Hanki ja asenna Windows 10 -teema Windows 7:lle

Microsoft julkaisee pian Windows 11:n, joten monet ihmiset käyttävät Windows 7:ää joko siksi, että he kieltäytyivät tai jostain syystä eivät voi päivittää Windows 10:een. Hyvä asia on, että voit silti saada Windows 7:stäsi näyttämään ja tuntumaan kuten Windows 10 muutamalla napsautuksella. Tässä on joitain parhaista Windows 10 -teemoista, jotka voit asentaa Windows 7:ään.

Huomautus: ennen kuin teet mitään, on todella tärkeää, että sinulla on hyvä ja täydellinen varmuuskopio järjestelmästäsi. Tämä auttaa sinua palaamaan takaisin, jos jotain pahaa tapahtuu.

Lue myös: Kuinka saada Windows 10 näyttämään Windows 7:ltä

Tarvitsemasi asiat

Jos haluat muuttaa Windows 7 -järjestelmäsi näyttämään Windows 10:ltä, sinun on ladattava ohjelmistoja ja oltava myös valmis käynnistämään järjestelmäsi uudelleen. Alla on ohjelmisto, jota sinun tulee seurata.

Windows 10 muunnospaketti 7.0 (pääohjelmisto asennettava)

Windows 10 teema Windows 7:lle (todelliset lisäteematiedostot)

Lisäksi asenna 7-vetoketju jotta voit helposti purkaa teematiedostot työpöydällesi.

Muuta Windows 7 Windows 10:ksi

Windows 10 -muunnospaketti toimii erinomaisesti olemassa olevissa Windows 7 -koneissa. Se auttaa turvallisessa asennuksessa tuottamaan lähimmän Windows 10 -tuntuman. Kun olet ladannut ohjelmiston, tallenna se käytettävissä olevaan kansioon ja pura .exe-tiedosto 7-zip-komennolla.

Sinua tervehtii GUI-asennusohjelma, joka näyttää Windows 10:n kopiolta. Tarkista virtuaalisen työpöydän, Cortanan kaltaisen hakupalkin, Käynnistä-valikon ja suuren aero-automaattisen värityksen oletusasetukset. Poista mukaansatempaavan käyttöliittymän vaihtoehto, koska se ei ole niin kehittynyt. Napsauta "Asenna" jatkaaksesi.

Windows 10:n kaltainen teema asennetaan nyt järjestelmääsi. Kestää jonkin aikaa, koska järjestelmä hyväksyy muutokset tehtäväpalkkiin, sovelluksiin, asetuksiin ja muihin pieniin ominaisuuksiin. Tämä on vain uusi teema Windows 7 -laitteellesi, eikä se vaikuta ohjelmiisi ja tiedostoihisi millään tavalla.

Koko päivitys vie runsaasti aikaa. Odota vain "updating imageres.dll" -näyttöä, jonka jälkeen päivitykset valmistuvat nopeammin.

Kun päivitykset on tehty, sinun tarvitsee vain käynnistää tietokone uudelleen kerran saavuttaaksesi teeman muutoksen.

Kun Windows 7 -järjestelmä käynnistyy uudelleen, hyväksy ja hyväksy SysInternalsin työpöytäkäyttöoikeussopimus.

Uuden "Windows 10" -teeman avulla voit työskennellä neljän virtuaalisen työpöydän kanssa. Valitse pikanäppäimet. Älä valitse vaihtoehtoja, kuten "Alt + F4", koska ne ovat järjestelmän pikanäppäimiä. On turvallisempaa valita "Alt" numeroiden kanssa.

Uusi Windows 10:n kaltainen teema tervehtii sinua Windows 7 -työpöydällä. Siinä on kaksi hakupalkkia: yksi tehtäväpalkissa ja toinen Käynnistä-valikon sisällä. On laatoitettuja paikkamerkkejä, jotka muistuttavat +-merkkiä. Voit laittaa minkä tahansa suosikkisovelluksesi näiden laattojen päälle. Tämä on lähimpänä Windows 10 -teemaa Windows 7 -laitteella.

