Kalenteritilauksen synkronoiminen Apple-laitteiden välillä

Kun tilaat kalenterin iPhonessa tai iPadissa kalenterin tilauslinkin avulla, tilattu kalenteri pysyy oletusarvoisesti vain valituissa laitteissa eikä synkronoidu kaikkien Apple-laitteidesi välillä, mitä iCloud-kalenteri tekisi. Näet vain sen laitteen kalenterin, jolla se on tilattu. Alla kuvatulla menetelmällä voit muuntaa tavallisen kalenterin iCloud-kalenteriksi, ja se synkronoituu kaikkien Apple-laitteidesi välillä.

Ensimmäinen alla oleva tapa on tilata uusi kalenteri. Jos olet jo tilannut kalenterin ja haluat sen olevan saatavilla kaikilla laitteillasi, voit siirtyä alla olevaan toiseen osioon.

Kalenteritilauksen synkronointi Apple-laitteiden välillä

Sinun ei tarvitse kolmannen osapuolen sovellusta Macissa suorittaaksesi tehtävän.

1. Käynnistä Kalenteri-sovellus Macissasi.

2. Kun sovellus käynnistyy, napsauta "Tiedosto"-valikkoa ja sen jälkeen "Uusi kalenteritilaus..." tilataksesi uuden kalenterin.

3. Seuraavan näytön pitäisi pyytää sinua syöttämään sen kalenterin URL-osoite, jonka haluat tilata. Kirjoita URL-osoite ja napsauta "Tilaa".

Esimerkkinä olen syöttänyt US Holidays -kalenterin URL-osoitteen.

4. Sinun pitäisi voida nähdä kalenteritietojen valintaikkuna. Voit antaa kalenterille nimen, muuttaa hälytysasetuksia ja muita muutoksia.

Tässä sinun on muutettava "Sijainti"-pudotusvalikon arvoksi "iCloud". Näin kalenteri pysyy iCloudissa, ja sen pitäisi synkronoida kaikkien iCloudiin yhdistettyjen laitteidesi kanssa.

Kun olet valinnut sen, napsauta "OK" tallentaaksesi muutokset.

Tilatun kalenterin pitäisi nyt olla saatavilla kaikissa Apple-laitteissasi, jotka on yhdistetty iCloud-tiliisi.

Näin voit muuttaa vanhan tilatun kalenterin iCloud-kalenteriksi.

Jo tilatun kalenterin synkronointi Apple-laitteiden välillä

1. Käynnistä Kalenteri-sovellus Macissasi.

2. Sinun pitäisi voida nähdä kaikki kalenterisi vasemmassa ruudussa. Jos et, napsauta Kalenterit-painiketta tehdäksesi niin.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kalenteria, jonka haluat muuttaa iCloud-kalenteriksi, ja valitse vaihtoehto, jossa lukee "Hae tietoja".

4. Muuta seuraavassa näytössä "Location" arvo "On My Macista" arvoksi "iCloud", jotta kalenteri on käytettävissä iCloud-tililläsi.

Johtopäätös

Jos olet tilannut kalenterin jollain Apple-laitteellasi, mutta et näe sitä muilla, yllä olevan oppaan pitäisi auttaa sinua saamaan sen saataville kaikilla laitteillasi.

Indeksi
  1. Kalenteritilauksen synkronointi Apple-laitteiden välillä
  2. Jo tilatun kalenterin synkronointi Apple-laitteiden välillä
  3. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up