Jos Android-puhelin käynnistyy jatkuvasti uudelleen, kuinka korjata

Ratkaisuja kokeilla, käynnistyykö Android-älypuhelimesi jatkuvasti uudelleen eikä käynnisty kunnolla

Yksi rumista virheistä, joihin voimme törmätä Android-puhelimessa, on jatkuva uudelleenkäynnistys, mikä tekee puhelimen käyttämisen sen perustoiminnoissa, kuten soittamisessa tai viestien lähettämisessä, mahdottomaksi. Monet syyt voivat myötävaikuttaa tämän tyyppisiin ongelmiin: äskettäin asennettu epäilyttävä sovellus, ylikuumentunut puhelin, täysin tyhjentynyt akku tai laitteisto-ongelma (kuten juuttunut tai viallinen virtapainike).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle tarkasti mitä tehdä, kun puhelin käynnistyy jatkuvastisekä jos älypuhelin lakkaa käynnistymästä ensimmäisessä aloitusnäytössä, että jos se käynnistyy uudelleen muutaman minuutin kuluttua aloitusnäytön ilmestymisestä.

Käynnistä puhelin vikasietotilassa

Jos puhelimesi käynnistyy jatkuvasti uudelleen käynnistyksen yhteydessä tai muutaman sekunnin kuluttua käynnistämisestä, ongelma on luultavasti äskettäin asennettu automaattinen käynnistyssovellus. Voimme yrittää ratkaista sen Siirry Androidin vikasietotilaan, käyttämällä puhelimemme erityistä näppäinyhdistelmää. Selvittääksemme näppäinyhdistelmän voimme myös lukea oppaamme kuinka päästään väliaikaiseen androidiin.

Vikasietotilaan siirtymisen jälkeen tarkistamme, käynnistyykö puhelin uudelleen silmukassa; Jos näin ei tapahdu, ongelma on ehdottomasti jokin automaattisesti käynnistyvä sovellus. Avaamme sovelluksen aina väliaikaisesta asetukset puhelimessamme mennään valikkoon Sovellus ja paina lopuksi Automaattinen käynnistys.

Avautuvasta luettelosta poistamme valintamerkin kaikista läsnä olevista sovelluksista ja yritämme käynnistää puhelimen uudelleen normaalisti; Jos ongelma häviää, meidän on yritettävä aktivoida automaattinen käynnistys uudelleen yksi sovellus kerrallaan ja yritettävä käynnistää puhelin uudelleen, kunnes löydämme syyllisen, joka aiheuttaa jäätymisen tai virheen.

Jos ongelman aiheuttaa järjestelmäsovellus, voimme myös lukea oppaamme kuinka poista Samsung-, Huawei-, Xiaomi- ja Android-järjestelmäsovellukset.

Jäähdytä puhelintasi

Toinen syy puhelimen jatkuvaan uudelleenkäynnistymiseen on ylikuumeneminen: liian kuuma tai pitkään auringolle altistettu puhelin pyörii prosessorin tai litiumakun saavuttaman korkean lämpötilan vuoksi. Voit ratkaista tämän ongelman jättämällä puhelimen pois päältä vähintään puoleksi tunniksi, mahdollisesti a viileässä paikassa tai ei ole alttiina auringonvalolle tai muille lämmönlähteille. Puolen tunnin kuluttua yritämme kytkeä puhelimen takaisin päälle nähdäksemme, onko uudelleenkäynnistysongelmia edelleen.

Muistutamme sinua jättämään puhelimesi korkeille lämpötiloille lisää tulipalon ja räjähdyksen vaaraasekä vaurioittaa akkua peruuttamattomasti.

Tarkista virtapainike

Jos puhelin käynnistyy jatkuvasti uudelleen käynnistyksestä saavuttamatta koskaan kirjautumisnäyttöä, ongelma voi olla luonteeltaan laitteistollinen ja koskettaa pois-painike tai avain Tehoa. Tämäntyyppisten ongelmien ratkaiseminen ei ole koskaan helppoa: sammutuspainike voi yksinkertaisesti olla jumissa tai likainen, joten yksinkertainen vinkki tai paineilmasylinteri (suihkuta varovasti!) pitäisi auttaa ratkaisemaan suurin osa ongelmista.

