iPadin kaltainen käynnistysohjelma Windowsille

PaperPlane yrittää palauttaa Windows 8:n aloitusnäytön toiminnallisuuden, mutta lisää luokkaa, muokattavuutta ja silmänruokaa. PaperPlane on ilmainen sovellus, joka toimii älykkäänä käynnistysohjelmana Windows-järjestelmällesi ja antaa sinun käyttää kaikkia usein käyttämiäsi sovelluksia, kansioita, verkkosivustojen URL-osoitteita jne. suoraan työpöydältäsi iPadin kaltaisen käynnistysohjelman avulla. Jos etsit älykästä kantorakettia, joka jäljittelee iPad-käynnistintä ja Mac OS X Launchpadin kaltaisia ​​toimintoja, PaperPlane saattaa olla sinua varten. Tässä on joitain sen parhaita ominaisuuksia.

PaperPlanen ominaisuudet

  1. Voit käyttää kaikkia usein käyttämiäsi sovelluksiasi, tiedostojasi ja pelejäsi suoraan työpöydältäsi.
  2. Voit järjestää kaikki sovellukset, pikakuvakkeet ja pelit ryhmien kansioihin.
  3. Voit järjestää kaikki sovelluksesi ja ryhmäsi useisiin työpöytiin.
  4. Hyödyllinen hakupalkki, jonka avulla löydät nopeasti tiedostosi, kansiosi ja sovelluksesi käynnistysohjelmassa.
  5. Useita aktivointitapoja: kaksoisnapsauta työpöytää, näppäimistön pikanäppäintä, hiiren pikanäppäintä ja ikkunan kulmaa.
  6. Erinomainen työkalu kosketusnäytöllisillä Windows-järjestelmillä.

Asennus ja käyttö

PaperPlanen asentaminen ja käyttö on yksinkertaista ja yksinkertaista. Aloita siirtymällä viralliselle verkkosivustolle ja lataa sovellus. Kun olet ladannut, asenna se kuten mikä tahansa muu Windows-ohjelmisto.

Kun olet asentanut ohjelmiston, käynnistä se käyttämällä työpöydän pikakuvaketta tai etsimällä sitä Käynnistä-valikosta. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, sovellus täyttää automaattisesti käynnistysohjelman usein käyttämilläsi ohjelmilla.

Jos haluat lisätä ohjelman, tiedoston tai pelin käynnistysohjelmaan, napsauta käynnistysohjelmaa hiiren kakkospainikkeella, valitse "Lisää" ja sitten "Ikkunatila".

Yllä oleva toiminto avaa käynnistysohjelman ikkunatilassa, jonka avulla voit vetää ja pudottaa minkä tahansa sovelluksen, kansion tai pikakuvakkeen käynnistysohjelmaan. Haluan esimerkiksi lisätä yhden usein käyttämistäni kansioista käynnistysohjelmaan, joten vedän kansion käynnistysohjelmaan.

Heti kun vedät ja pudotat kohteen, se lisätään käynnistysohjelmaan.

Voit poistaa kohteen napsauttamalla kohdetta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla sitten "Poista" -vaihtoehdon.

Yksi PaperPlanen parhaista asioista on sen hakupalkki, jota voidaan käyttää minkä tahansa kohteen nopeaan etsimiseen kantoraketissa. Tämä ominaisuus muistuttaa Mac OS X:n LaunchPadia, ja se on nopea ja tarkka.

Lisäksi sovelluksen avulla voit myös ryhmitellä kohteita kansioon. Tehdäksesi tämän, sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa yksi kohde toiseen, ja se luo automaattisesti ryhmän. Voit nimetä ryhmän haluamallasi tavalla.

Voit myös muokata ryhmäkuvaketta napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla vaihtoehdon "Kansioasetukset".

Jos haluat järjestää kaikki sovelluksesi, pelisi ja kansiosi eri työasemiin, voit tehdä sen myös. Sinun tarvitsee vain vetää kohde näytön vasempaan reunaan, jolloin PaperPlane luo automaattisesti uuden sivun.

PaperPlane voi näyttää yksinkertaiselta, mutta siinä on hyvä määrä mukautusvaihtoehtoja, joita voidaan käyttää sovelluksen ulkoasun, aktivoinnin ja yleisen toiminnan säätämiseen. Pääset PaperPlanen asetuspaneeliin napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla sitten vaihtoehdon "Asetukset".

Johtopäätös

PaperPlane on hyvä sovellus, jonka avulla on helppo käyttää kaikkia sovelluksiasi ja muita pikakuvakkeita asettamalla ne eteen ja keskelle. Koska yhä useammat Windows-tietokoneet ovat kosketuskäyttöisiä, tällainen sovellus on täysin järkevä näissä laitteissa. Tästä huolimatta kokeile sovellusta ja katso, sopiiko se tarpeisiisi. Loppujen lopuksi se on ilmainen, kevyt ja siinä on paljon mukautusvaihtoehtoja.

Kommentoi alle ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi PaperPlanen käytöstä.

Indeksi
  1. PaperPlanen ominaisuudet
  2. Asennus ja käyttö
  3. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up