Hakukonevaihto tehdyksi: Opas Bingin poistamiseen eri selaimista

Käyttäjien selaimet kuten Chrome, Safari ja muut saattavat muuttua Bingiksi ilman lupaa, mikä viittaa mahdolliseen Browser Hijacker -haittaohjelmaan. Poistaaksesi Bingin, tarkista laajennukset, aseta haluamasi hakukone, ja käytä haittaohjelmien poistotyökalua tarvittaessa.

Onko sinulla ärsyttävää tilannetta, jossa oletushakukoneesi, kuten Safari, IE, Edge tai Chrome, muuttuu automaattisesti Bingiksi?

Käyttäjät kokevat usein, että heidän oletushakukoneensa vaihtuu yllättäen toiseksi, ja yksi yleisimmistä tapauksista on muuttuminen Bing-hakukoneeksi. Jos olet kohdannut tämän ärsyttävän tilanteen selaimissasi kuten Safari, IE, Edge tai Chrome, saatat olla hämmentynyt siitä, kuinka palauttaa alkuperäinen hakukoneesi ja estää tulevat ei-toivotut muutokset.

Browser Hijacker - Haittaohjelman tunnistaminen

Kun selaimesi on muuttunut Bing Searchiksi ilman väliintuloa tai lupaa, on mahdollista, että olet joutunut Browser Hijacker -nimisen haittaohjelman uhrksi. Tämä haittaohjelma voi saastuttaa tietokoneesi ja muuttaa selainasetuksiasi ilman suostumustasi.

Bingin poistaminen käyttämästäsi käyttöjärjestelmästä

Tässä viestissä tarjoamme tietoa siitä, kuinka päästä eroon Bingistä sekä Mac-käyttöjärjestelmässä että Windows PC:ssä. Erityisen ikäviä ovat tilanteet, joissa Bing ilmaantuu käyttäjän selaimiin, kuten Chromeen tai Safarissa, itsepintaisesti, vaikka käyttäjä on yrittänyt poistaa sen.

Ohjeet Bingin poistamiseen selaimista

Halusit sitten poistaa Bingin Chromesta, Safarista tai Firefoxista, tai haluat poistaa sen pysyvästi, seuraavat askeleet auttavat sinua toteuttamaan sen:

 1. Tarkista ensin kaikki selainlaajennukset ja -lisäosat. Poista kaikki, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä tai joiden annat mahdollisesti muuttaa hakukoneasetuksiasi.
 2. Mene selaimen asetuksiin ja palauta oletushakukoneeksi haluamasi hakukone.
 3. Tarkista selaimen pikakäynnistysasetukset ja poista sieltä Bingiin liittyvät asetukset, jos ne ovat sinne pesiytyneet.
 4. Jos ongelma jatkuu, harkitse selaimen palauttamista oletusasetuksiin tai käyttää haittaohjelmien poistotyökalua.

Indeksi
 1. Onko sinulla ärsyttävää tilannetta, jossa oletushakukoneesi, kuten Safari, IE, Edge tai Chrome, muuttuu automaattisesti Bingiksi?
  1. Browser Hijacker - Haittaohjelman tunnistaminen
  2. Bingin poistaminen käyttämästäsi käyttöjärjestelmästä
  3. Ohjeet Bingin poistamiseen selaimista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up