Windows 10:n tumman teeman käyttäminen Windows 7:ssä

Käyttämällä samaa yllä olevaa muunnospakettia voit luoda oman mukautetun tumman teemasi. Tätä varten siirry Käynnistä-valikon hakupalkkiin ja etsi "teemat". Voit käyttää Windows 7:n alkuperäistä "vaihda teemaa" -vaihtoehtoa saadaksesi Windows 10:n kaltaisen tumman teeman.

Valitse tummista teemoista, kuten "korkea kontrasti". Jos olet aiemmin asentanut järjestelmääsi muita tummia teemoja, voit myös valita jonkin niistä.

Valittu tumma teema toimii helposti Windows 10 Transformation Packin kanssa. Voit tuoda lisää tällaisia ​​tummia teemoja Deviantartin todellisista lisäteematiedostoista. (Katso "Asioita mitä tarvitset" -osiossa oleva linkki.

Poista Windows 10 -teeman asennus

Jos huomaat, että et pidä asennetusta Windows 10 -teemasta, sen poistaminen on erittäin helppoa. Siirry uudelleen Käynnistä-valikon hakupalkkiin ja valitse "Poista ohjelma". Muista, että kun poistat tämän hyödyllisen Windows 10:n kaltaisen ominaisuuden, et voi enää käyttää hakupalkkia tällä tavalla uudelleen. Kokeile Windows 10 -teemaa kunnolla ennen asennuksen poistamista.

Valitse poistettava Windows 10 -muunnospakettiohjelma.

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Miten saan Windows 10:n ominaisuuksia Windows 7:ssä?

Totta puhuen, ainoa tapa saada Windows 10:n ominaisuuksia on päivittää Windows 7 Windows 10:een. Et voi muuten muuttaa Windows 7 -työpöytääsi Windows 10:ksi. Windows 10:n Käynnistä-valikko, hakupalkki ja Outlook/Kalenteri/OneDrive-integraatiot ovat mahdottomia saavuttaa Windows 7 -laitteella. Yllä oleva teema voi muuttaa vain käyttöliittymän, mutta ei ominaisuuksia.

2. Voinko päivittää Windows 7:stä Windows 10:een?

Kyllä, voit päivittää Windows 7/8/8.1:stä, mutta se ei ole enää ilmaista. Sinun on ostettava erillinen Windows 10 -lisenssi. Yksityiskohtaiset ja täydelliset vaiheet on käsitelty täällä. Jos käytät jo Windows 10:tä, voit aina suorittaa ilmaisen uudelleenasennuksen käyttämällä Microsoftin virallinen medianluontityökalu. Tämä auttaa poistamaan vikoja ja hidastuksia.

3. Voinko siirtyä Windows 7:stä Windows 11:een?

Ei. Tämä johtuu siitä, että useimmat Windows 7 -järjestelmät on suunniteltu melkein kymmenen vuotta sitten. Windows 11 on uusin käyttöjärjestelmä, jota tuetaan vain muutaman viime vuoden aikana julkaistuissa Trusted Platform Module 2.0 -valmiissa laitteissa. Jos sinulla on kuitenkin Windows 10 -laite, voit siirtyä vapaasti Windows 11:een edellyttäen, että se täyttää yhteensopivuusvaatimukset.

Olemme nähneet täällä, kuinka Windows 10 -teemoja voidaan tuoda Windows 7:ään. Oletko tavallinen Windows 7 -käyttäjä? Monet meistä pitävät tätä versiota edelleen erittäin luotettavana tavalliseen tietojenkäsittelyyn. Päivitysten puutteesta huolimatta on terveellistä käyttää Windows 7:ää, jossa on virustorjunta, riittävä RAM-muisti ja levynhallintatyökalut.

Indeksi
 1. Tarvitsemasi asiat
 2. Muuta Windows 7 Windows 10:ksi
 3. Windows 10:n tumman teeman käyttäminen Windows 7:ssä
 4. Poista Windows 10 -teeman asennus
 5. Usein Kysytyt Kysymykset
  1. 1. Miten saan Windows 10:n ominaisuuksia Windows 7:ssä?
  2. 2. Voinko päivittää Windows 7:stä Windows 10:een?
  3. 3. Voinko siirtyä Windows 7:stä Windows 11:een?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up