Jos Office kaatuu tai ei toimi, miten se korjataan

Jos Microsoft Office kaatuu työskennellessään tai jos se on hidas eikä toimi hyvin, katsotaan kuinka korjata se ja palata töihin nopeasti.

Microsoft Office tarjoaa erinomaisia ​​työkaluja työskentelyyn missä tahansa toimistossa tai kotona, mutta se koostuu silti ohjelmista (periaatteessa ne ovat Excel, Word, PowerPoint ja Outlook) ja, kuten kaikki muut Windowsiin asennetut ohjelmat, voimme kärsiä pahasta takaiskusta. odottamattoman virheen takia, joka estää meitä käynnistämästä haluttua Office-ohjelmaa oikein.

Ottaen huomioon Office-ohjelmistopaketin merkityksen jokapäiväisessä tuottavuudessa, olemme koonneet seuraavaan oppaaseen kaikki temppuja Officen oikean toiminnan palauttamiseksi kaatuessa tai odottamattomia virheitä.

Muistutamme, että näitä menettelyjä voidaan vain testata Officen alkuperäiset versiot tai kautta ladatuissa versioissa Microsoft 365.

Päivitä Microsoft Office Microsoft Storesta

Ensimmäinen temppu, jolla voimme palauttaa Microsoft Officen oikean toiminnan, onOffice Suite -päivitys Microsoft Storen kauttasisäänrakennettu sovelluskauppa Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä.

Tämä menetelmä antaa sinulle mahdollisuuden päivittää Office, vaikka ohjelma ei käynnistymikä tekee Office-sovellusten sisäänrakennetun päivitysvalikon käyttämisen mahdottomaksi.

Officen päivittäminen Windows 11:ssä avaamme Käynnistä-valikon, etsi sovellus Microsoft Storeavaamme valikon Kokoelma oikeassa alakulmassa ja paina -painiketta Hanki päivityksiä; Jos löydämme Microsoft Officen tai muiden sovellusten päivityksen, painamme yläreunasta Päivitä kaikki soveltaa sitä.

Menettely on identtinen Windows 10:ssäkoska Microsoft Store näyttää samalta jopa käyttöjärjestelmän vanhassa versiossa.

Päivitä Microsoft Office sovelluksista

Jos ongelma koskee vain yhtä Office-ohjelmaa (esimerkiksi Exceliä), voimme käyttää jotakin muuta Office-ohjelmiston työohjelmaa päivityksen jatkamiseen.

Avaamme toimivan Office-ohjelman (kuten esimerkiksi Wordin), paina vasemmasta alakulmasta Tilitnapsauta painiketta Päivitysvaihtoehdot ja valitse lopuksi kohde Päivitä nyt.

Jos päivityksiä on, ne ladataan ja asennetaan välittömästi; Suosittelemme, että odotat vähintään 15 minuuttia sovelluksen ollessa auki, jotta päivitys latautuu. Jos järjestelmä pyytää sitä, käynnistämme tietokoneen uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan ja ratkaistaan ​​kaikki Officen ongelmat.

Päivitä Microsoft Office Windows Updaten kautta

Windows Update voi myös päivittää muita tietokoneeseen asennettuja Microsoft-tuotteita, mukaan lukien Office. Windows 11:ssä voimme käyttää tätä menetelmää napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa ja napsauttamalla asetuksetpainamalla ylös Windows päivitys ja klikkaamalla Edistyneet asetukset.

Uudessa näytössä aktivoimme kohteen vieressä olevan kytkimen Hanki päivityksiä muihin Microsoftin tuotteisiinpalaamme edelliseen näyttöön ja painamme Tarkista päivitykset tarkistaaksesi Office-päivitykset.

Windows 10:ssä napsautamme hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa ja ohjaamme meidät polulle Asetukset -> Päivitys ja suojaus -> Windows Updatejatkamme Edistyneet asetuksetaktivoimme kohteen alla olevan kytkimen Hanki päivityksiä muille Microsoft-tuotteille, kun päivität Windowsinpalaamme edelliseen näyttöön ja painamme Tarkista päivitykset etsiäksesi kaikki Office-päivitykset.