Näyttääkö painike terveeltä vai onko sen painamisessa ilmeisiä ulkoisia ongelmia? Tässä tapauksessa voimme huomaa juuttunut painike yrittämällä pitää äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna ennen uudelleenkäynnistystä: jos siirrymme palautustilaan tai outo valikkoruutu tulee näkyviin, virtapainike on varmasti estetty, koska palautuksen yhdistelmä (useimmissa Android-puhelimissa) edellyttää näppäinten painamista Tehoa Ja Äänenvoimakkuutta pienemmälle.

Laitteisto-ongelman ratkaisemiseksi joudumme todennäköisesti menemään puhelinkorjaamoon tai ottamaan yhteyttä valmistajan tukeen. Jos puhelimessa on vielä takuu voimme myös harkita korvaamista a uusi puhelin ilman vikoja.

Poista kaikki tarpeettomat sovellukset

Jos virhe tapahtuu satunnaisesti eikä sitä voida toistaa tarkasti (se ei tapahdu jokaisella käynnistyksellä), voi olla erittäin hyödyllistä poistaa puhelimeen asennetut uusimmat sovellukset. Jatkamiseksi avaamme sovelluksen asetuksetvalitsemme valikon Sovellus ja lajittele sovellukset avattavan valikon avulla Asennusaika. Kun olemme tunnistaneet 2 tai 3 viimeistä puhelimeen asennettua sovellusta, jatkamme asennuksen poistamista painamalla jokaista yksittäistä sovellusta ja painamalla Poista asennus.

Sovellukset jättävät usein jäämiä sisäiseen muistiin, ja jos muisti täyttyy, se voi myös aiheuttaa jatkuvaa uudelleenkäynnistystä. Tässä hyvin yleisessä tilanteessa voimme pitää Android-puhelimemme puhtaana lataamalla sovelluksen, kuten SD Maidyksi parhaista sovelluksista poista jäljellä olevat tiedostot Androidista.

Nollaa puhelimesi

Jos uudelleenkäynnistykset ovat liian usein eivätkä liity virtapainikkeeseen, voimme kokeilla viimeistä keinoa: palauttaa puhelimen alkuperäiset asetukset. Paras tapa edetä kuuluupäästä palautustilaanjoihin pääsee tietyllä näppäinyhdistelmällä (joka vaihtelee valmistajasta toiseen).

Kun olemme tunnistaneet oikean näppäinsarjan palautukseen pääsemiseksi, käytämme äänenvoimakkuusnäppäimiä navigoidaksemme kohteiden välillä ja valitsemalla kohteen. Pyyhi tiedot/välimuisti ja vahvista painamalla virtapainiketta. Kaikki henkilökohtaiset tiedot poistetaan ja käyttöjärjestelmä palaa alkuperäisiin asetuksiinsa, mikä poistaa jatkuvan uudelleenkäynnistyksen ongelman.

Palauttaaksesi Android-puhelimesi oikein voimme myös lukea oppaamme siitä, miten alusta Android ja nollaa puhelin tyhjentäen kaiken.

Johtopäätökset

Jatkuvasti uudelleen käynnistyvä Android-puhelin ilman uskottavaa selitystä on melkoinen päänsärky, mutta onneksi se voidaan ratkaista yrittämällä ja erehdyksellä ja kokeilemalla kaikkea ennen alustusta (säilytetään aina viimeisenä keinona). Yleisimmät syyt loputtomiin uudelleenkäynnistyksiin ovat ehdottomasti puhelimen ylikuumeneminen tai virtapainikkeen jumiutuminenmutta älkäämme myöskään aliarvioiko bugisia tai automaattisesti käynnistyviä sovelluksia.

Jos epäilemme Android-puhelimen uudelleenkäynnistyksen tai jäätymisen johtuvan viruksesta, voimme aloittaa laitteen täydellisen tarkistuksen lataamalla Android-spesifiset virustorjuntasovellukset.

Indeksi
  1. Käynnistä puhelin vikasietotilassa
  2. Jäähdytä puhelintasi
  3. Tarkista virtapainike
  4. Poista kaikki tarpeettomat sovellukset
  5. Nollaa puhelimesi
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up