Jos et näe TV-kanavia, tarkista DVB-T2-tuki

Kaikkien televisioiden on tuettava DVB-T2 Digital Terrestrial -kanavia, jos et näe niitä, sinun on tarkistettava ennen kanavien viritystä

Uuteen maanpäälliseen digitaaliseen televisioon siirtymisen myötä useampi kuin yksi vanha televisio voi osoittautua riittämättömäksi, mikä johtaa televisioon, joka on täysin hyödytön perinteisten kanavien katseluun tai maanpäälliseen digitaaliseen lähetykseen tarkoitettujen uusien tekniikoiden käyttämiseen.

Jos televisiota ei näy, voimme silti yrittää virittää uudelleen ja jos ongelma jatkuu, meidän on tarkistettava DVB-T2-tuki ja negatiivisen tuloksen sattuessa etsittävä muita "menetelmiä" nähdäksesi TV-kanavat, jotka ei enää näkyvissä.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka tarkistaa DVB-T2-tukimiten TV viritetään uudelleen uusille kanaville ja mitä voimme tehdä katsoaksemme italialaista televisiota suoratoistona Amazonin Fire TV Stickin kautta, joka on Italian suosituin dongle (kun odotamme uuden television ostamista).

1) Tarkista DVB-T2-tuki

Emme tiedä, onko televisiomme valmis DVB-T2:lle? Tämän korjaamiseksi voimme heti tarkistaa, onko televisio yhteensopiva DVB-T2-kanavien vastaanoton kanssa virittämällä television kanavalla 200 (Mediasetin toimesta) tai kanava 100 (RAI:sta).

Jos tekstin sisältävä sivu tulee näkyviin HEVC Main10 -testaus, televisio on yhteensopiva uuden standardin kanssa, eikä sitä tarvitse vaihtaa tai ostaa muita dekoodeja; sitten riittää tehdä se uudelleen skannaa kanavia, jos et vieläkään näe niitä.
Jos näyttö kuitenkin pysyy mustana, televisio ei ole yhteensopiva.

Jos nämä kanavat eivät ole valittavissa tai eivät ole käytettävissä, kokeillaan viritä TV-kanavaluettelo uudelleen jätä automaattinen numerointi ja yritä uudelleen.

2) Etkö näe TV-kanavia: mitä tehdä?

Vain jos meillä on televisio, jossa on DVB-T2-viritin ja tuki HEVC Main10 meillä on pääsy DVB-T2-kanaville. Ilman yhteensopivuutta yllä lueteltujen kahden elementin kanssa saatamme joutua jompaankumpaan alla kuvatuista skenaarioista:

  • Kuulen äänen, mutta en näe videota: televisiomme on yhteensopiva DVB-T2:n kanssa, mutta se ei tue HEVC-koodekkia, joten se ei ole yhteensopiva lähetettyjen kuvien kanssa.
  • Ei ääntä ja videota, en näe kanavia: pahin tapaus, missä televisiomme on täysin yhteensopimaton DVB-T2:n ja HEVC:n kanssa.

Molemmissa tapauksissa meidän on vaihdettava televisio (kallimpi valinta), varustettava itsemme yhteensopivalla dekooderilla tai odottaessamme uuden television ostoa, katsottava Rai-kanavia suoraan Amazon Fire TV Stickistä.

Erillinen keskustelu Mediaset-kanaville, joilla voi olla ongelma audiokoodekkien kanssa, kuten yllä olevassa oppaassamme näkyy kuinka katsella Mediaset-kanavia ilman ääntä tai vieraalla kielellä.

3) Katso Rai-kanavia Fire TV Stickillä

Ne, joilla on yhteensopimaton televisio, mutta joissa on HDMI-portti takana, voivat korjata uuteen digitaaliseen maanpäälliseen televisioon siirtymisen aiheuttamat ongelmat ostamalla Fire TV Stick Lite Amazonissaliittämällä sen television HDMI-porttiin, yhdistämällä sen kotimodeemin Wi-Fi-verkkoon ja käyttämällä valikkoa Eläänäkyvät suoraan laitteen kotisivulla.

