Kätevimmat ja edullisimmat kuituinternet-tarjoukset kotiin

Mikä on paras tarjous saada internet kotona, kun otetaan huomioon Italian tärkeimpien kuituoperaattoreiden hinnat

Kiinteän verkon Internet-operaattoreiden joukosta valitaan usein se, joka tarjoaa halvimman tarjouksen: jokainen haluaa säästää rahaa ja samalla saada erittäin nopean kuituyhteyden sopeutuakseen kaikentyyppisiin verkkoihin. ja jokaisen perheenjäsenen tarpeet.

Halvimman kuidun valitseminen on ensimmäinen askel, mutta ollaksesi todella tyytyväinen tehtyyn valintaan, kannattaa aina katsoa kuituverkkojen Internet-tarjousten vertailujotta voimme todella valita parhaan operaattorin tarpeidemme perusteella.

1) Paras operaattori peittoalueelle

Kattavuuden näkökulmasta useimmissa tapauksissa joudumme luottamaan TIM:ään olla käytettävissä yhteyttä varten.

Vaikka telemarkkinoiden vapauttaminen on laajentanut käyttäjien mahdollisuuksia ja tarjouksia (erityisesti valokuitutarjouksilla), TIM omistaa edelleen suuren osan verkkoinfrastruktuuristaei: laajennus Avaa Fiber on johtanut kattavuuden laajentamiseen monissa kaupungeissa (jopa kaukana suurista kaupunkikeskuksista), mikä helpottaa tilauksen valintaa.

Operaattorit tarjoavat tällä hetkellä valokuitupeitto (FTTH) ovat seuraavat:

Kattavuuden kannalta TIM on lyömätönmutta Vodafone ja Fastweb puolustavat itseään hyvin omalla verkkollaan (etenkin suurissa kaupungeissa).

Muiden operaattoreiden osalta meidän on toivottava, että alueella on Open Fiber -peitto: suosittelemme sinua Tarkista FTTH Open Fiberin saatavuus osoitteessa, jossa asumme.

2) Teknologian paras operaattori

Tekniikan nykytasolla emme suosittele uusien ADSL-tarjousten aktivoimista: tekniikka on nyt vanhentunut, eikä se koskaan tarjoa nykyaikaiseen käyttöön riittävää yhteysnopeutta (jopa yksi suoratoistopalvelu tai yksinkertaiset Windows-päivitykset riittää kyllästämään sen).

Ensimmäinen tekniikka, johon voimme keskittyä, on Kuparisekoitettu kuitu (tunnetaan myös lyhenteillä VSDL, FTTC ja FTTS): jos vain tämä tekniikka on kotonamme, parhaat operaattorit ovat Fastweb tai WindTreainoat, joiden avulla voit säästää ja hyötyä hyvästä yhteydestä (vuokratulla TIM-linjalla) ja maksaa paljon vähemmän.

Jos sen sijaan haluamme keskittyä yhteen FTTH-yhteyden paras operaattori on Sky Wifijota seuraa tiiviisti Iliad Box (joka tarjoaa vain FTTH:n), Fastweb ja TIM.

Kaikki muut operaattorit ovat kunnossa, jos kattavuus on, koska erittäin suuria nopeuksia saavutetaan joka tapauksessa; Jos haluamme säästää, suosittelemme kokeilemaan Fastwebiajoka tarjoaa nopeaa kuitua erittäin kilpailukykyiseen hintaan ja ilman poistumis- tai aktivointikuluja.

3) Paras kuljettaja nopeuden suhteen

Jos haluamme valita uuden operaattorimme sen perusteella yhteyden nopeuson parempi jakaa kaikki tähän mennessä nähdyt operaattorit tekniikan mukaan:

  • FTTC: myös tässä TIM-verkko hallitsee, koska muut operaattorit käyttävät vuokraverkkoja. FTTC-ohjaamolla saamme nopeudet välillä 50 ja 300 mega sekunnissa monissa Italian kaupungeissa.
  • FTTH: jos meillä on puhdas kuitupeitto, TIM, Fastweb, Sky Wifi, Vodafone ja Tiscali tarjoavat jopa 2,5 gigabittiä sekunnissa (joissain kaupungeissa). Tämän uuden teknologian lisäksi on edelleen mahdollista hyötyä kuidusta jopa 1000 megabittiä sekunnissa, stratosfäärin nopeus kaikkiin kodin tarpeisiin.

Suurin keskinopeus kansallisella alueella Sky Wifi voittaasellaisena kuin se on nostettu uudelleen esiin Ooklan suorittama nopeustesti.

Tältä osin kehotamme sinua lukemaan oppaitamme kuinka saada Gigabit Fiber tai 2,5 Gbps surffaamaan nopeasti ja edelleen erot FTTC- ja FTTH-kuidun välillä.

4) Paras tarjous sekakuparikuidulle (FTTC)

Oikea kompromissi tekniikan ja nopeuden välillä on FTTCjoka takaa erinomaisen yhteensopivuuden, koska meidän ei tarvitse edes vaihtaa puhelinpistorasiaa ja todella mielenkiintoinen nopeus (jopa 300 Mega, keskinopeus Italiassa noin 60 Mbps).

Tästä näkökulmasta FTTC-yhteys voidaan tarjota operaattorin omalla linjalla (ei laajalle levinnyt), tai tarjous TIM-verkossa vuokralle (todennäköisin skenaario).

