Hallinnoi vain joidenkin sovellusten Android-näytön kiertoa

Haluammeko poistaa käytöstä tai pakottaa näytön kiertämisen vain joissakin Android-puhelimen sovelluksissa? Katsotaanpa, miten se tehdään

Android-puhelimissa ja -tableteissa näytön kiertokomennon avulla voit asettaa vaakasuunnan, pystysuunnan ja aktivoida automaattisen toiminnon näytön fyysisen sijainnin perusteella (saatu gyroskoopin ansiosta). Mitä tahansa asetusta valitsetkin, sitä sovelletaan kaikkiin sovelluksiin: esimerkiksi automaattinen komento voi myös tehdä sovelluksista, jotka toimivat paremmin vaaka-asennossa (video- tai suoratoistosovellukset) tai tehdä sovelluksista, jotka ovat mukavampia käyttää pystyasennossa (esim. sovellukset).

Löytääksesi oikean ratkaisun kaiken tämän sotkun keskellä sinun tarvitsee vain käyttää joitain sovelluksia pakottaa näytön suuntaa vain joihinkin sovelluksiinjotta voimme säilyttää yleiset asetukset kaikille sovelluksille ja deaktivoida pyörityksen vain sovelluksissa, joista olemme kiinnostuneita.

Näytön suunnan ohjaus

Ensimmäinen sovellus, jota suosittelemme kokeilemaan tähän tarkoitukseen, on Näytön suunnan ohjausjoka on erinomainen kaikkien Android-laitteeseesi asennettujen sovellusten maksimaaliseen pyörintähallintaan.

Avaamalla sovelluksen voimme valita oletusnäytön kiertoasetukset ja muuttaa haluttua näytön kiertoa kullekin yksittäiselle sovellukselle. voimme asettaa videosovellukset käynnistymään aina vaakasuunnassa (puhelimen gyroskooppia huomioimatta) ja asettaa lukusovellukset käynnistymään aina pystyasennossa.

Sovelluksella voidaan myös poistaa näytön kierto kokonaan (yleisasetuksissa) ja säilyttää automaattinen kierto vain joissakin sovelluksissa. Sovellus on ilmainen mainosten lisäämisellä.

Rotation Control

Paras sovellus poistaa käytöstä tai pakottaa näytön kierto vain joidenkin sovellusten osalta on epäilemättä Rotation Control. Kyseinen sovellus tarjoaa täyden hallinnan pyöritysasetuksista, mahdollisuuden käyttää henkilökohtaista palkkia tai widgetiä nopeiden muutosten tekemiseen sekä asettaa kierron jokaiselle asennetulle sovellukselle.

Sovellus on saatavilla ilmaiseksi rajoitetulla toiminnallisuudella; meidän on ostettava sovellus avataksemme kaikki toiminnot Rotation Control Prosaatavana hintaan 2,50 €.

Rotation Orientation Manager

Toinen ilmainen sovellus, jota voimme yrittää pakottaa näytön kiertoon, on Rotation Orientation Managerpäivitetään jatkuvasti ja pystyy yhdistämään kahden aiemmin nähdyn sovelluksen edut.

Rotation Orientation Managerin avulla saamme todellisen kiertomanagerin, joka voidaan konfiguroida tiettyjen ehtojen mukaan: voimme ottaa käyttöön automaattisen kierron aikavälin, tietyn tilan tai tietyn vuorokauden tai kuukauden ajanjakson perusteella, samoin kuin mahdollista määrittääksesi parhaan suunnan kullekin asennetulle sovellukselle.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, ja siinä on mainoksia käytön aikana.

Kuinka automatisoida näytön kierto

Jos tunnemme olevamme todellisia asiantuntijoita emmekä halua käyttää valmiita sovelluksia, voimme deaktivoida tai pakottaa näytön kiertämisen vain joihinkin sovelluksiin käyttämällä automaatiotehtäväthallittavissa kaltaisilla sovelluksilla Automatisoi (vapaa), MacroDroid (ilmainen) e Taskerit (maksua vastaan).

Näiden sovellusten avulla voit määrittää pyörityksen vain useimmin käyttämillesi sovelluksille vaikuttamatta yleisiin kiertoasetuksiin. Kaikilla raportoiduilla sovelluksilla on näytön tai gyroskoopin anturin pyörittämiseen varattu tehtävä, mutta niiden määrittäminen ei ole ollenkaan yksinkertaista, koska vaaditaan keskitason edistyneitä tietoja.

Ymmärtääksemme automaatiosovellusten määrittämisen voimme lukea oppaitamme kuinka tehdä Androidista automaattinen Älä viitsi kuinka määrittää automaattiset toiminnot Androidissa.

Johtopäätökset

Kiertoohjaus on aina ollut yksi Androidin puutteista, koska se voidaan kytkeä vain pois päältä tai päälle (paitsi jotkin Samsung-tabletit, joissa voit myös valita oletusasetuksen). Suositeltuja sovelluksia käyttämällä pystymme siihen hallitse todellisten mestareiden tavoin kaikkia pyörimisen osa-alueita puhelimellasi tai tabletillasi: voimme deaktivoida pyörityksen vain joissakin sovelluksissa, pakottaa sen vaaka- tai pystysuunnassa tai poistaa sen käytöstä ennalta asetettuina aikoina.

Androidin automatisoimiseksi voimme myös lukea oppaitamme miten IFTTT automatisoi viestejä ja ohjaa kodin automaatiota Ja IFTTT Androidissa, jotta kaikki puhelimesi asiat ovat automaattisia.

Indeksi
  1. Näytön suunnan ohjaus
  2. Rotation Control
  3. Rotation Orientation Manager
  4. Kuinka automatisoida näytön kierto
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up