iCloud-kuvat eivät synkronoidu? Kuinka korjata

Kun iCloud Photos -synkronointi on käytössä, iPhonella tai iPadilla otettujen kuvien pitäisi näkyä automaattisesti Macissasi ja päinvastoin. Jos iCloud-kuvien synkronoinnissa on ongelmia, et jää pulaan, sillä tässä oppaassa kuvataan useita tehokkaita ratkaisuja, joista jokainen sisältää vaiheittaiset ohjeet ongelman korjaamiseksi.

1. Pakota iCloud Photos Sync

Joskus iCloud Photos -synkronointi keskeytyy, koska laitteesi yrittää tehdä sinulle palveluksen säästämällä akun käyttöikää, odottamalla vakaata Wi-Fi-yhteyttä tai omistamalla kaiken käsittelytehon tärkeämpään tehtävään. Onneksi voit tökätä sitä kevyesti saadaksesi asiat liikkeelle.

Avaa ensin Kuvat sovellus iPhonessa tai iPadissa. Vieritä koko matkan alaspäin Viimeaikaiset albumi. Näet tilaviestin alareunassa. Siinä lukee "Järjestelmän suorituskyvyn optimointi" tai jotain vastaavaa.

Tilaviestin vieressä on a Synkronoi nyt -painiketta. Napauta sitä pakottaaksesi iCloud Photos manuaalisesti synkronoitumaan ilman viivettä. Sama painike on myös alareunassa Kirjasto osio Kuvat sovellus macOS:ssä.

Jos synkronointi ei ala, kun napautat tai napsautat Synkronoi nyt -painiketta iPhonessa/iPadissa tai Macissa, on toinen ongelma, joka vaatii huomiota.

2. Tarkista, onko iCloud Photos -synkronointi käytössä

On mahdollista, että iCloud Photos -synkronointi on poistettu käytöstä laitteessasi joko vahingossa tai virheellisen järjestelmäpäivityksen seurauksena. Käydään läpi vaiheet varmistaaksesi, että se on käynnissä sekä iOS-laitteellasi että Macillasi.

iPhonella tai iPadilla:

Aloita avaamalla asetukset sovellus aloitusnäytöltäsi. Näpäytä sinun nimesi aivan huipulla. Siirry kohtaan iCloud -osio ja valitse Kuvat sovellus iCloudia käyttävien sovellusten luettelosta. Varmista, että Synkronoi tämä iPhone kytkin on vihreä.

Macillasi:

Käynnistä Järjestelmäasetukset sovellus ja napsauta nimeäsi vasemmassa yläkulmassa. Navigoi kohtaan iCloud asetusluokka oikeanpuoleisessa ruudussa ja napsauta Kuvat sovellus iCloudia käyttävien sovellusten luettelossa. Varmista, että Synkronoi tämä Mac vaihtoehto on käytössä.

3. Varmista, että Internet-yhteytesi toimii

Pilvipalvelut, kuten iCloud Photos, ovat vahvasti riippuvaisia ​​vahvasta Internet-yhteydestä. Jos valokuvasi ovat jäljessä synkronointiosastolla, on hyvä mahdollisuus, että Internet-yhteytesi on syyllinen.

Tarkista ensin, onko yhteys. Jos edellisestä Wi-Fi-yhteydestä on kulunut jonkin aikaa, noudata Applen ohjeita iPhone/iPad ja Mac. Jos lähistöllä ei ole Wi-Fi-verkkoa, mobiilidataliittymäsi voi tulla apuun. Varmista, että kytket päälle Mobiilidata vaihtoehto sisään asetukset -> Mobiilipalvelu.

Pelkän yhteyden muodostamisen lisäksi yhteytesi nopeus ja vakaus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Nopea matka kohteeseen Speedtest.net tarjoaa näkemyksiä Internetin terveydestä. Tämä työkalu mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuksiasi ja tarjoaa tilannekuvan yhteytesi ominaisuuksista. Jos luvut ovat todella pieniä tai niissä on paljon vaihtelua, se viittaa epävakaaseen yhteyteen. Ratkaisu on löytää luotettavampi verkko.

4. Liitä laitteesi laturiin

Kun laitteesi mehu on vähissä, se tekee vaikeita päätöksiä säilyttääkseen akun jäljellä olevan käyttöiän. Yksi näistä energiansäästötoimenpiteistä on keskeyttää tehtävät, joita ei pidetä välttämättöminä, ja iCloud Photos -synkronointi voi olla yksi näistä tehtävistä.

Laitteen kytkeminen lataukseen voi usein olla yksinkertaisin ratkaisu. Kun iPhonesi tai iPadisi alkaa latautua, se tuntuu hieman anteliaammalta energian jakautumisen suhteen, ja iCloud Photos saattaa saada vihreää valoa synkronoinnin jatkamiseksi.

