Käytä Instagramia tietokoneelta valokuvien lataamiseen ja tarinoiden julkaisemiseen

4 tapaa ladata ja julkaista valokuvia ja kuvia Instagramiin tietokoneeltasi ja Macistasi, jopa verkkosivustolta

Instagram on maailman eniten käytetty sovellus valokuvien julkaisemiseen ja jakamiseen verkossa ja paras sovellus VIP -henkilöiden ja julkkisten yksityiselämän seuraamiseen. Facebookiin verrattuna Instagram on aina ollut vain puhelinsovellus, niin paljon, että alkuvuosina ei ollut edes mahdollista katsella sen verkkosivuston julkaisemia valokuvia. Nykyään tilanne on muuttunut ja vaikka Instagram edelleen puhelinsovellusta voidaan käyttää mistä tahansa tietokoneesta, käyttämällä joitain virallisia PC -sovelluksia ja joitain temppuja, joiden tarkoituksena on saada Instagram uskomaan, että käytät puhelintasi.

Katsotaan siis yhdessä, kuinka käyttää Instagramia tietokoneelta valokuvien lataamiseen ja tarinoiden julkaisemiseen välttäen puhelimen käyttöä mahdollisimman paljon ja julkaisemalla sisältömme suoraan tietokoneelta ilman, että seuraajamme voivat ymmärtää eroa.

Windows 10 -sovellus

 

Helpoin tapa tuoda Instagram Windows 10: een onvirallinen sovellus Windows 10: lle, jonka löydämme suoraan Microsoft Storesta.

Tämä sovellus on hyvin samanlainen kuin iPhone- ja Android -versio, koska sen avulla voit paitsi etsiä ja selata valokuvia, myös ottaa uusia valokuvia tietokoneen verkkokameran kautta ja luoda tarinoita tarroilla ja suodattimilla. Windows 10 -sovelluksesta voit myös lähettää yksityisviestejä ystäville, viestejä, joissa on itsetuhoisia videoita ja valokuvia, ja tietysti julkaista uutta sisältöä kamerapainikkeella. Voit lisätä seurattavia uusia ihmisiä, tallentaa haluamamme valokuvat ja tarkastella niitä milloin haluat, hallita profiiliasi.

Lataamalla tämän sovelluksen Windows 10: een voit tehdä melkein kaiken: tällä hetkellä ainoa asia et voi ladata kuvaa tai kuvaa, joka on tietokoneen muistissa.

Käytä selainta älypuhelimen asetusten kanssa

Voit käyttää Instagramia tietokoneelta täydellä tavalla, meidän on päästävä suoraan Instagram -sivusto ja "pakottaa" selain puhelimeksi, jotta Instagram pakotetaan näyttämään koko mobiiliversio, josta voit todella tehdä kaiken.

Jos käytämme Google Chromea selaimena voimme jatkaa tätä temppua avaamalla Instagram -sivuston, napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella mitä tahansa sivun osaa ja painamalla sitten Tarkastaa. Napsauta avautuvassa ruudussa vasemmassa yläkulmassa olevaa matkapuhelinpainiketta ja paina avattavaa valikkoa Reagoiva (sivuston yläpalkissa) ja napsauta iPhone X tai ylös Pixel 2 XL.

Tällä tavalla sivu ladataan uudelleen mobiilitilassa ja se on mahdollista ladata valokuvia ja lähettää tarinoita Instagramiin tietokoneeltasi, painamalla sivuston vasemmalla puolella olevaa kamerapainiketta tai julkaisemalla tarina painamalla valokuvaasi. Kun olet peruuttanut sovelluksen asennuspyynnön, voit ladata minkä tahansa kuvatiedosto julkaistaan ​​suoraan tietokoneen levyltä. Se on mahdollista myös Instagram -sivuston mobiiliversiosta lähettää viestejä Instagram Directin avullapainamalla oikeassa yläkulmassa olevaa lentokoneessa olevaa painiketta.

Vaihtoehtoisesti voimme yrittää avata Instagram -verkkosivun myös Mozilla Firefox -selain, ladattavissa suoraan osoitteesta virallinen sivusto.

Avoimen lähdekoodin selaimella voimme pakottaa mobiilinäytön avaamalla sivuston, painamalla oikeaa painiketta missä tahansa sivulla ja napsauttamalla kohdetta Analysoida ja paina alareunassa näkyvän virheenkorjausikkunan puhelimen ja tabletin muotoista kuvaketta (oikeassa alakulmassa, ikkunan ja virheenkorjauksen välisen erottimen lopussa); nyt ei voi muuta kuin painaa pudotusvalikon yläreunassa Joustava ja valitse iPhone X / XS iOS 12 tai Galaxy S9 / S9 + Android 7.

Selainlaajennukset

 

Jos emme halua käyttää Chromen ja Firefoxin tarjoamia testausmenetelmiä, voimme käyttää Instagramia tietokoneelta keskittymällä parhaat laajennukset Instagramille PC: llä. Esimerkiksi laajennus Desktopify voit avata Instagramin ikään kuin se olisi Android -sovellus Chromessa PC: llä ja voit ladata valokuvia, julkaista tarinoita, tutkia ja ladata valokuvia muista.

Vaihtoehtoisesti Chrome -laajennus on myös loistava Työpöytä Instagramille jonka avulla voit lähettää valokuvia, videoita ja tarinoita Instagramiin suoraan mistä tahansa pöytätietokoneesta.

 

Jos käytämme Mozilla Firefoxia selaimena kutsumme sinut lataamaan laajennuksen DP-Instagram, joka avaa nopeasti ja kivuttomasti Instagramin mobiilitilan, joten voit ladata minkä tahansa valokuvan.

Android -emulaattori

Vaativimmille voimme käyttää Instagramin Android -sovellusta suoraan Windows -tietokoneesta keskittyen tehokkaaseen emulaattoriin, kuten BlueStacks.

Tämän menetelmän noudattamiseksi lataamme emulaattorin tietokoneellemme, etsitään Instagram -sovellus integroidusta kaupasta ja asennetaan se emulaattoriin; asennuksen jälkeen aloitamme emuloidun sovelluksen, jotta samat ominaisuudet näkyvät Android -sovelluksessa ja pystymme siten lataamaan kaikki valokuvat tietokoneelle ja luomaan uusia tarinoita.

Saat lisätietoja oppaastamme Ohjelmat Androidin ja sen sovellusten asentamiseen Windows -tietokoneeseen.

Päätelmät

Vaikka Instagram ei tarjoa virallisesti täydellistä tukea tietokoneille, menetelmät näiden rajojen ohittamiseksi eivät puutu: pääselaimissa olevista virheenkorjaustiloista erityisesti Instagramille suunniteltuihin laajennuksiin unohtamatta BlueStacks -emulaattoria (luultavasti kätevin ja välitön) saada Android -versio heti tietokoneeseen).

Instagramissa voimme myös lukea oppaitamme 10 hyödyllistä vinkkiä ja temppua Instagramissa Ja Kuinka käyttää Instagramia.

 

Indeksi
  1. Windows 10 -sovellus
  2. Käytä selainta älypuhelimen asetusten kanssa
  3. Selainlaajennukset
  4. Android -emulaattori
    1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up