"Järjestelmänhallintaohjaimen" nollaus Macissa - yksinkertainen opetusohjelma

Onko Mac-tietokoneesi koskaan käyttäytynyt oudosti ja vaikka käynnistät sen uudelleen, ongelma jatkuu? Älä huoli, koska tämä on yleisempää kuin miltä näyttää. Tästä syystä tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka SMC-järjestelmänhallintaohjain palautetaan niin, että kaikki palaa normaaliksi. Vasta sitten voit asentaa mixpadeja ja muita elementtejä, jotka ovat erittäin hyödyllisiä, jotta saat kaiken irti järjestelmästä.

Indeksi
  1. Mistä syistä järjestelmänhallintaohjaimen nollaus Macissa on?
    1. jäähdytysongelmia
    2. virtaongelmien takia
    3. Huono valaistuksen hallinta
  2. Milloin minun pitäisi nollata järjestelmänhallintaohjain Macissa?
  3. Kuinka nollaan SMC:n Macissani?

Mistä syistä järjestelmänhallintaohjaimen nollaus Macissa on?

Riippumatta siitä macOS-versio joita Mac käyttää, voit nollata järjestelmänhallinnan hallinnan. Varsinkin kun ne tulevat erilaisia ​​ongelmia, joista puhumme tässä osiossa. Jos kuulut johonkin niistä, suosittelemme toimimaan välittömästi, jotta voit edelleen nauttia kaikista tietokoneesi käyttöjärjestelmän käyttämistä toiminnoista.

jäähdytysongelmia

Usein Applen laitteet kärsivät liiallisesta ylikuumenemisesta suoritettaessa vaativia tehtäviä, kuten videoeditointia tai muuta vastaavaa. Tällainen ilme vaikuttaa epäsuotuisasti jäähdytysjärjestelmään mac, mikä tuottaa huonon käyttökokemuksen ja vaikuttaa tietokoneen optimaaliseen suorituskykyyn. Joten kun huomaat, että tuulettimet eivät toimi ollenkaan, sinun tulee toimia välittömästi.

virtaongelmien takia

Toinen syy nollata järjestelmänhallintaohjain Macissa on milloin virtaa ja akun käyttöä koskevia ongelmia. Tästä syystä, jos huomaat, että tietokoneesi ei käynnisty säännöllisesti tai käynnistyy uudelleen ja uudelleen ilman, että painat komentoa niin, se johtuu ilmeisistä vioista. Lisäksi, jos Mac ei herää lepotilasta, se varoittaa sinua asiaankuuluvasta ongelmasta.

Huono valaistuksen hallinta

Toisaalta voit näyttää myös kevyitä ongelmia kaiken valaistukseen liittyvän epäasianmukainen hallinta. Huomaat tämän, jos esimerkiksi valot, jotka normaalisti osoittavat akun tilan, eivät toimi tai valon vuorokausivaihteluihin perustuvat valaistusparametrit eivät reagoi niin kuin pitäisi. Vastaavasti, jos huomaat virheitä näppäimistön taustavalon tehokkuudessa, se johtuu siitä, että sinun on nollattava SMC.

Milloin minun pitäisi nollata järjestelmänhallintaohjain Macissa?

Kun huomaat Macissasi suorituskykyongelmia, kuten ulkoiset portit eivät toimi, kun liität jotain tai huomaat epänormaalin toiminnan hitaus eri järjestelmätyökalujen käytössä, se johtuu siitä, että jotain epätavallista tapahtuu. Vastaavasti voit ilmoittaa viat Bluetooth-kuvakkeesta, joka katoaa tai yhdistetyt laitteet eivät näy.

Jättämättä pois näytön kirkkaus, joka yhtäkkiä lakkaa toimimasta tai näyttö, joka ei näytä videosisältöä oikein. Kaikkien näiden mahdollisuuksien edessä sinun on aika nollata järjestelmänhallintaohjain Macissa, olipa kyseessä sitten MacBook, Mac Mini, Mac Pro ja muut, jotka vaativat tämäntyyppisen järjestelmävian ratkaisemista mahdollisimman pian. Muista, että näissä laitteissa voit myös lisätä painikkeita kosketuspalkin mukauttamiseen.

Kuinka nollaan SMC:n Macissani?

olla olemassa erilaisia ​​tapoja käynnistää järjestelmänhallintaohjain uudelleen joka on erittäin käytännöllinen. Joten saatat olla taipuvainen noudattamaan vaiheita tämän saavuttamiseksi joko irrotettavalla akulla tai ei-irrotettavalla akulla, riippuen omistamasi Apple-laitteen ominaisuuksista. Kun SMC on palautettu, voit jopa lisätä langattoman Bluetooth-hiiren.

Jos sinulla on vanhempi MacBook, jossa on täysin irrotettava akku, voit nollata SMC:n ensin sammuttamalla laite ja poistamalla akun. Sitten sinun on painettava virtapainiketta vähintään viisitoista sekuntia ja kytkettävä sitten akku uudelleen ja siirrettävä sovitin virtaan. Kun tämä on tehty, on tärkeää, että käynnistät Macin tavalliseen tapaan, kunnes järjestelmä käynnistyy normaalisti.

Tekemällä tämän, laitteiston hallintaa on parannettava huomattavastijoten jos huomaat akun kulutuksen jatkuvan tai ongelmia valaistuksessa ja toiminnassa yleensä, on suositeltavaa kääntyä Applen teknisen neuvonantajan puoleen, koska ongelma voi olla pahempi.

SMC:n nollaus ilman irrotettavaa sisäistä akkua on myös mahdollista ja erittäin nopea suorittaa. Voit tehdä tämän sammuttamalla MacBook Airin tai Pron ja jatkamalla sitten kohtaan liitä verkkolaite laitteeseen. Nyt aiot käyttää seuraavia komentoja painamalla niitä samanaikaisesti virtapainikkeen kanssa: Shift+Control+Option.

Sitten on tärkeää, että vapautat kaikki näppäimet samanaikaisesti, jotta toimenpide suoritetaan tehokkaasti. Kun huomaat, että sovittimen valo vaihtaa väriä, se johtuu siitä, että SMC on jo nollattu onnistuneesti. Lopettaaksesi sinun tarvitsee vain käynnistä Mac tavalliseen tapaan jotta järjestelmä toimii taas ilman suurempia hankaluuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up