Jos et palauta WhatsApp-varmuuskopiota, kuinka korjata se

Onko meillä ongelmia WhatsApp-varmuuskopion palauttamisessa Google Drivesta? Katsotaan mitä voimme tehdä ratkaistaksemme sen

WhatsApp for Android tallentaa chatit varmuuskopioon Google Drive -pilveen, jotta voimme palauttaa keskustelut ja multimediatiedostot, kun vaihdamme puhelinta tai kun nollaamme käytössä olevan laitteen. Varmuuskopiointijärjestelmä toimii hyvin useimmissa tapauksissa, vaikka palautusvaiheen aikana on raportoitu virheistä, varsinkin jos WhatsApp-varmuuskopio on salattu.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle mitä tehdä, jos et palauta WhatsApp-varmuuskopiota Google Drivestayrittää kaikkia kelvollisia menetelmiä pakottaa palautusviestit uuteen puhelimeen ja päästä varmuuskopioon, vaikka puhelin näyttää virheen toimenpiteen aikana tai kieltäytyy käyttämästä pilvessä olevaa varmuuskopiota.

1) Käytä samaa puhelinnumeroa ja Google-tiliä

Ensimmäinen ehdotus, jonka voimme antaa, on tarkistaa, käytämmekö samaa Google-tiliä ja samaa puhelinnumeroa, jota käytimme aiemmin (kun loimme WhatsApp-varmuuskopion). Edetä On parasta poistaa WhatsApp välittömästi uudessa puhelimessa tai uudessa alustussa laitteessa, jotta voit toistaa prosessin vasta näiden tietojen tarkistamisen jälkeen.

Kun WhatsApp on poistettu, avaamme sovelluksen asetuksetavaamme valikon Google ja tarkistamme, käytämmekö aina samaa tiliä, jota käytettiin Google Drive -varmuuskopion luomiseen; jos laitteeseen on asennettu useita Google-tilejä poistamme väliaikaisesti kaikki toissijaiset tilit viemällä meidät valikkoon Tilit ja synkronointipaina Googlea, paina toissijaisia ​​tilejä ja paina alareunasta Lisää -> Poista tili.

Jos meidän on lisättävä WhatsApp-varmuuskopioon liittyvä Google-tili (ehkä sen jälkeen, kun kaikki muut puhelimesta on poistettu), lähdetään mukaan Asetukset -> Tilit ja synkronointijatkamme Lisää tilivalitsemme kohteen Google ja anna sen tilin kirjautumistiedot, jolle loimme WhatsApp-varmuuskopion.

Viimeisenä tarkistuksena siirrytään reitille Asetukset -> Järjestelmätiedot (tai Puhelintiedot) -> Kaikki tiedot -> Tila ja tarkistamme, käytämmekö samaa puhelinnumeroa, jota käytettiin varmuuskopioinnin aikana.

Nyt kun kaikki tarkastukset on suoritettu ja olemme varmoja, että käytämme vain Google-tiliä ja WhatsApp-tiliimme liittyvää puhelinnumeroa, voimme jatkaa sovelluksen asentamista uudelleen Google Play Kauppa.

2) Palauta päästä päähän salattu varmuuskopio

Jos olemme aktivoineet päästä päähän -salauksen WhatsApp-varmuuskopiointia varten Google Drivessa, meidän on suoritettava seuraava vaihe käynnistysvaiheen aikana: meitä pyydetään anna PIN-koodisi tai salasanasi valintoja luotaessa salattua varmuuskopiota.

Jos olemme perustamassa uutta puhelinta ja Meillä on ongelmia salatun varmuuskopion palauttamisessa poistamme heti WhatsApp-sovelluksen, siirrymme vanhaan puhelimeen, avaa WhatsApp-sovellus, paina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa, avaa valikko Chatjatketaan Chatin varmuuskopiovalitsemalla Päästä päähän salattu varmuuskopio ja jatkamme Vaihda salasana.

Uudessa ikkunassa painamme eteenpäin unohdin salasananisuoritamme turvatarkistuksen sormenjäljen tai todennus-PIN:n avulla ja valitsemme uuden salasanan, jota käytetään salattuun varmuuskopiointiin.

Nyt voimme yrittää palauttaa WhatsApp-varmuuskopion uuteen puhelimeen uudelleen asentamalla WhatsApp-sovelluksen, kirjoittamalla puhelinnumeron, valitsemalla oikean Google-tilin ja heti, kun salattu varmuuskopio tulee näkyviin, syötä uusi valittu salasana.

3) Tarkista puhelimesi Google Play Palvelut

Jotta WhatsApp voidaan palauttaa oikein Google Drivesta, on käytettävä päivitettyjä Googlen palveluita, erityisesti Google Play Palvelut -prosessi.

