iTunes-kirjaston siirtäminen Macissa

Monille henkilöille heidän iTunes-kirjastonsa ovat palkinto ja kulta. Se on osoitus vuosien kappaleiden ostamisesta ja suosikkiartistiensa tukemisesta. Vuosien varrella olen varma, että on tapauksia, joissa sinun on siirrettävä kappale tai jopa koko kirjasto toiseen paikkaan. Tänään näytämme sinulle, kuinka voit siirtää iTunes-kirjastosi minne tahansa haluat.

Indeksi
  1. Vaihtoehto 1: Kiintolevyreitti
  2. Vaihtoehto 2: Pilvireitti
  3. Vaihtoehto 3: Siirrä käyttäjien välillä samalla Macilla

Vaihtoehto 1: Kiintolevyreitti

Tämä on ilmeisin ja helpoin reitti. Kopioi vain kirjastosi ja liitä se kiintolevyllesi. Mutta ennen kuin irrotat kiintolevyn ja aloitat musiikin siirtämisen toiselle tietokoneelle, koska iTunes-musiikkimme ajetaan ja liitetään tiettyyn .xml-kansioon, sinun on kopioitava hieman muutakin kuin vain musiikkia. albumitietojen ja iTunesissa tehtyjen arvioiden lähettäminen.

Siirry ensin iTunesin asetuksiin. Tämä löytyy käynnistämällä iTunes-ohjelma ja siirtymällä valikkorivin kohtaan "iTunes -> Preferences". Varmistaaksesi, että sinulla on tukeva varmuuskopio onnettomuuden sattuessa, varmista, että valitset "Kopioi tiedostot iTunes Media -kansioon, kun lisäät kirjastoon".

Kirjoita sitten muistiin "iTunes Media -kansiosi sijainti". Voit nyt poistua asetuksista, mutta et iTunesista. Sinun on vielä konsolidoitava. Tämä on yksinkertaista, napsauta vain "Tiedosto" valikkorivillä, sitten "Kirjasto" ja lopuksi "Järjestä kirjasto". Sinun pitäisi nyt nähdä "Yhdistä tiedostot" -vaihtoehto. Napsauta sitä ja paina "Yhdistä".

Nyt olet siinä kohdassa, jossa voit fyysisesti siirtää musiikkikansion ulkoiselle kiintolevylle.

Kun olet valmis, varmista, että tietokoneessa on iTunesin uusin versio (tai vähintään sama versio kuin edellisessä tietokoneessa). Liitä kiintolevy ja vaihda uuden tietokoneesi iTunes-kansio ulkoisen kiintolevyn vanhaan. Se siitä! Olet nyt valmis, käynnistä vain iTunes ottaaksesi lisäykset käyttöön.

Vaihtoehto 2: Pilvireitti

On kolme vaihtoehtoa, joita kutsun "pilvi"-reitiksi - iTunes Match, Home Sharing tai pilvitallennustilan käyttö. Kaikki nämä reitit vaativat vain Macin ja Internet-yhteyden. Nämä reitit ovat helpoimpia, varsinkin verrattuna kiintolevyversioon, mutta koko prosessi riippuu iTunes-kirjastosi koosta ja Internet-yhteytesi nopeudesta.

Kodin jakaminen

Kotijako on tarkoitettu helpottamaan jakamista perheen tietokoneiden välillä, mutta se toimii melkein kaikissa tilanteissa, joissa sinun on siirrettävä musiikkia kahden Macin välillä.

Varmista aluksi, että iTunes- ja WiFi-asetukset ovat kunnossa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on uusin iTunes-versio ja että siihen on liitetty Apple ID, jonka sisäänkirjautumisen tiedät. Varmista seuraavaksi, että sekä vanha että uusi Mac on yhdistetty vahvalla WiFi-yhteydellä. Siirry sieltä Macin valikkopalkin Lisäasetukset-välilehteen ja napsauta sitten Ota kotijako käyttöön. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään Apple ID:llä, jota haluat käyttää. Napsauta sitten "Luo kotiosuus".

Luvattomien latausten ja käytön estämiseksi Apple loi tavan valtuuttaa Mac muutama kuukausi sitten. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä sama uudessa Macissasi. Voit tehdä tämän siirtymällä valikkorivin "Kauppa"-kohtaan. Napsauta sieltä "Valtuuta tietokone". Sinun on syötettävä Applen tunnistetiedot varmistaaksesi, että ne ovat valtuutettuja samalla tilillä. Siirry sitten ja ota kotijako käyttöön uudessa tietokoneessa. Nyt kun molemmat tietokoneet ovat päällä ja kotijako käytössä, lataa ne molemmat iTunesiin ja siirry osioon, jossa näkyy kaikki musiikki (tai sen puuttuminen uudessa tietokoneessa).

Napsauta sieltä "Kotijako" iTunesin vasemmasta valikosta, älä valikkopalkista. Valitse vanhassa Macissa "Muokkaa" ja sitten "Valitse kaikki" valitaksesi kaikki näytettävä musiikki. Napsauta oikeassa alakulmassa "Tuo". Tämän pitäisi kestää 15 minuutista muutamaan tuntiin. Kaikki riippuu iTunes-kirjastosi koosta ja WiFi-yhteyden nopeudesta.

Toinen vaihtoehto on käyttää iTunes Matchia. Katso ohjeet täältä.

Pilvitallennus

Kolmas vaihtoehto on pilvitallennus. Sinulla on monia vaihtoehtoja, mutta yksi, josta pidän parempana, on Dropbox. Tätä suositellaan pienille kirjastoille 2 Gt:n ilmaisen rajan vuoksi. Voit myös käyttää SkyDrivea, jos olet yksi harvoista onnekkaista, joka nappaa 25 Gt:n tallennustilan. Pilvitallennustilan siirtovaihtoehdossa menetelmä on samanlainen kuin ulkoisen kiintolevyn menetelmä. Sinun tarvitsee vain käsitellä Dropbox (tai Skydrive) -kansiota ulkoisena kiintolevynä ja siirtää musiikkikirjastosi kansioon. Tiedostot synkronoidaan pilven kautta uuteen Maciin.

Vaihtoehto 3: Siirrä käyttäjien välillä samalla Macilla

Minulle esitettiin tämä tilanne kaksi yötä sitten. Se on melko helppo toteuttaa. Ensinnäkin, kun olet lopettanut iTunesin, siirry Käyttäjä-kansioosi ja etsi iTunes-kansio.

Vedä (tai kopioi) kyseinen kansio tilisi kansiossa olevaan Julkinen-kansioon.

Siirry iTunesin lisäasetuksiin. Napsauta "Muuta". Etsi sieltä iTunes-kansio, jonka vedit Julkinen-kansioon. Valitse se sitten. Teet tämän sitten muilla käyttäjätileillä, joille haluat tämän tehtävän.

Se siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up