Jaa tiedostoja Bluetoothin ja Wi -Fi -yhteyden kautta "lähellä" Windows 10: stä

Tiedostojen ja kansioiden jakamisominaisuuden käyttäminen läheisiin tietokoneisiin Windows 10: ssä tiedostojen siirtämiseksi suoraan ja nopeasti

Jos haluat jakaa tiedoston nopeasti tietokoneeseen samassa huoneessa tai samassa talossa, voimme luottaa Bluetooth -tekniikkaan, mutta se tuskin sallii sinun nopeasti vastaanottaa tiedostoja tai kansioita, varsinkin jos ne ovat suuria. Wi-Fi-yhteyden käyttäminen on tietysti nopeampi ratkaisu, mutta se edellyttää, että kaikki tietokoneet on kytketty samaan reitittimeen (tai samaan langattomaan verkkoon) ja että tiedostonjako, mikä on erittäin vaikeaa aloittelijoille tai aloittelijoille.

Korjaa tämä puute ja tarjoa suora yhteysmenetelmä Windows -tietokoneiden välillä (samanlainen kuin Mac -tietokoneissa Pudottaa lentokoneesta), Microsoft on lisännyt uuden ominaisuuden Windows 10: een jakaminen välittömässä tiedostonsiirrossa. Seuraavassa oppaassa näytämme, kuinka käyttää jakaminen sulkeutuu Windows 10: ssä tiedostojen siirtämiseksi langattomasti, joten voit lähettää tiedostoja välittömästi lähellä olevien tai samassa talossa olevien tietokoneiden välillä.

https://teknisiatemppuja.com/2008/08/connettere-due-pc-con-il-wifi-senza.html

Indeksi

  Windowsin läheisyysjako -opas

  Jotta voimme käyttää jakamista lähellä Windows 10: ssä, meidän on ensin varmistettava, että vaihdossa käytettävillä tietokoneilla on Wi-Fi-kortti ja Bluetooth, jotta voimme vaihtaa tiedostoja nopeasti, aktivoimalla jakaminen läheisyydessä asetuksissa.

  Suorita tämä tarkistus painamalla Käynnistä -valikon oikeaa painiketta ja avaa valikko Laitehallinta ja tarkista verkkokortit ja Bluetooth-luokat, onko Wi-Fi-tyyppinen verkkokortti ja Bluetooth-sovitin (myös sisäinen); Vaihtoehtoisesti voimme käyttää myös ohjelmaa, kuten Speccy oppia tuntemaan tietokoneen komponentit.

  Jos tietokoneissamme ei ole Wi-Fi- ja / tai Bluetooth-verkkokorttia, voimme korjata sen nopeasti ostamalla ulkoisen sovittimen, kuten Cudy AX3000 WiFi 6 ja Bluetooth 5.0 -sovitin.

  Tiedoston jakamisen aktivointi wifissä ja bluetoothissa Windowsissa

  Jakaminen läheisyydessä sen voi aktivoida avaamalla Käynnistä -valikon, etsimällä ja avaamalla sovelluksen asetuksetklikkaamalla valikkoa Järjestelmä ja valikon avaaminen Jaettuja kokemuksia.

  Toiminnon aktivoimiseksi meidän tarvitsee vain painaa painiketta Liikuntarajoitteinen otsikon alla Jakaminen läheisyydessä. Kun tämä toiminto on aktiivinen, voimme siirtää tiedostoja nopeasti läheisille tietokoneille ilman kokoonpanoa, avaamatta ohjelmia tai verkkosivustoja. Tiedostonsiirto voi tapahtua kenen tahansa huoneessa ilman salasanoja ja pariliitoksen muodostamista. Ainoa vaatimus tämän vaihtoehdon toimivuudelle on, että tietokoneessa on Bluetooth-yhteys ja että Wi-Fi on käytössä löytääkseen lähellä olevia laitteita. Tietokoneiden ei tarvitse olla yhteydessä Internetiin suoraa tiedostojen jakamista varten.

