Ilmaiset gangsteri- ja mafiapelit Androidille ja iPhonelle

Ilmaiset pelit, joissa teeskentelet olevasi gangsteri tai rikollisjärjestön johtaja

Mitä tulee videopeleihin, gangsteri- ja mafia-genreä arvostavat pelaajat kaikilla alustoilla: ajattele vain, että yksi historian myydyimmistä peleistä on GTA 5, syntyi PlayStation 3:lle ja jatkuu edelleen vahvana PS4:llä ja PS5:llä! Ne, jotka haluavat pitää hauskaa tämän tyyppisten pelien pelaamisesta, voivat tehdä sen myös älypuhelimellasi lataamalla ilmaisia ​​gangsteri- ja mafia-aiheisia pelejä, jotka ovat helppoja pelata ja erittäin hauskoja.

Seuraavasta oppaasta löydät parhaat ilmaiset gangsteri- ja mafiapelit Androidille ja iPhonelle, kokeilla senttiäkään kuluttamatta. Joissakin mainituissa peleissä on sovelluksen sisäisiä ostoksia, mutta ne ovat valinnaisia: voimme kokeilla niitä ja pelata käyttämällä ilmaiseksi saatavilla olevaa aikaa tai elämää.

Indeksi
  1. Kummisetä
  2. Gangstar Vegas
  3. Rikollisuuden kaupunki: Gang Wars
  4. Downtown Gangstas: Hood Wars
  5. Extreme Gangster 3D

Kummisetä

Se on varmasti yksi tämän genren symbolisista peleistä Kummisetäjoka on saanut inspiraationsa kuuluisasta elokuvasaagasta ja ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Android Älä viitsi iPhone.

The Godfather-pelissä meistä tulee osa Corleonen perhettä New Yorkissa vuonna 1945, ja meidän on laajennettava kannattavaa rikollista toimintaa, valvottava kilpailevien jengien aluetta, pelattava moninpeliä ystävien kanssa puolustaaksemme ja lisätäksemme kaupungin hallintaa ja laajentaaksemme omaisuuttasi. . Laajennus houkuttelee yhä vahvempia vihollisia ja poliiseja ja vain taidoillamme pystymme pitämään alueen hallinnassa.

Onnistunut italiaksi käännetty hallintapeli, joka upottaa pelaajan kuuluisan elokuvan juoneeseen todella viihdyttävällä tavalla.

Gangstar Vegas

Toinen gangsteriaiheinen peli, jonka voimme ladata ilmaiseksi puhelimeemme, on Gangstar Vegassaatavilla Google Play Kauppa ja päälläApple App Store.

Tämä peli (puhtaan GTA-tyyliin) antaa sinulle mahdollisuuden tulla rikollisjoukon leiriksi Las Vegasissa pelissä, jossa on kolmannen persoonan näkymä ja näytön säätimet, joilla voit ampua, kiristää rahaa, varastaa autoja, ryöstää syntien kaupungin tunnetuimpia kasinoita ja tuhoa kaupunkia johtava mafia tullakseen Las Vegasin ehdottomaksi mestariksi.

Vaikka se ei ole GTA, pelissä on sama pelimekaniikka, joka on jo nähty tämäntyyppisissä peleissä, ja se tarjoaa tuntikausia hauskaa niille, jotka rakastavat kolmannen persoonan räiskintäpelejä.

Rikollisuuden kaupunki: Gang Wars

Kiva mafiapeli, jota voimme kokeilla puhelimessa Rikollisuuden kaupunki: Gang Warssaatavilla ilmaiseksi molemmissa Android olla päällä iPhone.

Tässä pelissä meidän on hallittava rikollisjoukkoamme Amerikan rannikolla keräämällä suojelurahoja kaupallisista toiminnoista, pestämällä rahaa laillisessa toiminnassa ja kohtaamalla kilpailevia ryhmiä, jotka yrittävät kaikin tavoin viedä alueen tai kaupungin hallinnan. Online-tila on erittäin hyvin tehty, ja sen avulla voit pyytää apua ystävällisiltä ryhmiltä uusien uhkien torjumiseksi sekä mahdollisuuden laajentaa aluettasi tunkeutumalla muiden ihmisten vihollisten alueelle.

Johtamispeli, jossa on paljon väkivaltaa, mutta mafiapelissä ei voi olla toisin. Online-moninpelikomponentti pitää sinut kiinni ruudulla useiden tuntien ajan, koska alueiden ylläpitäminen ja uusien alueiden valloittaminen vaatii paljon vaivaa.

Downtown Gangstas: Hood Wars

Se on varmasti toinen peli, jossa on paljon mafiasisältöä Downtown Gangstas: Hood Warssaatavilla vain Android.

Kuten nimestä voi päätellä, peli keskittyy kaupunginosien valloittamiseen, jossa on suuri määrä gangstereita ja kaikenlaisia ​​rikollisryhmiä. Valitsemme parhaat miehet aseistautumaan, valitsemme aseet erittäin hyvin ja hyökkäämme kilpailevia alueita vastaan ​​tai suoritamme pelin tarjoamia tehtäviä laajentaaksemme toimialuettamme ja rikastaaksemme jengiämme yhä enemmän (ja siten ostaaksemme uusia aseita ja tarvikkeita) .

Korkean adrenaliinipitoisuuden omaava hallintapeli, sillä ei ole mahdollista pysähtyä hetkeksi hyökkäämään ja puolustamaan hallussamme olevia alueita. Verkkomoninpelitila on tehty hyvin, ja siinä on mahdollisuus valita sekä ystäviä että vihollisia taistellakseen.

Extreme Gangster 3D

Jos rakastamme GTA-tyylisiä pelejä, voimme myös ladata Extreme Gangster 3Dilmainen 3D-peli, jonka voi ladata osoitteesta Google Play Kauppa.

Extreme Gangster 3D -pelissä voimme varastaa ohikulkijoiden autoja, ampua villisti, suorittaa näyttäviä takaa-ajoja poliisin kanssa (progressiivisella tähtijärjestelmällä) ja pelin jatkuessa avaamme myös uusia alueita tutkittavaksi autolla tai kävellen.

Pelissä on erittäin PS2-grafiikka, mutta niille, jotka eivät ehdottomasti halua luopua GTA:ssa nähtyistä hyökkäyksistä ja ammuskeluista, se pystyy silti tarjoamaan useita tunteja hauskaa yksinkertaistetun ohjausjärjestelmän ja poliisin progressiivisen tähtijärjestelmän ansiosta. (3 tähden poliisista tulee todella vaikea voittaa tai hävitä).

Johtopäätökset

Yllä esitetyt ovat epäilemättä parhaita ilmaisia ​​gangsteri- ja mafiapelejä, jotka voimme ladata ilmaiseksi puhelimeemme. Emme kuitenkaan voi unohtaa rikospeliä numero yksi, erittäin suosittua GTA San Andreas (kuva yllä), joka kuitenkin maksaa reilut 8 euroa, ehkä liikaa älypuhelimella pelattavaksi.

Jos rakastamme monen pelaajan hallintapelejä, kutsumme sinut myös lukemaan ai-oppaamme parhaat seikkailupelit tarinalla ja arvoituksilla Androidille ja iPhonelle (ilmainen) ja parhaalle strategia-, kylä- ja taistelupelit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Clash of Clans.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up