Käynnistä Office vikasietotilassa

Kaikki Office-sovellukset tarjoavat yhden Turva tilajota käytetään, jos olemme lisänneet useita laajennuksia emmekä voi enää käyttää sovelluksen kirjautumisnäyttöä (tai havaitsemme havaittavia hidastuksia).

Aktivoi Office-sovellusten vikasietotila avaamalla Käynnistä-valikko, etsimällä ongelmallista Office-sovellusta, pitämällä CTRL-näppäintä painettuna ja napsauttamalla sovellusta pitäen CTRL-näppäintä painettuna, kunnes Office-varoitusikkuna tulee näkyviin.

Valittu Office-sovellus avautuu ilman lisäosia perusasetuksella: tällä tilassa voimme poistaa viimeisen lisäosan tai jatkaa Office-ohjelmiston päivitystä.

Vaihtoehtoisesti voimme käynnistää Officen vikasietotilassa käynnistämällä valikon Juosta (avainten kanssa WIN+R) ja käyttämällä seuraavia komentoja:

 • Winword /turvallinen
 • excel /turvallinen
 • powerpnt /safe
 • näkymät /turvallinen
 • mspub /safe
 • visio /safe

Voit poistua Officen vikasietotilasta sulkemalla sovelluksen ja käynnistämällä sen normaalisti.

Poista laitteistokiihdytys käytöstä Excelissä

Jos Microsoft Excel vie lähes kaiken suorittimen tai hidastuu huomattavasti, kun avaamme suurempia laskentataulukoita, saattaa olla hyvä idea poistaa laitteistokiihdytys käytöstä.

Jatkamiseksi avaamme valikon Tiedostonapsautamme Vaihtoehdotmennään valikkoon Lisäasetukset Selaamme merkintöjä ja aktivoimme merkinnän vieressä olevan kytkimen Poista laitteiston grafiikkakiihdytys käytöstä.

Kun tämä kohde on aktivoitu, suljemme jokaisen Excelin esiintymän ja yritämme avata meille ongelmia aiheuttaneen laskentataulukon uudelleen, mikä vähentää mahdollisuutta, että se vie kaikki resurssit latauksen aikana.

Korjaustoimisto

Jos kaikki edelliset neuvot eivät ole olleet tehokkaita, voimme korjata Officen ja saada sen toimimaan jälleen täydellisesti Microsoftin itsensä tarjoamalla toimenpiteellä.

Korjaa Office painamalla Käynnistä-valikon painiketta ja avaamalla valikko asetuksetpainamme valikkoa Sovellusavaamme valikon Sovellukset ja ominaisuudettunnistamme Toimisto asennettujen sovellusten joukosta ja paina -painiketta Muokata.

Valitsemme avautuvassa ikkunassa Online Restore -> Palauta, jotta voit suorittaa Office-asennuksesi täydellisen korjauksen. Vaihtoehtoisesti voimme myös ladataMicrosoft 365 asennusohjelma (jos käytimme tilausta), kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi ja jatka kokonaisnollausta.

Johtopäätökset

Office on melko vankka ohjelmasarja ja sitä on vaikea estää tai hidastaa, mutta joissakin vanhemmissa tietokoneissa se voi aiheuttaa ongelmia, varsinkin jos avaamme usein suuria asiakirjoja ja laskentataulukoita. Jos kohtaamme ongelmia, jotka tekevät Officen käytön mahdottomaksi, noudatamme yllä olevia ehdotuksia, jotta voimme ratkaista ne nopeasti ja jatkaa Officen käyttöä.

Puhumme edelleen Office-ongelmista, joten kehotamme sinua lukemaan oppaamme siitä Korjaa Office, kun sitä ei ole asennettu nykyiselle käyttäjälle. Jos meidän on kuitenkin muokattava dokumenttia lennossa, eikä meillä ole aikaa palauttaa Officea, käytämme sitä LibreOfficeilmainen ja avoimen lähdekoodin toimistopaketti monia Office-tyyppisiä ominaisuuksia.

Indeksi
 1. Päivitä Microsoft Office Microsoft Storesta
 2. Päivitä Microsoft Office sovelluksista
 3. Päivitä Microsoft Office Windows Updaten kautta
 4. Käynnistä Office vikasietotilassa
 5. Poista laitteistokiihdytys käytöstä Excelissä
 6. Korjaustoimisto
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up