Halvin Google-puhelin, jossa on oikea Android: Pixel 6A

Halvin Google-älypuhelin, Pixel 6A, on vihdoin saatavilla premium-kameralla ja aidolla Android-järjestelmällä, aina ajan tasalla

Parhaiden Android-käyttöjärjestelmällä ostettavien puhelimien joukossa on varmasti Google Pixelkaunis teknisiltä ominaisuuksiltaan, Google Assistantin ominaisuuksilta, muodikkaalta muotoilulta ja erittäin laadukkaalta kameralta, jonka hinnat eivät usein ole kaikkien ulottuvilla.

Google on käynnistänyt kaikkien tarpeiden täyttämiseksi Pixel 6ayksi huippuluokan älypuhelin edulliseen hintaanjotta jokainen käyttäjä voi kokea Google-laadun omakohtaisesti, todellisen Androidin toiminnot päivitetään aina ja maksulliset päivitykset (jossa Androidin uudet versiot esikatselussa verrattuna muihin valmistajiin).

Google Pixelin valinnan edut

Google Pixel -puhelimen etu perustuu yksinoikeuteen saada aina uusin Android-versio. Koska Android on Googlen kehittämä, on luonnollista, että yritys käyttää puhelimiaan testaukseen ja että kun uusi Android julkaistaan, se on heti valmis Google-älypuhelimeen.

Pixel-puhelimet siis he saavat Android-käyttöjärjestelmän ja tietoturvapäivitykset heti, kun Google julkaisee nevähintään kolmen vuoden ajan. Käytännössä se, mitä ostat ostaessasi Google Pixelin, on enemmän kuin älypuhelin todellinen Android-alusta.

Google Pixel 6a:n tekniset tiedot

Alle olemme koonneet Google Pixel 6a:n tekniset tiedotjotta saat yleiskuvan tämän laitteen suorituskyvystä:

 • 6,1 tuuman FullHD+ OLED-näyttö, 1080 x 2400 pikselin resoluutio 429 ppi:llä, Corning Gorilla Glass 3 -lasipinnoite, HDR-tuki ja 24-bittinen täysi syvyys;
 • 60 Hz näytön virkistystaajuus;
 • patentoitu 8-ytiminen Google Tensor -prosessori taajuudella 2,2 GHz, Titan M2 -turva-apuprosessori;
 • 6 Gt LPDDR5 RAM-muistia;
 • 128 Gt UFS 3.1 sisäistä muistia;
 • 12,2 MP Dual Pixel -takakamera, jopa 7x teräväpiirtozoom ja 12 MP ultralaajakulmakamera;
 • 8 MP etukamera f/2.0 ja 1.12 μm pikselin leveys;
 • 4410 mAh akku, nopea lataustuki;
 • Bluetooth 5.2, NFC, Wi-Fi 6E ja 5G-yhteys;
 • Android 12 käyttöjärjestelmä.

Google Pixel 6a -älypuhelin Se näyttää kompaktilta puhelimelta (pienemmältä kuin isommat veljensä ja monet kilpailijat), jonka näyttö on vain 6,1 tuumaa, jota suuri OLED-näyttö (aina päällä, vähän energiaa) hyödyntää hyvin.

Näkökulmasta esitys Google-puhelin ei petä: meillä on Googlen valmistama prosessori (Google Tensor) erittäin nopea ja näppärä, ja sitä tukevat 6 Gt:n LPDDR5-RAM-muisti (markkinoiden nopein) ja sisäinen muisti välittömällä pääsyllä (UFS 3.1:n ansiosta).

Näihin ominaisuuksiin on lisätty erinomaisesti muotoiltu Dual Pixel -takakamera, riittävä akku (pikalatauksella) ja kaikki kysytyimmät liitännät (Bluetooth, NFC ja uusi Wi-Fi 6E, 5G-verkkojen tukea unohtamatta).

Google Pixel 6a pettää odotukset ovat etukamera (erittäin vakio, ei mitään erikoista), langattoman latauksen puuttuminen (ominaisuus on kaikissa kilpailevissa puhelimissa, joiden hinta on lähellä 500 euroa) ja näytön virkistystaajuus (kiinteä 60 Hz, kun taas kilpailijat tarjoavat nyt 120 Hz jopa halvemmalla).

Mistä ostaa Google Pixel 6a

Google Pixel 6a Se on tällä hetkellä halvin Google-älypuhelin ja se on mahdollista tilata Italiasta käyttämällä Google-sivustolla.
Sivustolla paina vain yläreunassa olevaa painiketta Ostaa, käytä Google-tiliä tapahtumaan sekä voi käyttää Google Payta luotto- tai pankkikorttimaksuihin. Toimitus sisältyy hintaan ja ilmainen: anna osoitteesi pyydettäessä, jotta laite toimitetaan heti kotiin tai toimistoon muutaman päivän sisällä.

Vaihtoehtoisesti voimme ostaa Google Pixel 6a ja White Pixel Buds A-Series sisällytetty suoraan Amazoniin, hyödyntäen näin Prime Shippingin edut ja Amazonin tarjoama takuu.

Johtopäätökset

Google Pixel 6a yrittää vakuuttaa käyttäjät, jotka pitävät vanhasta Nexuksesta ja onnistuvat osittain: puhelin on varmasti nopea, tukee kaikkia Googlen toimintoja, päivitetään ensin ja tarjoaa kaikki uusimman sukupolven puhelimen edellyttämät liitännät.

Valitettavasti vioista ei ole pulaa ja ne tekevät Google Pixel 6a on puhelin, joka sopii vain Googlen harrastajille tai kehittäjillekoska vaihtoehdoista ei varmasti ole pulaa (edes halvemmalla).

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaamme kaikkien aikojen parhaat Android-älypuhelimet jokaiseen hintaluokkaan ja ai tämän hetken tehokkaimmat Android-puhelimet.

Indeksi
 1. Google Pixelin valinnan edut
 2. Google Pixel 6a:n tekniset tiedot
 3. Mistä ostaa Google Pixel 6a
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up