Käytä Google Mapsia navigaattorina

Tutustutaan kaikkiin Google Mapsin salaisuuksiin tässä täydellisessä oppaassa navigaattorin tärkeimpiin toimintoihin

Yksi kaikkien Android-puhelinten omistajien arvostetuimmista GPS-navigaattoreista, joita voit käyttää ilmaiseksi, on varmasti yksi.

1) Muista paikat, joissa olemme olleet

Google Mapsin suosituimpia toimintoja löytyy varmasti sijaintihistoriatodellinen kuvaus kaduista ja paikoista, joissa olemme vierailleet Android-puhelimen käytön jälkeen.

Vaikka monille tämä toiminto saattaa vaikuttaa haitallisilta yksityisyyden kannaltase on erittäin hyödyllinen muistaa paikat, joissa kävimme tiettynä päivänämenemättä hulluksi yrittämättä muistaa päivämääriä, vierailtuja paikkoja tai sen ihanan ravintolan nimeä, jossa kävimme noin vuosi sitten!

Hyödynnä tätä toimintoa sinun tarvitsee vain ota sijaintihistoria käyttöön ja (vain tämän muutoksen jälkeen) avaa sovellus, paina profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa ja paina lopuksi valikkoa Liikkeet; tästä valikosta voimme jäljittää kuljetun reitin päiväkohtaisesti, matkatyypin, tilastojen, vierailtujen paikkojen, kaupunkien tai maantieteellisellä maailmankartalla liikkumalla.

2) Tallenna suosikkipaikat tai paikka, johon pysäköimme

Toinen erittäin hyödyllinen Google Maps -toiminto on kirjanmerkkitoimintojonka avulla kuka tahansa käyttäjä voi sijoittaa kartalle pienen paikkamerkin (kohtaan, jossa olemme) muistuttamaan meitä, mihin pysäköimme auton, tai saada välittömästi ajo-ohjeet juuri saavutettuun paikkaan.

Käyttääksemme tätä toimintoa meidän tarvitsee vain painaa ja pitää sitä kartan pistettä, jossa olemme juuri sillä hetkellä, ja valita alareunaan avautuvasta esikatseluikkunasta painike Tallentaa.

Löydät tallennetut paikat avaamalla Google Maps -sovelluksen ja painamalla pääkäyttöliittymässä valikkoa Pelasta itsesi saada välitön yhteenveto tallentamistamme paikoista. Saat lisätietoja myös oppaastamme osoitteessa kuinka tallennat pysäköintipaikan (Android ja iPhone).

3) Etsi paikka tai osoite

Katsotaan nyt yksinkertaisin tapa tehdä, eli miten etsiä mitä tahansa osoitetta tai paikkaa, johon haluamme päästä. Jatka avaamalla sovellus ja käyttämällä yläreunassa olevaa palkkia Etsi täältä.

Voimme kirjoittaa tähän palkkiin kaupungin nimen, täydellisen osoitteen tai tietyn kiinnostavan paikan nimen (kuten monumentin tai aukion, mutta myös kaupan tai ravintolan). Kun olet löytänyt pisteen, johon haluat päästä, napsauta sitä Ohjeet aloittaaksesi reitin laskemisen.

Jos olemme tyytyväisiä saatuun tulokseen, napsautamme alkaa aloittaa varsinaisen navigoinnin; Näkyviin tulee sininen nuolen muotoinen ilmaisin, joka seuraa liikkeitäsi (tätä säätelevät GPS ja älypuhelimesi paikannusjärjestelmä).

Oikean tien löytämiseksi seuraamme tarkasti seurattavan tien täyttävää väriä (sininen) sekä käännösten merkintöjä (yllä, liikenneympyröiden poistumisnumerot ja etäisyys) sekä opasäänen merkkejä. , jonka avulla voit ajaa tai kääntyä katsomatta edes näyttöä (erittäin hyödyllinen, kun haluat ajaa ilman häiriötekijöitä).

Matkan varrella saatamme myös löytää reittiohjeet muille vaihtoehtoisille reiteillejoita voimme käyttää vaihtoehtona (varsinkin jos ne osoittavat ajan, joka on yhtä suuri tai pienempi kuin päätiellä saatu aika).

Valikossa voidaan tehdä säätöjä Mapsin tarjoamiin ääniopasteisiin ja toissijaisiin tietoihin asetukset sovelluksesta, jossa voimme esimerkiksi valita, ettemme enää kuule ääniopastusta paitsi ilmoittamaan varoituksista ja vaaroista.

Käytännön vinkki: jos emme tiedä kuinka päästä tiettyyn kaupunkiin, otamme aina sen juna-aseman tai pääaukion opasteet, jotta emme koskaan tee virheitä emmekä joutuisi laitamille tai hylätyille alueille.

4) Valitse kulkuväline

Kun valitsemme määränpään ja napsautamme Ohjeetmeille tarjotaan yläreunassa mahdollisuus valita reitin luomiseen käytettävä ajoneuvo sen mukaan, miten haluamme liikkua.

Ensimmäinen käytettävissä oleva kohde (yleensä jo valittu) on autolla matkustaville, kun taas toinen kohta (keskellä) näyttää käytettävissä olevat reitit mukaan lukien joukkoliikenne (raitiovaunu, juna, bussi, lentokone jne.); viimeinen oikealla oleva kohta näyttää suositellun reitin, jos haluamme jatkaa kävellen.

Valitusta määränpäästä riippuen näyttöön saattaa tulla muun tyyppisiä valittavia reittejä, kuten ajelut yhteisauton ja muiden vastaavien palvelujen kautta (taksi, Uber jne.).