Paras FTTC-tarjous, jonka voimme tilata erillisellä verkolla, on Tiscali Ultrainternetsaatavilla hintaan 24,90 € kuukaudessa meillä on rajoittamaton nettiyhteys 2,5 Gbps asti (FTTH-peittoalueella), rajattomat puhelut, modeemi sisältyy hintaan ja ilman piilokuluja tai kestorajoituksia.

Jos meillä ei ole FTTH-peittoa, meidät ohjataan uudelleen FTTC:hensaavuttaa edelleen hyvän yhteysnopeuden useimmissa skenaarioissa.

Jos olet kiinnostunut muista FTTC-tarjouksista, ohjaamme sinua listalle, jossa on kaikki kotitarjoukset:

Koska tarjoukset vaihtelevat usein, on parasta tallentaa tämä sivu suosikkeihisi ja tarkastella operaattoreiden tarjouksia, jotta löydät aina parhaan tarjouksen FTTC-kuidusta.

5) Paras tarjous puhtaalle kuidulle (FTTH)

Saadaksemme parhaan Internet-yhteyden meidän on keskityttävä FTTH-yhteyksiin, eli aitoa valokuitua, joka saapuu kotiin ja korvaa kupariliitännät nopeus jopa 2,5 Gbpsvaikka useimmissa tapauksissa meillä on nopeudet 300–1000 megabittiä sekunnissa.

Tällä hetkellä paras tarjous FTTH:lle on Sky WiFijolla on myös palkinto Italian nopeimpana kiinteänä linjana vuonna 2022 (FTTH:n jatkuvan käyttöönoton ansiosta).

Hinta 29,90 € kuukaudessa meillä on FTTH-kuitu 2,5 Gbps asti, Sky Wifi Hub Modeemi sisältyy hintaan, puhelut kulutukseen perustuvat, ei vähimmäissopimuskestorajoituksia ja vain verkossa Sky Wifi -aktivointi hintaan 0 € 49 € sijaan.

Ensimmäisenä vaihtoehtona Sky Wifille löydämme Fastweb Casa Lightjoka hintaan 26,95 € kuukaudessa tarjoaa erittäin nopean kuituyhteyden, FASTGate-modeemin ja aktivoinnin, maksulliset puhelut ja Fastweb Digital Academy -kurssit.

Myös tässä tapauksessa parhaat FTTH-tarjoukset voidaan seurata kotitarjousten operaattoriluettelosta:

Tarkistamme nämä linkit vähintään kerran kuukaudessa, jotta voit aina hyötyä niistä markkinoiden edullisin kuitu.

6) Paras tarjous ilman puhelinlinjaa

Monet yritykset, jotka tarjoavat langattomat Internet-liittymäthyvä vaihtoehto harkita, jos talomme ei kuulu FTTC- ja FTTH-kuitujen piiriin ja haluamme ehdottomasti välttää ADSL-linjaa.

Nämä operaattorit käyttävät hyväkseen FWA-tekniikkaajoka kuuluu sekakuparikuituteknologiaan (tilaisuutta varten sekakuituradio), erittäin mielenkiintoisilla nopeuksilla (vaikka se perustuu radiolinkkeihin).

Paras tarjous tälle tekniikalle on TIM WiFi Power FWA joka, al hinta 24,90 €/kk (joka laskee 15,90 euroon kuukaudessa, jos olemme jo TIM-asiakkaita) mahdollistaa Internet-yhteyden asentamisen kotiin ilman kiinteää linjaa ja ilman rajoituksia 100 megan latausnopeudella ja 50 megan latausnopeudella modeemin mukana. hinta.

Tässä tapauksessa meidän on myös asetettava antenni katolle tai parvekkeelle, jotta voimme vastaanottaa operaattorin signaalin (täsmälleen ikään kuin se olisi matkapuhelinverkko).

Voimme löytää muita tarjouksia Internetistä ilman puhelinlinjaa operaattoreilta LINKEM, Tiscali, EOLO Ja Halpaverkko.

Johtopäätökset

Kuten olemme nähneet, tarjousta, joka tekee kaikki onnelliseksi, ei ole olemassa: meidän on aina valittava osoitteemme saatavuuden perusteella yrittäen valitse halvin kuitu suhteessa käytettävissä olevan tekniikan tyyppiin (yläosa on FTTH, mutta voimme myös käyttää FTTC:tä ja FWA:ta alueilla, joilla on pienempi kattavuus).

Jos meidän on päätettävä voittaja Sky Wifi voittaa yhteystekniikan ja keskinopeudenmutta myös Fastweb ja TIM pärjäävät erittäin hyvin, koska ne ovat usein hyvin lähellä Sky-linjoilla näkyviä arvoja.

Olemme nähneet muissa vastaavissa oppaissa Miten todellinen Internetin nopeus mitataan? ja ennen kaikkea miten löydä alueesi nopein operaattori.

Indeksi
  1. 1) Paras operaattori peittoalueelle
  2. 2) Teknologian paras operaattori
  3. 3) Paras kuljettaja nopeuden suhteen
  4. 4) Paras tarjous sekakuparikuidulle (FTTC)
  5. 5) Paras tarjous puhtaalle kuidulle (FTTH)
  6. 6) Paras tarjous ilman puhelinlinjaa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up