  Tiedostojen tai kansioiden lähettäminen

  Tiedoston lähettäminen mistä tahansa kansiosta, meidän on vain painettava sitä hiiren oikealla painikkeella ja napsautettava vaihtoehtoa Jakaminen. Windows 10: n jakoavain löytyy myös valitsemalla tiedosto ja käyttämällä yläreunan valikkoa ja painamalla kohtaa, jossa se on kirjoitettu Jaa.

  Normaalista Windows 10 -jakoikkunasta näemme kaikki lähellä olevat laitteet (muut Windows 10 -tietokoneet), jotka voivat hyväksyä tiedoston vastaanottamisen. Jos haluat hyödyntää jakamista, paina jotakin luettelossa olevista tietokoneista, jotta tiedosto voidaan lähettää nopeasti sille tietokoneelle, joka vastaanottaa ilmoituksen siirron jälkeen. Vastaanottaja näkee varoitusikkunan ja voi aina valita, vastaanotetaanko tiedosto vai hylätäänkö se. Samoin se on mahdollista jakaa mitä tahansa, jossa on jakopainikekuten Valokuvat -sovelluksen valokuvat, Edgen verkkosivustot tai minkä tahansa muun tyyppiset tiedostot, jotka on avattu Windows -sovelluksesta.

  Tiedoston vastaanottaminen tapahtuu automaattisesti, jos Asetukset> Järjestelmä> Jaetut kokemukset Tiedostojen jakaminen on aktivoitu kaikkien käyttäjien lähellä. Voit myös valita vain tämän vaihtoehdon aktivoinnin laitteideni kanssa, jonka avulla voit vaihtaa tiedostoja tietokoneiden välillä, jotka ovat kirjautuneet sisään saman Microsoft -tilin kautta. Aina kun joku yrittää lähettää tiedoston tietokoneellemme, saamme ilmoituksen, joka voidaan hyväksyä tiedostojen tallentamiseksi ja avaamiseksi tietokoneella tai jopa hylkäämiseksi. Saapuvien tiedostojen tallennuspaikka on ladata, joka voidaan haluttaessa muuttaa.

  Käytä läheistä jakamista Windows 7: ssä tai Windows 8.1: ssä

  Windows 7- ja Windows 8 -tietokoneissa tätä toimintoa ei ole, ja on tarpeen palata artikkelin alussa kuvattuihin ratkaisuihin. Näihin ratkaisuihin lisätään erityisen tehokas ratkaisu ilmaisen ohjelman kautta Feem, yksi nopein tapa siirtää tiedostoja Windows- ja Mac -tietokoneiden välillä.

  Tämän järjestelmän ansiosta on mahdollista jakaa tiedostoja nopeasti Wi-Fi-yhteyden kautta tietokoneesta toiseen, siirtää valokuvia tai musiikkia tietokoneesta toiseen ilman tarvetta yhdistää niitä Internetiin. Feemin avulla voit luoda langattoman vertaisyhteyden kahden tai useamman tietokoneen välillä muutamassa minuutissa ilman rajoituksia.

  Hyvin suurille tiedostoille voimme käyttää myös P2P -järjestelmää, kuten Synkronoidaan, josta puhuimme oppaassamme Luo henkilökohtainen pilvipalvelin tietokoneellesi rajoittamaton ja ilmainen.

  Päätelmät

  Kun jaetaan läheisyydessä, Windows 10 -järjestelmästä tulee yksinkertainen ja käytännöllinen aivan kuten Macit, ja toiminnot ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin AirDrop. Ilman viiltelyä ja salasanoja tai koodeja, voimme nopeasti jakaa tiedostoja ja kansioita läheisten tietokoneiden kanssa muutamalla yksinkertaisella hiiren napsautuksella. Kattavuus on erittäin hyvä (10 metrin sisällä yhteys on nopea ja vakaa), ja suoralla jakamisella saamme paljon nopeamman tiedostonsiirron kuin Bluetooth.

  Toisessa artikkelissa näimme myös sivustoja tiedostojen jakamiseksi kaikkien kanssa Internetissä. Jos haluat oppia lisää tekniikasta, jota myös jakaminen lähistöllä käyttää Windows 10: ssä, voimme lukea oppaan Mihin se on tarkoitettu ja milloin Wifi-Directiä käytetään.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up