trendistä sosiaalisissa verkostoissa).
Muista kannoista, viidennen jälkeen, löydämme kysymyksiä kuten: "Miksi Saksassa on vain muutama kuolema?", Miksi Australia on tulessa? , Miksi juhlimme Ferragostoa? ja erityisesti koska rikkaat ja köyhät ovat eronneet sitten koska sitä kutsutaan Covid-19: ksi Tämä on mielenkiintoinen kysymys.

Lopuksi on mielenkiintoista huomata, että tälle vuodelle ei ole sijoitusta suosituimmat lomakohteet (koska et voi matkustaa vapaasti) ja sen sijaan on muita haetuimpia sanaluokituksia, kuten "hoitaa"(Voittaa tomaatit) Itä Lähellä minua (Voittaa leipomo).

Maailman yleisimmät Internet-haut vuonna 2020, englanniksi (johon vaikuttaa myös Intian tutkimus) Tämä sivu, Olen:

 1. Koronaviirus
 2. Vaalitulokset
 3. Kobe Bryant
 4. Zoomaus
 5. IPL
 6. Intia vs. Uusi-Seelanti
 7. Koronavirus päivitys
 8. Koronavirusoireet
 9. Joe Biden
 10. Google Classroom

Nähdä kaiken ja se on kaunista Katse takaisin maailman tapahtumiin vuonna 2020jonka voimme määritellä mahdollisesti katastrofaalisimmaksi vuodeksi, jonka voimme muistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up