Jaa Google-kalenterin päivämäärät muiden ihmisten kanssa

Kuinka saada Google-kalenteri jaettua kahden tai useamman henkilön kesken samojen päivämäärien ja tapahtumien tarkastelemiseksi

Google-kalenteri on yksi eniten käytetyistä palveluista määräaikojen, sitoumusten ja tapahtumien tallentamiseen, ja se sopii täydellisesti kaikenlaisten ammatti- ja opiskelijoiden toiminnan hallintaan. Google-kalenterin etuna on, että siihen pääsee Google-tilillä ja se integroituu niin hyvin Gmailiin ja myös puhelimiin (Android ja iPhone).

Löydämme Google-kalenterin suosituimpia toimintoja jakaa kalenterisi muiden ihmisten kanssa, joka sopii erinomaisesti niille, jotka työskentelevät ryhmässä tai joutuvat suunnittelemaan työnsä tarkasti (asiakkaana, toimittajana tai yhteistyökumppanina). Mahdollisuus luoda jaettuja kalentereita on todella hyödyllinen aina, kun haluat synkronoida tapaamisia ympäri vuoden, esimerkiksi verotusmääräajat tai sovitut tapaamiset, matkat, tentit tai mitä haluat.

Kaksi ihmistä tai jopa enemmän tai vähemmän suuri joukko voi lisätä muistiinpanoja ja tapahtumia samaan kalenteriin niin että kaikki ovat tiedotetaan ajoitetuista tapaamisista ja tapahtumista automaattisesti. Lisäksi kalenteri on myös yksi työkalu päivämäärien sopimiseenkalenterin jakamisen avulla voit tarkastella muiden hyväksyttyjä ja hylättyjä tapaamisia.

Katsotaan yhdessä kuinka jakaa google-kalenteri muiden ihmisten kanssa ja kuinka jakaa yksittäinen tapahtuma kiinnittäen erityistä huomiota jakamisen aikana annettuihin käyttöoikeuksiin. Kalentereita ei tällä hetkellä voi jakaa Google Kalenteri -sovelluksesta: meidän on välttämättä toimittava PC:nä, josta saamme kaikki työkalut uusien julkisten ja yksityisten kalentereiden luomiseen (vain muutaman valitsemamme henkilön käytettävissä).

Luo yksityinen kalenteri muutamalle henkilölle

Google-kalenterisi jakaminen on todella helppoa, ja voit tehdä sen miltä tahansa PC:ltä tai Macilta käyttämällä Google Chromea, Microsoft Edgeä tai Safari-selainta.

Luo uusi kalenteri avaamalla suosikkiselaimemme (kuten Google Chrome) ja siirtymällä verkkosivustolle Google-kalenterimennään osioon Muut kalenterit paina vasemmassa alakulmassa+ kuvake ja lopuksi klikataan Luo uusi kalenteri.
Tässä ikkunassa annamme kalenterille nimen, kirjoitamme kuvaus (hyödyllinen tunnistamaan se paremmin) ja paina lopuksi -painiketta Luo kalenteri vahvistaa. Uusi kalenterimme näkyy päänäytössä vasemmalla, osion alla Minun kalenterini.

Työkalenterin luomisen jälkeen olemme valmiita jakamaan sen kollegoiden, tiimin jäsenten tai kanta-asiakkaiden kanssa: jatkaaksesi valitsemme jaettavan kalenterin vasemmalta puolelta, paina kolmea pistettä kalenterin nimen vieressä, klikkaa päällä Asetukset ja jakaminen ja vieritä sivua alaspäin, kunnes löydämme osion Jaa tiettyjen ihmisten kanssa.
Nyt painetaan nappia Lisää ihmisiä ja anna sen henkilön Gmail-osoite, joka voi käyttää kalenteria; samassa ikkunassa, jonka voimme asettaa jakamisoikeudetjotta voit valita, mitä kalenteriin lisättävät ihmiset voivat tehdä.