Mutta on toinenkin huomioitava tekijä: iOS-, iPadOS- ja macOS-käyttöjärjestelmissä on ominaisuus nimeltä Low Power Mode joka, kun se on käytössä, vähentää tarkoituksella yleistä suorituskykyä ja verkkotoimintaa akun käyttöiän pidentämiseksi, mikä saattaa keskeyttää iCloud Photos -synkronoinnin.

Siksi kannattaa kääntyä Low Power Mode vinossa. Avaa iPhonessa tai iPadissa asetukset sovellus, siirry kohtaan Akku -osio ja kytke se pois päältä Low Power Mode vaihtoehto.

macOS:ssä Low Power Mode vaihtoehto löytyy myös Akku osio Järjestelmäasetukset sovellus, mutta siinä on avattava valikko vaihtopainikkeen sijaan. Käytä tätä avattavaa valikkoa, jos haluat joko poistaa akun säästöominaisuuden käytöstä kokonaan tai ottaa sen käyttöön vain, kun se on riippuvainen akkuvirrasta.

5. Tarkista ja vapauta tallennustilaa

On yksi suoraviivainen syy, joka usein jätetään huomiotta käsiteltäessä iCloud-kuvien synkronointiongelmaa: tallennustila. Jos tilaa ei ole tarpeeksi uusille kuville, niitä ei yksinkertaisesti voi synkronoida.

Tarkista iPhonessa tai iPadissa vapaata tallennustilaa avaamalla asetukset sovelluksen ja navigointiin Kenraali -> iPhone Varastointi.

Avaa Macissa Järjestelmäasetukset sovellus ja siirry kohtaan Kenraali -> Varastointi.

Jos tallennustilasi on todella vähissä, vapauta se yhdellä tai useammalla seuraavista tavoista:

 • Tyhjentäminen Roskakori macOS:ssä tai Äskettäin poistettu kansio in Kuvat sovellus iOS:ssä.
 • Sellaisten sovellusten tai ohjelmistojen asennuksen poistaminen tai purkaminen, joita et enää käytä tai tarvitse, erityisesti ne, jotka olet päättänyt piilottaa.
 • Vanhojen tai päällekkäisten tiedostojen, erityisesti suurempien, kuten elokuvien tai varmuuskopiotiedostojen poistaminen.
 • Joidenkin tiedostojen siirtäminen pilvitallennusratkaisuun, kuten iCloud Driveen.
 • Selaimen välimuistin tyhjentäminen, mikä voi kuluttaa yllättävän paljon tallennustilaa ajan myötä.

6. Korjaa valokuvakirjastosi Macissa

Joskus syyllinen siihen, että iCloud Photos ei synkronoidu, on valokuvakirjastossasi oleva häiriö, joka voi estää synkronointiprosessin alkamisen ja/tai päättymisen onnistuneesti. Onneksi Macin Applen Photos-sovelluksessa on sisäänrakennettu ominaisuus kirjastosi tunnistamiseen ja korjaamiseen.

Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, sinulla on oltava Kuvat sovellus lisätty sinun Telakka. Kanssa Kuvat sovellus suljettuna (varmista, ettei sen telakointikuvakkeen alla ole mustaa pistettä), pidä Optio- ja Komento-näppäimiä painettuna. Samalla kun pidät edelleen näitä näppäimiä, kaksoisnapsauta -kuvaketta Kuvat sovelluskuvaketta TelakkaKlikkaa Korjaus vaihtoehto.

Kuvat-sovellus aloittaa vianmääritys- ja korjaustoimenpiteensä. Valokuvakirjastosi koosta riippuen tämä voi viedä vähän aikaa, joten ota kuppi kahvia ja odota kärsivällisesti.

7. Käynnistä laite uudelleen

Joskus yksinkertaisimmat ratkaisut ovat tehokkaimpia. Jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia menetelmiä ja silti huomaat, että iCloud Photos ei synkronoidu, on aika kokeilla vanhaa hyvää uudelleenkäynnistysmenetelmää.

Aivan kuten ihmiset tarvitsevat toisinaan nopeat torkut nollatakseen ja päivittääkseen, laitteemme voivat hyötyä uudelleenkäynnistyksestä. Tämä toiminto voi poistaa useita satunnaisten ohjelmistovirheiden aiheuttamia ongelmia, ja sen suorittaminen kestää vain minuutin.

Koska tieto on voimaa, varsinkin kun on kyse teknisten ongelmien ratkaisemisesta, suosittelemme, että luet kattavan iCloud-oppaamme, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset saadaksesi kaiken irti iCloud-kokemuksestasi.

Indeksi
 1. 1. Pakota iCloud Photos Sync
 2. 2. Tarkista, onko iCloud Photos -synkronointi käytössä
  1. iPhonella tai iPadilla:
  2. Macillasi:
 3. 3. Varmista, että Internet-yhteytesi toimii
 4. 4. Liitä laitteesi laturiin
 5. 5. Tarkista ja vapauta tallennustilaa
 6. 6. Korjaa valokuvakirjastosi Macissa
 7. 7. Käynnistä laite uudelleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up