Kaikkien aikojen ladatuimmat Android-pelit, joissa on yli 500 miljoonaa asennusta

20 eniten ladattua peliä Google Play -kaupassa Android-matkapuhelimille, jotka on asennettu yli 500 miljoonaa kertaa

Android-älypuhelimeen tai -tablettiin ilmaiseksi ladattavien pelien joukossa on joitakin, jotka ovat historiallisesti menestyneet paremmin kuin toiset, niin paljon, että ne ovat olleet ladattu yli 500 miljoonaa kertaa (jotkut jopa yli miljardi kertaa).
On siis selvää, että niin suuri määrä asennuksia voidaan saavuttaa vain ilmaisista peleistäon yhtä selvää, että useimmilla näistä peleistä on kaupallisia tarkoituksia, ja niissä on mahdollisuus tehdä "pelin sisäisiä" ostoksia bonuksia ja lisäominaisuuksia varten.

Seuraava luettelo sisältää 20 nimikettä, joita voimme pitää i kaikkien aikojen parhaat, ilmaiset Android-pelit, ainakin tähän päivään asti. Vaikka on vaikea löytää tarkkoja tilastoja tarkasta latausten määrästä ja ei ole mahdollista tehdä todella objektiivista sijoitusta, pohjimmiltaan meidän ei olisi pitänyt unohtaa ketään ja on erittäin mielenkiintoista löytää älypuhelinmaailman pyhät hirviöt. pelejä.

1) Subway Surfers se on tunnetuin ja ladatuin peli matkapuhelimiin kaikkialla maailmassa, yli miljardilla asennuksella, kiistaton ykkönen. Se on "Runner" -genren peli, jossa kilpailu ei koskaan pysähdy ja sinun on mentävä mahdollisimman pitkälle välttäen esteitä ja ansoja.

2) candy Crush Saga on toinen pyhä hirviö mobiilipelien joukossa, ajaton (ainoa yhdessä Subway Surfersin kanssa, jossa on yli miljardi asennusta), jossa sinun on yhdistettävä värillisiä karkkeja poistaaksesi ne näytöltä. Tasoja on satoja, ja voit verrata tuloksia Facebook-kavereidesi kanssa.

3) Garena Free Firetoinen Battle Royale -peli, jossa on monia aktiivisia pelaajia, jotka ovat jatkaneet kilpailua vuosia.

4) Pou on Tamagotchin perillinen, jossa sinun täytyy hoitaa söpö virtuaalinen lemmikki saadaksesi sen kasvamaan ruokkimalla, hoitamalla, pukemalla ja leikkimällä sen kanssa. Vielä nykyäänkin se on erittäin suosittu ja päivitetty uudella hauskalla sisällöllä kaikille lapsille.

5) Minun puhuva Tom se on samanlainen kuin Pou, mutta kissan kanssa, jonka kanssa voi olla hauskempaa ja elävämpää olla vuorovaikutuksessa. My Talking Tom on tullut niin kuuluisaksi, että se on synnyttänyt koko sarjan samanlaisia ​​pelejä ja muunnelmia sekä lasten sarjakuvan.

5 BIS) Se on myös kaikkien aikojen ladatuimpien pelien luettelossa yli 500 miljoonalla asennuksella Minun puhuva Angelapuhuvan kissa Tomin naispuolinen versio.

6) temppeli juoksu 2 on toinen loputtoman juoksugenren peli, joka on saavuttanut poikkeuksellisen menestyksen kauniista grafiikastaan, hauskoista hahmoistaan ​​ja esteitä täynnä olevista radasta.

6 BIS) Versio 1 on ilmeisesti mukana myös rankingissa temppelijuoksu.

7) Hill Climb Racing on fysiikkaan perustuva peli, jossa on 2D-näkymä ja vaakasuora vieritys, jossa sinun on kuljettava auto hyppyjen ja mäkien yli antamatta sen kaatua.

8) Clash of Clans se on legendaarinen reaaliaikainen sotapeli, joka on kiehtonut miljoonia pelaajia kaikkialla maailmassa, todellinen huume, josta sinun kannattaa pysyä poissa.

9) 8 pallon allas on realistinen 3D-biljardipeli, jota voit pelata yksin tietokonetta tai jopa muita pelaajia vastaan.

10) PUBG Mobile, ilmainen battle royale -peli oli maailmanlaajuinen menestys älypuhelinversiossaan, koska se oli ilmainen ja hyvin pelattava. PUBG on myös pelatuin peli pelaajien lukumäärän (lataukset, rekisteröidyt tilit ja/tai kuukausittaiset aktiiviset käyttäjät) perusteella (lähde).

11) Sniper 3Dykkösammuntapeli, jossa pelaat ampujana.

12) Ludo kuningaspelatuin lautapeli älypuhelimille.

Näiden lisäksi mikä sekunti Wikipedia ne ovat tällä hetkellä ainoita, joilla on yli 500 miljoonaa asennusta. Mainittakoon myös muut pelit, jotka eivät ole ylittäneet tätä kynnystä, mutta ovat edelleen suuria klassikoita, kaikkien aikojen ladatuimpien älypuhelimille.

13) Angry Birds Classic, alkuperäinen peli linnuista, jotka laukaisevat itsensä ritsalla tuhotakseen sikojen linnoja. Nykyään vähemmän suosittu kuin jokin aika sitten, mutta se on ollut listan kärjessä jo vuosia.

14) Hedelmä Ninja Se on toinen historiallinen mobiilipeli, jossa leikkaat ylhäältä putoavan hedelmän sormella, ladattu miljoonia kertoja, on vaikea löytää ketään, joka ei ole koskaan pelannut sitä.

15) JetPack JoyRide yksi tunnetuimmista loputtomista juoksupeleistä, vaakasuoraan vieritys, erittäin hauskaa.

16) Minion Rush on kuuluisa peli "Runner", jossa on mukana Despicable Me -pelin Minions.

17) Pokemon Golisätyn todellisuuden peli.

18) Plants vs Zombies 2tornipuolustuspeli, jossa kasvit ampuvat zombeja puolustaakseen taloa.

19) Leikkaa köysiloistava pulmapelien klassikko.

20) Robloxlasten eniten arvostama videopelialusta.

Indeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up