Kannettava varkaudenesto GPS-paikantimella polkupyörille, autoille ja moottoripyörille

Käytä 40 euron mini-GPS-seurantaa autossasi (tai moottoripyörässäsi tai avaimenperässä) kannettavana varkaudenestolaitteena, joka tunnistaa sijainnin

Pyörän omistajat tietävät, kuinka vaikeaa on suojata ajoneuvoa varkauksilta, varsinkin jos meillä ei ole sisähallia ja voimme pysäköidä sen vain avoimeen tilaan tai pahempaa kadulle, mikä altistaa meidät vaaralle, että se katoaa milloin tahansa. hetki.
Tämä vaara koskee myös moottoripyöriä, skoottereita ja autoja, joita on kuitenkin yleensä vaikeampi varastaa (kun otetaan huomioon elektroniikka, jolla kaikki uudet mallit on nyt varustettu).

Jotta voit aina pitää silmällä kulkuvälinettäsi, voi olla erittäin hyödyllistä lisätä salaisuus kannettava varkaudenestolaite, johon voit asettaa SIM-kortin ja seurata ajoneuvon sijaintia reaaliajassa GPS:n ja A-GPS:n avulla. Tässä oppaassa näytämme sinulle, mitä ne ovat parhaat kannettavat varkaudenestolaitteet (GPS-seuranta) käytettäväksi polkupyörissä, mutta myös autoissa, moottoripyörissä ja skoottereissa.
Näiden järjestelmien avulla pystymme jäljittämään varastetun ajoneuvon välittömästi, jotta voimme ilmoittaa tapauksesta Carabinierille tai valtion poliisille.

Indeksi

  Kannettavan varkaudenestolaitteen ominaisuudet

  Ollakseen hyödyllisiä kannettavina varkaudenestovälineinä autoihin ja moottoripyöriin, valvontalaitteilla on oltava seuraavat ominaisuudet, jotta niitä voidaan käyttää tehokkaasti autoissamme tai suuritehoisissa moottoripyörissä:

  • GPS-järjestelmä: jotta ajoneuvon reaaliaikainen sijainti voidaan kolmioida, olipa se paikallaan tai liikkeessä, GPS-järjestelmän ja A-GPS-järjestelmän (eli mobiilidataverkon avustaman GPS) tuen on oltava läsnä.
  • Mobiilidatayhteys: nopeuttaaksesi satelliittien yhdistämistä A-GPS:n kautta, tarvitaan moduuli matkapuhelindataverkkoon liittämistä varten (vaikka vain GPRS tai 2G), jotta voit kirjoittaa a SIM-kortti, jonka sisällä on oma tarjous. Yhteys matkapuhelinverkkoon tarjoaa kolmiomittauksen myös GPS-signaalin puuttuessa ja mahdollistaa kannettavan laitteen toimintojen etähallinnan sovelluksen kautta.
  • Kaukosäädin tekstiviestillä: lähettämällä tarkkoja komentoja tekstiviestillä laitteessa olevalle SIM-kortille, voimme ohjata sen toimintoja ja saada jälleen tekstiviestillä ajoneuvon koordinaatit ja muuta hyödyllistä tietoa.
  • Liike- ja tärinäanturit: akun säästämiseksi ja riittävän reagoimiseksi jokaiseen auton liikkeeseen, kannettavassa varkaudenestolaitteessa on oltava kiihtyvyysanturi, kompassi ja gyroskooppi, jotta se voidaan aktivoida nopeasti heti, kun ajoneuvo liikkuu ja pääsee sisään " Stand-by" -tilassa, kun ajoneuvo on pysäköity tai pysähtynyt yli 10 minuutiksi.
  • Geo-aitajärjestelmä: edistyneimmät varkaudenestomallit mahdollistavat virtuaalisten "aitojen" luomisen GPS-kartalle niin, että aina kun ajoneuvo astuu sisään tai sieltä poistuu, se aktivoi akustisen signaalin ja ilmoituksen sovelluksessa tai tekstiviestillä, jotta saada viipymättä ilmoituksen onnistuneista varkausyrityksistä.
  • Reitin jälki: Toinen toiminto, joka ei saa puuttua tämän tyyppisestä varkaudenestolaitteesta, on jäljittää ajoneuvon päivittäisen reitin, jotta voidaan rekonstruoida kaikki tehdyt liikkeet ja pysähdykset.
  • Magneettinen kytkentäjärjestelmä: jotta se voidaan piilottaa tehokkaasti auton sisälle tai korin metallikohtaan, varkaudenestolaitteessa on oltava vahva magneettilevy, jotta se ei voi pudota tai liikkua ajoneuvon ollessa käynnissä.
  • Ruokavalio: Markkinoilta löytyy malleja, joissa on kaapeleita, jotka voidaan kytkeä suoraan akkuun (käytännöllisempiä, mutta myös näkyvämpiä) ja malleja, joissa on integroidut litiumakut (jotka on ajoittain ladattava).

  Ilmeisesti näitä laitteita voidaan käyttää myös henkilön liikkeiden seuraamiseen, kuten oppaassamme näkyy salainen agentti vakoojasovellus.

  Kannettavat varkaudenestolaitteet Smart Tagilla

  Kun olemme nähneet yhdessä joitain ominaisuuksia, jotka autojen ja moottoripyörien kannettavilla varkaudenestolaitteilla täytyy olla, katsotaan yhdessä joitain malleja, joita voimme ostaa Amazonista, säästää aina jotain fyysisiin liikkeisiin verrattuna (vaikka tämän tyyppisiä tuotteita on melko harvoin saatavilla kaupasta, koska ne ovat hyvin erityisiä valvonta- ja vakoilutoimiin).

