Jaa ja yhdistä PDF-tiedostot helposti Windowsissa PDF-jakamisen ja yhdistämisen avulla

PDF-asiakirjan jakamiseen ja yhdistämiseen on monia syitä. Ehkä sinulla on sulautettava PDF-asiakirja, joka on jaettu useisiin osiin, tai haluat vain jakaa osan dokumentista jakamalla sen siten, että sinun ei tarvitse selittää ystävillesi tai perheellesi, mitä etsit ja mihin katso pitkä sähköposti.

Merkintä - Linux-käyttäjät, jotka etsivät samoja jakamis- ja yhdistämisominaisuuksia kuin PDF, voivat tarkistaa PDF-sekoitin

Indeksi

  Mikä on Icecream PDF Split and Merge?

  ?

  Icecream PDF Split and Merge on yksinkertainen ja monipuolinen sovellus, jonka avulla voit jakaa suuret PDF-asiakirjat pieniksi käyttökelpoisiksi PDF-tiedostoiksi ja yhdistää useita pieniä PDF-asiakirjoja yhdeksi PDF-tiedostoksi. Tämän ohjelmiston hieno asia on, että se antaa sinulle tarkan hallinnan PDF-dokumenttien jakamisesta ja yhdistämisestä.

  Jakamisen aikana voit jakaa PDF-asiakirjan alueittain, yhden sivun tiedostoiksi, ryhmiin tai jopa poistaa valitut sivut. Yhdistämisen aikana voit muuttaa tiedostojen järjestystä niin, että voit yhdistää useita PDF-asiakirjoja tarpeidesi mukaan.

  Liittyvät Kuinka jakaa PDF-tiedostot Windowsissa

  Asennus ja käyttö

  Ohjelmistolla Jaa ja yhdistä jäätelö PDF Se on helppoa. Aloita siirtymällä viralliselle verkkosivustolle ja lataamalla sovellus. Vaikka se on ensiluokkainen sovellus, voit ladata perusversion ilmaiseksi. Ohjelmiston ilmainen versio jakaa kulloinkin neljäkymmentä sivua ja kolme asiakirjaa sulautumisen aikana. Kun olet ladannut, asenna sovellus kuten mikä tahansa muu Windows-ohjelmisto.

  Kuten näette, käyttöliittymän kasvot ovat melko pienet ja modernit. Jos haluat jakaa PDF-asiakirjan, valitse Jaa-vaihtoehto.

  Edellinen toiminto avaa jaetun ikkunan. Napsauta "Lisää tiedosto" -painiketta täällä ja lisää tiedosto, jonka haluat jakaa. Vain yksi tiedosto voidaan jakaa kerrallaan, toisin sanoen useita PDF-asiakirjoja ei voida jakaa samanaikaisesti.

  Kun tiedosto on lisätty, voit määrittää, miten Icecream-sovellus jakaa PDF-dokumenttisi. Esimerkiksi, koska haluan jakaa asiakirjani ryhmiin, valitsin Sivuryhmittäin-vaihtoehdon. Anna sivujen määrä, jolle haluat jakaa tiedostot. Voit myös valita jaettujen tiedostojen kohdekansion "Tallenna kohteeseen" -osiossa.

  Lisäksi voit esikatsella asiakirjaa napsauttamalla "Esikatselu" -linkkiä oikeassa yläkulmassa.

  Kun asennus on valmis, napsauta "Jaa" -painiketta jakaa PDF-dokumentti. Kun prosessi on valmis, sovellus näyttää vahvistusikkunan.

  Jos avaat kohdehakemiston, voit käyttää kaikkia jaettuja asiakirjojasi. Koska jokainen asiakirja on yksi PDF-tiedosto, voit avata sen millä tahansa PDF-lukijalla.

  Samoin kuin jakaminen, voit helposti yhdistää useita PDF-asiakirjoja. Voit tehdä tämän valitsemalla pääikkunassa "Yhdistä" -vaihtoehdon. Napsauta sitten Lisää tiedostot -painiketta ja lisää kaikki yhdistettävät PDF-asiakirjat.

  Kuten näette, olen lisännyt kaikki jakamani asiakirjat ennen Icecream-sovelluksen käyttöä. Jos haluat muuttaa tiedostojen järjestystä, valitse tiedosto ja napsauta vastaavaa nuolipainiketta oikealla puolella. Jos haluat lisätä tiedostoja, napsauta "Plus" -kuvaketta. Kun olet lopettanut muokkaamisen, napsauta "Yhdistä" -painiketta yhdistääksesi kaikki valitut tiedostot.

  Kun prosessi on valmis, ohjelmisto näyttää vahvistusikkunan, jotta tiedät sen.

  Siinä se on, ja Icecream PDF Split and Merge -ohjelmiston avulla on helppo jakaa ja yhdistää PDF-dokumentteja.

  Johtopäätös

  Icecream PDF Split and Merge -ohjelmisto on erittäin hyödyllinen apu niille, jotka työskentelevät aina PDF-dokumenttien kanssa. Vaikka ilmainen versio on rajoitettu jakamis- ja yhdistämisprosessissa, se riittää peruskäyttöön. Joten jos tarvitset sitä koskaan, kokeile ilmaista ohjelmistoa, koska se tekee juuri sen, mitä se sanoo.

  Toivomme, että tämä auttaa ja kommentoi alla ajatuksiasi ja kokemuksiasi sovelluksen käytöstä PDF-dokumenttien jakamiseen ja yhdistämiseen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up