Lisää Rai-kanavia laitteeseen painamalla rataskuvaketta (asetukset), paina Suora lähetysjatketaan Synkronoi lähteet Älä viitsi RaiPlay aloittaaksesi kanavan synkronoinnin.

Paina nyt Fire TV -kaukosäätimen Koti-välilehteä ja vie meidät valikkoon Elää ja aloita toisto napsauttamalla suosikki Rai-kanavaasi. Jos emme näe Fire TV -kanavien lähteitä tai lähteitä, asenna yksinkertaisestiRaiPlay-sovellus kaupasta ja suorita sitten synkronointi edellä kuvatulla tavalla.

Voimme myös asentaa sovellukset katsellaksesi muita televisiokanavia Fire TV:ssä Mediaset Infinity, A7, Discovery+, TV2000 Ja Sportitaliakaikki saatavilla Fire TV:n sisäisestä myymälästä.

4) Valitse uusi dekooderi

Täydellisen tai osittaisen yhteensopimattomuuden sattuessa voimme myös valita uuden dekooderin, jolloin kuluu vähemmän kuin uuden television ostaminen.

Ongelmien ratkaisemiseksi Liitä vain uusi dekooderi HDMI:n kautta televisioon ja yritä käyttää vain uuden laitteen kaukosäädintä: meidän pitäisi pystyä hallitsemaan televisiota ilman, että tarvitsemme välttämättä käyttää kahta kaukosäädintä. Jotkut dekooderit tukevat myös SCART-liitäntää, joten jopa erittäin vanhat televisiot voidaan liittää.

Paras dekooderi, jonka voimme tällä hetkellä ostaa, on VAHVA LOPPU-S1moderni dekooderi, jossa on Android TV -käyttöjärjestelmä, Netflix, Prime Video, DAZN, Disney+, Youtube, HDR10, Wi-Fi-yhteys, äänikaukosäädin (ilman numeronäppäimiäotettava huomioon oston yhteydessä), Bluetooth-yhteys, integroitu Chromecast-järjestelmä.

Jos etsimme dekooderia numerokaukosäätimellä, suosittelemme Nokia Streaming Box; Jos sen sijaan etsimme perinteisempää dekooderia ilman älykkäitä toimintoja, voimme harkita Thomson THT808 el'Humax Digimax T2.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme parhaat älykkäät dekooderit vanhoille televisioille.

Johtopäätökset

Verrattuna edelliseen vuonna 2010 tapahtuneeseen vaihtoon (jossa on päivitettävä lukuisia katodisädeputkitelevisioita), tällä kertaa siirtyminen on vähemmän tuskallista, varsinkin jos olemme keskittyneet korkealuokkaiseen televisioon tällä vuosikymmenellä tai jos meillä on päätti ostaa uuden television vuodesta 2018 eteenpäin.

Kaikissa muissa tapauksissa voimme lykätä uuden television suuria kuluja käyttämällä Fire TV Stickiä tai ostamalla edullisen digisovittimenjotta voimme jatkaa vanhan LCD- tai plasmatelevisiomme käyttöä ilman ongelmia.

Jos haluamme lähettää antennin ullakolle, voimme yrittää katsoa digitaalisia maanpäällisiä kanavia suoraan Internetistä hyödyntäen suoratoistovirtoja ja nähdä TV-kanavat Chromecastilla (ilman antennia) tai käyttämällä yhtä TV-kortti, jolla voit katsella digitaalista maanpäällistä lähetystä tietokoneellasi.

Jos emme tiedä kuinka valita uusi televisio, pyydämme sinua lukemaan oppaamme kuinka valita ja ostaa paras televisio ja miten osta uusi Smart TV

Indeksi
  1. 1) Tarkista DVB-T2-tuki
  2. 2) Etkö näe TV-kanavia: mitä tehdä?
  3. 3) Katso Rai-kanavia Fire TV Stickillä
  4. 4) Valitse uusi dekooderi
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up