  Banaalisin ja edullisin kannettava varkaudenestolaite on ilman epäilystäkään Samsung Galaxy SmartTag myydään hintaan 23 €.
  SmartTag Jos haluat käyttää tätä laitetta, yhdistä se Bluetoothin kautta Samsung-puhelimeen, yhdistä se Samsung-tiliin ja piilota se ohjattavaan ajoneuvoon. Jos meidät ryöstetään, kirjaudumme sisään Samsungin omaan seurantajärjestelmään ja etsimme nykyisen sijainnin Bluetoothin avulla. Jos varas on mennyt liian pitkälle, voimme aina käyttää muiden Samsung-laitteiden luomaa globaalia verkkoa, joka seuraa tunnisteen viimeistä sijaintia missä tahansa maan osassa.

  Muita Applen AirTagin kaltaisia ​​laitteita voit tarkastella omassamme opas AirTag-vaihtoehtoihin.

  Kannettavat GPS-varkaudenestolaitteet

  Tähän mennessä nähdyt varkaudenestolaitteet ovat hyödyllisiä polkupyörien hallinnassa, mutta raskaammissa ajoneuvoissa (kuten moottoripyörissä ja autoissa) ne voivat olla liian kevyitä ja epätarkkoja paikantamaan ajoneuvoa varkauden sattuessa. Voidaksemme saavuttaa korkeamman suojan, johon voimme keskittyä GPS jäljitin, jotka kiinnittyvät koriin tai lokeroon ja käyttävät matkapuhelindataverkkoa ja GPS:ää paikantamaan ajoneuvon missä tahansa se on.

  Pienin GPS-seurantalaite, jonka voimme asentaa, on Winnesin GPS-paikannus, myydään hintaan 42 €.
  Voitti GPS:n Tämä seurantalaite on suurempi kuin edellinen, mutta siinä on paljon suurempi akku, joka voi taata jopa 90 päivän autonomian. Myös tässä tapauksessa on mahdollista asettaa SIM-kortti tiettyyn paikkaan ja hyödyntää tietoverkkoa ja GPS:ää minkä tahansa ajoneuvon valvontaan (myös alaosassa olevan magneettikytkennän ansiosta). Omista sovelluksesta voimme seurata ajoneuvoa milloin tahansa, jäljittää päivän aikana kuljetun polun ja myös määrittää geoaidan.

  Kuinka ottaa käyttöön kannettava GPS-varkaudenestolaite

  Kannettavien GPS-varkaudenestolaitteiden konfiguroimiseksi meidän on noudatettava pakkauksen mukana toimitettuja (myös italiankielisiä) käyttöohjeita, vaikka seuraavat vaiheet olisivatkin loppujen lopuksi käytännössä samat kaikilla laitteilla:

  • Aseta SIM-kortti paikalleen sopivaan paikkaan, jotta voidaan lähettää konfigurointiviestejä ja saada seuranta tekstiviestillä;
  • Kun SIM-kortti on asetettu laitteeseen, lähetämme konfigurointitekstiviestin älypuhelimestamme, joka sisältää hallintanumeron, johon tiedot lähetetään, ja seuranta tekstiviestillä;
  • Kun olet asettanut hallintanumeron, Lähetämme SIM APN:ään liittyvät tiedot tekstiviestillä asetettu laitteeseen datayhteyden mahdollistamiseksi;
  • Nyt kun datayhteys on aktiivinen, lähetämme tekstiviestin GPS-sijainnin seuraamiseksi (komento on erilainen jokaiselle laitteelle, tarkistamme aina käyttöoppaan);
  • Heti kun saamme oikeat GPS-koordinaatit, asennamme älypuhelinsovelluksen ja käytämme laitteen sarjakoodia ja oletussalasanaa päästäksesi laitteen lisätoimintoihin.
  • Heti kun meillä on pääsy sovellusvaihtoehtoihin, Vaihdamme heti oletussalasanan turvallisempaan ja asetamme lisätoiminnot (geo-aitaus, liikevaroitus, liikehälytys tai akun heikon varoitus).

  Jotkut näistä vaiheista saattavat puuttua, joten suosittelemme, että luet aina käyttöoppaan saadaksesi selville, mitkä komennot voimme käynnistää tekstiviestillä ja mikä sovellus meidän on ladattava Android- tai iPhone-älypuhelimeemme.

  Johtopäätökset

  Jos asumme alueella, joka on alttiina autojen, polkupyörien tai moottoripyörien varkauksille, käytä "älykästä" ja helposti piilotettavaa satelliittilaitetta, jotta voimme seurata ajoneuvomme sijaintia milloin tahansa ja saada ilmoituksen ja hälytyksen, kun se poistuu tietyllä alueella, kun se liikkuu tietyllä nopeudella tai saa merkittävän iskun.

  Vaihtoehtoina näille satelliittivarkaudenestojärjestelmille voimme käyttää myös vanhaa käytöstä poistettua älypuhelinta, joka yhdistetään oppaissamme näkyviin sovelluksiin. ohjata ja lukita matkapuhelintasi etänä tietokoneeltasi ja kuinka aktivoida varkaudenesto matkapuhelimelle, joka estää tekstiviestillä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up