5) Reitin liikenteen arviointi

Pelkäämmekö kohdattavamme liikennettä valitulla tai ehdotetulla reitillä? Jos Google Maps on yhteydessä Internetiin, se onnistuu noutaa liikennetilanteen reaaliajassa minkä tahansa tyyppiselle tiellekorostaen sen merkittyä polkua pitkin (sinisellä) eri värisävyillä: keltainen kevyelle liikenteelle e punainen liikenneruuhkien ja raskaan liikenteen takia.

Nopeusarvio on yleensä myös liikennemerkkien lähellä, usein erittäin hitailla nopeuksilla (alle 30 km/h valtavien liikenneruuhkien vuoksi). Tässä tapauksessa Google Maps itse laskee reitin uudelleen ja löytää uusia vähemmän ruuhkaisia ​​katuja (jos saatavilla), jotta kestämättömät liikennetilanteet voidaan melkein aina välttää.

6) Etsi kiinnostavia kohteita alueella

Me haluamme etsi pankkiautomaatti, ravintola tai huoltoasema alueelta? Voimme käyttää pikapainikkeita heti, kun sovellus avautuu, korostaaksemme tarpeisiimme sopivia kiinnostavia kohteita kartalla.

Jos kiinnostava kohde ei ole pikapainikkeiden joukossa, voimme aina käyttää yläreunassa olevaa hakupalkkia aloittaaksemme sen etsimisen, mitä sillä hetkellä tarvitsemme.

7) Hanki lisätietoja

Mistä tiedämme hinnat, arvostelut ne kaupan, ravintolan, baarin tai minkä tahansa ostoskeskuksen aukioloajat? Google Maps tarjoaa myös tämän palvelun, koska se hakee samat tiedot kuin perinteisestä hakukoneesta.

Kun kirjoitamme hakupalkkiin rekisteröidyn yrityksen nimen tai kadun, näemme muiden tiloissa vierailleiden käyttäjien äänet, aukiolo- ja sulkemisajat, valokuvat, yleiskatsaukset sisätiloista, Street View -näkymä tarkkailla katutasolla tai eri kauppojen sisällä (jos yhteensopivia, tiedot osallistumisesta tiettyinä aikoina ja (ravintoloiden ja baarien tapauksessa) myös ilmoitus keskihinnasta.

Varmasti erittäin kätevä tapa selvittää mitään hyödyllistä tietoa paikasta, johon aiomme päästäjossa on mahdollisuus soittaa varauksia suoraan sovelluksessa (painikkeella Kuka rakastaa).

8) Lataa offline-karttoja

Vaikka Google Maps on parhaimmillaan, kun se on yhteydessä Internetiin, voimme silti lataa karttoja meitä kiinnostavan alueen reitille mobiililaitteen sisäiseen muistiin, jotta voit käyttää navigaattoria offline-tilassa.

Voit ladata tietyn reitin offline-kartat napsauttamalla latausnuolta, joka tulee näkyviin, kun lisäät offline-navigoinnin kanssa yhteensopivia reittejä, jotta pääset määränpäähän jopa ilman verkkoyhteyttä.

Jos aiomme ladata suurempia alueita laitteelle (kokonaisia ​​kaupunkeja tai alueita), paina vain profiilikuvaa oikeassa yläkulmassa, napsauta Offline-kartat ja sitten päälle Valitse karttasikuten näkyy oppaastamme miten Google Mapsin offline-tilaa käytetään ilman yhteyttä.

Johtopäätökset

Tämän oppaan lukemisen jälkeen voimme todeta erehtymättä, että Google Maps on edelleen paras navigaattori Androidille huolimatta monien kelvollisten kilpailijoiden läsnäolosta (esim Waze).

Tämä sovellus tarjoaa tarkat ohjeet päästä melkein minne tahansatarjoaa todella innovatiivisia ominaisuuksia, kun meidän on löydettävä uusia kiinnostavia kohteita, ja siitä voi tulla arvokas matkakumppani uusiin kohteisiin ja kaupunkeihin.

Mahdollisuus ladata karttoja offline-tilassa on erittäin hyödyllinen alueilla, joilla meillä ei ole tietojen kattavuutta, mutta toiminnot ovat myös erittäin hyödyllisiä merkitse suosikkipaikkasi tai pysäköintipaikkasi tai matkahistoriasi (erittäin hyödyllinen saadaksesi selville, missä kävimme tiettynä päivänä tai sen aktiviteetin nimen, jossa käytiin tiettynä ajanjaksona vuodesta).

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka luo henkilökohtaisia ​​karttoja Google Mapsin avulla ja parhaalle GPS-navigaattorit ilmaisilla offline-kartoilla Androidille.

Nyt kun olet lukenut Käytä Google Mapsia navigaattorina loppuun, kutsumme sinut tutustumaan lisää Android-kategoriaan. Löydät sieltä muita mielenkiintoisia artikkeleita, jotka laajentavat tietojasi ja pitävät sinut ajan tasalla. Älä lopeta lukemista ja löytämistä!

Indeksi
  1. 1) Muista paikat, joissa olemme olleet
  2. 2) Tallenna suosikkipaikat tai paikka, johon pysäköimme
  3. 3) Etsi paikka tai osoite
  4. 4) Valitse kulkuväline
  5. 5) Reitin liikenteen arviointi
  6. 6) Etsi kiinnostavia kohteita alueella
  7. 7) Hanki lisätietoja
  8. 8) Lataa offline-karttoja
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up