Voimme asentaa sovelluksen suorittaaksemme tämän tarkistuksen Google Play Palveluissa Play-palvelujen tiedot (päivitys)erinomainen Google Play -palveluiden olemassaolon tarkistamiseen ja sen nopeaan päivittämiseen uusimpaan versioon.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka pitää Google Play Palvelut päivitettynä Androidissa.

4) Palauta paikallisesta varmuuskopiosta

Jos Drive-palautusongelma johtuu sovellusvirheestä (usein järjestelmäpäivityksen jälkeen), voimme aina hyödyntää paikallisia varmuuskopioita keskustelujen palauttamiseen ja multimediaelementtejä.

Jatkamiseksi avaamme tiedostonhallintasovelluksen (esim Kiinteä Explorer) ja lähdetään matkaan paikallinen muisti tai sd-kortti > WhatsApp > Tietokantajotta pääset käsiksi kaikkiin WhatsAppin paikallisesti tallentamiin varmuuskopioihin (ne tunnistetaan tiedostoina db.crypt12.

Kun olet avannut oikean kansion, nimeämme uudelleen varmuuskopiotiedoston, josta haluamme palauttaa msgstore-VVVV-KK-PP.1.db.crypt12 to msgstore.db.crypt12; Nyt meidän tarvitsee vain poistaa WhatsApp ja asentaa se uudelleen ja heti, kun sovellus pyytää meitä, palauttaa kaikki viestit paikallisen varmuuskopion avulla.

5) Palauta Drive-varmuuskopio Mobitrix WhatsApp Transferin avulla

Jos kaikki aiemmat menetelmät ovat epäonnistuneet emmekä pysty palauttamaan WhatsApp-varmuuskopiota Google Drivesta millään tavalla (vaikka se on pilvessä), voimme kokeilla viimeistä keinoa, eli käyttää WhatsApp-chat-siirtosovellusta, kuten kuten Mobitrix WhatsApp Transfersaatavana Windowsille ja Macille.

Mobitrix WhatsApp Transfer on suunniteltu pääasiassa Siirrä WhatsApp-keskustelut Androidista iPhoneenmutta sen toiminnoista löytyy myös siirtojärjestelmä Google Drivestajoka voi olla erittäin hyödyllinen pilveen edelleen tallennettujen keskustelujen palauttamisessa.

Jatka avaamalla sovelluksen tietokoneellamme painamalla sui Varmuuskopiointi > Varmuuskopiointi Google Driven kauttakirjaudumme sisään Google-tilille, johon WhatsApp-varmuuskopiot on tallennettu, valitsemme palautettavan varmuuskopion ja painamme Jatkuupäällä Vahvista ja sitten päälle Toivu nyt.

Valinnan jälkeen Driveen tallennetun varmuuskopion lataus alkaa; palauttaaksemme sinun tarvitsee vain liittää puhelin tietokoneeseen (oli se sitten Android tai iPhone), napsauta hiiren kakkospainikkeella varmuuskopiotiedostoa, paina Palauttaa puhelimeen ja valitse yhdistetty puhelin.

Johtopäätökset

Ei ole mitään pahempaa WhatsApp-varmuuskopiosta, jota ei voi palauttaa, varsinkin jos ainoa saatavilla oleva varmuuskopio on online! WhatsAppiin sisäänrakennettu varmuuskopiojärjestelmä toimii melko hyvin, mutta silloin tällöin voimme törmäämme ongelmiin palautuksen aikana, mikä saattaa saada meidät menemään kuukausien ja kuukausien keskustelun ja multimediaelementtejä.

Onneksi voi vielä yrittää palauta WhatsApp-varmuuskopio Google Drivesta yksinkertaisten vihjeiden ja neuvojen noudattaminen, mukaan lukien palautuksen aikana annettujen tietojen huolellinen tarkistaminen, Google Play -palveluiden tarkistaminen ja keskustelujen siirtämiseen tarkoitetun PC-ohjelman käyttäminen (käytetään vain viimeisenä keinona).

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka palauttaa poistetut viestit WhatsAppista Ja kuinka vaihtaa WhatsAppista Telegramiin menettämättä mitään.

Indeksi
  1. 1) Käytä samaa puhelinnumeroa ja Google-tiliä
  2. 2) Palauta päästä päähän salattu varmuuskopio
  3. 3) Tarkista puhelimesi Google Play Palvelut
  4. 4) Palauta paikallisesta varmuuskopiosta
  5. 5) Palauta Drive-varmuuskopio Mobitrix WhatsApp Transferin avulla
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up