Kairon telakan asennus ja määritys Ubuntu Intrepid -sovelluksessa

Se on samanlainen kuin Mac OS X -sovellus, jonka voit asentaa Linux-tietokoneellesi. Yksi eduista muihin telakoihin verrattuna on, että se ei vaadi koostamisikkunan hallintaa. Se toimii myös pienikokoisissa tietokoneissa. Tämä ei ole mahdollista keväällä ennen ikkunanavigaattoria. Suoritus riippuu kokoonpanopäälliköstä (kuten Compiz).

Jos käytät tietokonetta, joka ei tue Compositing Manageria, tai jos haluat kokeilla vaihtoehtoista telakointiasemaa Ubuntu-tietokoneellesi, asenna ja määritä Kairon telakka Ubuntu Intrepid -sovelluksessa noudattamalla tätä opetusohjelmaa.

Kairon telakan asennus

Lisää talletus

Terminaalissa

gksu gedit /etc/apt/sources.list

Lisää seuraava rivi tiedoston loppuun. Tallenna ja sulje.

deb cairo-dock Peloton

Lisää allekirjoitettu GPG-avain:

wget -q -O http://repository.cairo-dock.org/ubuntu/cairo-dock.gpg

sudo lisää apt-avain & # 8211;

Asenna sovellus:

sudo-päivitys apt-get

sudo apt-get Asenna laajennukset Kairo-Dock-Quai-Kairo-Dock

Kairon lastausramppi

Siirry kohtaan Sovellukset- & gt; Järjestelmätyökalut - & gt; Kairon laituri

.

Ennen kuin lataat sulka Kairosta, sinua pyydetään valitsemaan laiturin teema. Valitse suosikki aihe avattavasta valikkoriviltä. Siellä on esikatseluikkuna, joten voit nähdä suunnittelun ennen sen valmistumista. Jokaisella teemalla on omat kuvakkeet ja kokoonpanot. Valitse esikatseluikkunan alla olevat kaksi valintaruutua käyttääksesi käynnistysohjelman ja uuden teeman käyttäytymistä aina, kun teemaa vaihdetaan. Tämä voi korvata kaikki aiemmin tekemäsi asetukset (jos olet tehnyt kaiken).

Sinun pitäisi nähdä telakka näytön alareunassa ja työpöydällä. Kairon telakka on hyvä, koska telakan jokainen kuvake / sovellus voidaan erottaa ja käyttää työpöytänä.

Sovellusten lisääminen ja poistaminen Kairon laiturilta

Kuten aiemmin mainittiin, jokaisella elementillä on omat kuvakkeet ja käynnistimet. Dockissa voi olla sovelluksia, jotka eivät ole käytössä, tai puuttuvia sovelluksia. Voit poistaa sovelluksen Dockista napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella sen kuvaketta ja valitsemalla Poista tämä käynnistysohjelma

. Voit lisätä sovelluksia telakkaan siirtymällä haluamasi sovelluksen päävalikkoon. Vedä ja pudota telakka. Siinä kaikki. Sinun pitäisi nyt nähdä suosikkisovelluksesi Dockissa.

Lisää aliportaali

Kairon telakan avulla voit myös lisätä alitelakan. Tämä on loistava vaihtoehto järjestää samanlainen sovellus luokkiin, jotta pariliitos ei tule liian monimutkaiseksi.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella linkkiä ja valitse Lisää alitelakka.

Anna uudelle ositallelle nimi.

Alatelakkaa ei saa näyttää päälaiturin tavoin. Valitse Lisäasetukset-kentästä näkymä, jossa haluat näyttää aliportaalin. Napsauta OK

luoda aliportaali.

Jos haluat lisätä sovelluksia alitelakkaan, lisää ensin sovellus päätelakkaan. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sovelluskuvaketta ja valitse Muokkaa tätä käynnistysohjelmaa. Valitse sen kontin nimen alta, johon se kuuluu, lisättävän alalaiturin nimi. Napsauta OK

.

Kairon laiturin asetukset

Pääset määritysvalikkoon napsauttamalla telakkaa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Cario-Dock - & gt; määritä. Oletusvalikko on yksinkertainen tila ja tarjoaa vähän asetusvaihtoehtoja. Napsauta vasemmassa alakulmassa olevan valikon Lisäasetukset-painiketta

vaihtaaksesi edistyneeseen tilaan. Sinun pitäisi nyt nähdä lisää vaihtoehtoja ja välilehtiä sivupalkissa.

Annan sinun tutustua asetuksiin, ja voit mukauttaa telakkaa mieleisekseen. Tässä on kuitenkin joitain asetuksia, joita voit käyttää, jos telakointiasema toimii hyvin hitaasti.

 • Järjestelmä-välilehti Varmista, että Tarra-alueella on valittuna vaihtoehto »Näytä tarra nykyisenä terävänä symbolina
 • ".

 • Vähennä telakointiaseman kuvakkeiden määrää. Jos haluat todella monta kuvaketta telakointiasemaan, varmista seuraavat asiat:

  & # 8211; järjestää ne alustasoille.

  & # 8211; Määritä linkki siten, että se näkyy vain nykyisellä työpöydällä (määritettävä välilehti ilmaisinalueelta

 • ).

 • Jos käytät sovelmia, jotka haluat päivittää säännöllisesti (esim. Kello, RAM-laskuri jne.), Pienennä sovelluksen päivitystiheyttä.

 • Käytä 2D-näkymää 3D-näkymän sijaan.

 • Poista kaikki animaatiot käytöstä. Järjestelmä-välilehti
 • , Kyky kytkeä heijastusten piirtäminen pois päältä reaaliajassa ja vähentää virkistystaajuutta (vähintään 20 Hz, voi olla päinvastainen vaikutus).

Kairon telakointiasema käynnistyy automaattisesti, kun se on kytketty

Käynnistä Cairo Wharf automaattisesti aina, kun kirjaudut sisään tietokoneellesi, siirtymällä kohtaan Järjestelmä - & gt; Asetukset - & gt; Kokoukset

.

Napsauta Lisää

. Syötä tiedot alla olevan kuvan mukaisesti.

Siinä kaikki. Nauti keväästä ja jokaisesta sopeutumisesta.

Viite: Kairon laituri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up