Voimme esimerkiksi asettaa vain tapahtumien katselun ja sallia lisättyjen ihmisten tehdä muutoksia tapahtumiin, tehdä muutoksia muistutuksiin, hallita jakamisasetuksia (itse asiassa heistä tulee järjestelmänvalvoja kuten me) tai aktivoida ääni Katso vain saatavilla/varattusuojellaksemme tapahtumiemme yksityisyyttä ja nähdäksemme nopeasti, olemmeko tavoitettavissa tai kiireisiä tiettynä päivänä tai tiettyyn aikaan (erittäin hyödyllinen yrityksille, jotka haluavat suunnitella työpaikkoja ja toimintaa käyttäjien kanssa jaetun kalenterin avulla).

Kuinka luoda julkinen kalenteri

Vaihtoehtona muutaman henkilön saatavilla olevalle yksityiselle kalenterille voimme myös luoda julkinen kalenteri, jota kuka tahansa voi käyttää luomallamme jakolinkillä; Tämäntyyppinen kalenteri voi olla erittäin hyödyllinen yrityksille, jotka haluavat näyttää työnsä saatavuuden kaikille uskollisimmille asiakkailleen, mutta myös uusille asiakkaille (voimme esimerkiksi lisätä julkisen kalenterin postaukseen tai yrityssivulle Facebookissa).

Luodaksesi julkisen kalenterin, palataan takaisin Google-kalenterin sivu PC:ltä kirjaudumme sisään Google-tilillämme (tarvittaessa), paina kolmea pistettä jaettavan kalenterin nimen vieressä (vasemmalla, kuten myös edellisestä luvusta näkyy), paina Asetukset ja jakaminenrullaamme sivua alaspäin, kunnes löydämme osion Pääsyoikeudet tapahtumiin ja paina lopuksi Aseta julkisesti saataville.
Kohteen aktivoinnin jälkeen asetamme oikealle puolelle käyttöoikeudet, jotka uusilla käyttäjillä voi olla (valinta Katso täydelliset listauksen tiedot tai Katso vain saatavilla/varattu) ja paina -painiketta Hanki jaettava linkki; järjestelmä luo ainutlaatuisen koodin uudelle julkiselle kalenterillemme, meidän tarvitsee vain painaa Kopioi linkki -kohtaa ja liittää linkki sosiaalisessa mediassa, kaupalliselle sivullemme, verkkosivustollemme, julkiseen chattiin tai mihin tahansa muualle. tavoittaa vanhoja ja uusia asiakkaita.

Poista jaetut kalenterit

Jos haluat poistaa jaetut kalenterit, meidän tarvitsee vain avata Google-kalenterisivusto tietokoneellamme ja siirtyä kohtaan Google-kalenterin asetuksetpyyhkäise vasemmalle, kunnes löydät osion Kalentereideni asetuksetvalitse poistettava kalenteri, paina kohdetta Poista kalenteri ja lopuksi avaimella Poistaa.
Jos meidät on kutsuttu työkaverin tai ystävän kalenteriin, voimme lopettaa kalenterin seuraamisen kulkemalla yllä näkyvää polkua avaamalla osion Kalentereideni asetuksetvalitsemalla poistettavan kalenterin ja painamalla lopuksi kohdetta Lopeta tilaus.

Johtopäätökset

Google-kalenteri ei ole yksinkertainen kalenteri, johon voit tarkistaa kansalliset vapaapäivät tai jättää muutaman yksinkertaisen muistiinpanon: tästä sovelluksesta voi todellakin tulla yksi hyödyllisimmistä työkaluista kaupallisesta näkökulmasta, koska on mahdollista suunnitella joka tunti päivästä yksityiskohtaisesti ja jaa tapahtumia, työsitoumuksia ja vapaita aikoja asiakkaillemme, työtiimimme tai kenen tahansa henkilön kanssa, jolla on pääsy Internetiin ja joka seuraa meitä sosiaalisessa mediassa tai julkisten chatien kautta (jopa WhatsApp-ryhmät voi olla hyödyllistä mainontaan ja kaupallisiin tarkoituksiin).

Jos haluamme oppia lisää Google-kalenterin käytöstä myös ammattialalla, kutsumme sinut lukemaan oppaitamme Ajoita tapahtumia Google- ja Gmail-kalenterissasi Ja Katso Google-kalenteri Outlookissa ja synkronoi kalentereita.

Indeksi
  1. Luo yksityinen kalenteri muutamalle henkilölle
  2. Kuinka luoda julkinen kalenteri
  3. Poista jaetut kalenterit
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up