Käytä sovelluksia kahdella eri tilillä Androidissa (myös Whatsapp ja Facebook)

Android-älypuhelimella jokaista sovellusta voi käyttää vaikka kahdella eri tilillä samanaikaisesti, mukaan lukien Google, Whatsapp ja Facebook

Melko tuoreen ja upeasti toimivan maagisen sovelluksen ansiosta se on mahdollista kaikille, jotka sitä tarvitsevat, käyttää samaa sovellusta jopa kahdella eri tilillä samanaikaisesti. He voivat esimerkiksi erottaa henkilökohtaiset tilit ammattityötilistä tai pidä salaisia ​​ja piilotettuja toimintoja toisella tilillä.

Esimerkkejä sovelluksista, joita voi olla toivottavaa käyttää kahdella tilillä samanaikaisesti, ovat Facebook Messenger, Telegram, Snapchat, Skype, treffisovellukset ja jotkin moninpelit.

Mahdollisuus käyttää samaa sovellusta kahdella eri tilillä on monissa älypuhelinmalleissa integroituna toimintona. Jos sinulla on Samsung Galaxy, Oneplus tai Xiaomi, löydät tämän toiminnon (eri nimillä, kuten näemme). Muissa puhelimissa voit tarkistaa, onko asetuksista rinnakkaissovellustoiminto, ja jos sitä ei ole, voit käyttää ulkoista sovellusta viimeisen kappaleen mukaisesti.

HUOMAUTUS: Whatsapp, jota voidaan nyt käyttää kahdella eri tilillä samassa puhelimessa mutta se on ainoa, joka vaatii pääsyn puhelinnumerolla ja vaatii siksi kahden SIM-kortin älypuhelimen. Toisessa artikkelissa opas kirjaudu sisään WhatsAppiin kahdella numerolla ja kahdella tilillä Android-puhelimella

Indeksi
  1. Dual Messenger Samsung Galaxyssa
  2. Toinen Space Xiaomi-älypuhelimessa
  3. Kaksi tiliä yhdelle sovellukselle kussakin älypuhelimessa

Dual Messenger Samsung Galaxyssa

Ennen kuin lataat ulkoisen sovelluksen, voit tarkistaa, onko älypuhelimellasi jo toiminto, jolla voit käyttää kahta tiliä yhteen sovellukseen, kuten Facebookiin tai Whatsappiin.
Esimerkiksi sui Samsung Galaxy on toiminto nimeltä Dual Messenger jonka avulla voit käyttää kahta esiintymää samasta viestisovelluksesta kahdella eri tilillä. Tämän avulla voit kloonata sovelluksia, kuten WhatsApp, Facebook, Telegram, Snapchat vaarantamatta mitään toimintoja.
Dual Messengerin käyttäminen Samsung-älypuhelimessaauki asetuksetmenossa ylös Lisäominaisuudet ja valitse Dual Messenger.
Löydät luettelon alta kaikki tuetut sovellukset, jotka voidaan kloonata Sovelluksia saatavilla. Kytke sitten päälle kytkin sen sovelluksen vieressä, jota haluat käyttää toisella erillisellä tilillä, ja asenna sovelluksen toinen kopio.
Kun olet valmis, molemmat kloonatun sovelluksen kopiot näkyvät puhelimesi sovellusluettelossa. Toisessa on Dual Messenger -symboli kuvakkeen oikeassa alakulmassa, mikä helpottaa tunnistamista. Voit sitten käynnistää kloonatun sovelluksen ja alkaa käyttää sitä toisella tilillä.

Huomaa, että Dual Messenger mahdollistaa myös vaihtoehdoissa ylläpitää kahta erilaista ja erillistä yhteystietohakemistoa saman sovelluksen kahdelle tilille. Näin voit tehdä sen. Jos et enää halua käyttää sovellusta kahdella tilillä, poista Dual Messenger käytöstä kyseisessä sovelluksessa.

Toinen Space Xiaomi-älypuhelimessa

Xiaomi-, Redmi-, Poco- ja Mi-älypuhelimet ja kaikilla niillä, joilla on MIUI-järjestelmä, on ominaisuus nimeltä Toinen tila jonka avulla sinulla on kaksi erilaista ja erillistä älypuhelinkokoonpanoa. Et vain pysty kirjautumaan Facebookiin, Messengeriin ja muihin chateihin toisella tilillä, vaan saat täysin uuden ympäristön, aivan kuin se olisi toinen puhelin.
Ymmärtääksesi paremmin, on parasta kokeilla sitä: mene osoitteeseen asetuksetvieritä alas löytääksesi Lisäominaisuudet ja aktivoida Toinen avaruus.
Kun olet määrittänyt pääsyn, voit aktivoida toisen tilan painamalla aloitusnäytön kuvaketta ja huomaat, että puhelin näyttää uudelta, ilman sovelluksia, vaikka Google-tilikin on määritetty Play Kauppaa, Gmailia ja Chromea varten.
Jokaista sovellusta voidaan siis käyttää kullekin sovellukselle, eri tilille tai jopa samaa tiliä kuin ennenkin, kuten haluat. Toinen tila pysyy silti piilossa, suojattuna ja erillisenäjosta on tulossa myös hyvä järjestelmä henkilötietojesi suojaamiseen eri sovelluksissa uteliailta katseilta.

Rinnakkaiset sovellukset OnePlusissa tai muissa älypuhelimissa

Samoin kuin Samsung-puhelimissa, Oneplus-älypuhelimista toiminto löytyy rinnakkaiset sovellukset sisään asetuksetotsikon alla Apuohjelma.
Toiminta on sama: voit aktivoida tuettujen sovellusten kytkimet (Facebook, Instagram, Skype, Telegram, Whatsapp ja muut chat- tai sosiaaliset verkostot) ja sitten siirtyä sovellusluetteloon löytääksesi osion, joka on omistettu Tehdä työtä (niin hän kutsuu sitä) uudella erillisellä luettelolla ja sovelluksilla, joita voidaan käyttää toisella tilillä.
Muiden merkkien älypuhelimissa voit etsiä rinnakkaisten sovellusten toimintoa, jonka pitäisi olla siellä. Jos ei, kokeile ulkoista sovellusta.

Kaksi tiliä yhdelle sovellukselle kussakin älypuhelimessa

Sovellus Rinnakkaisavaruusjoka on jo erittäin suosittu, ilmainen ja ilman rajoituksia, sitä voidaan käyttää helposti melkein missä tahansa älypuhelimessa.
Parallel Spaces luo a virtualisointiympäristö älypuhelimen Android-järjestelmässä, joka on riippumaton pääympäristöstä. Ikään kuin Android-järjestelmän sisällä olisi toinen ja itsenäinen Android-järjestelmä, johon on mahdollista asentaa sovelluksia ikään kuin jo asennettuja ei olisi olemassa.
Kopioi Android tällä tavalla ne voidaan saada kaksi erilaista Whatsappia, kaksi eri Facebookia, kaksi Telegramiakaksi Viberiä ja niin edelleen, samassa puhelimessa, jotka pysyvät käynnissä taustalla samanaikaisesti, käyttökelpoisia yhdessä ilman, että joudut poistamaan yhtä käytöstä vaihtaaksesi toiseen.
Se voi myös olla kätevä kaksi Google-tiliä jotka pysyvät verkossa samaan aikaan, ja niillä on kaksi eri osoitekirjaa, kaksi eri Gmailia ja kaksi eri Chromea (suosikkiensa kanssa). Käytännössä se mahdollistaa sen käyttämisen kahdella eri tilillä yhdessä minkä tahansa sovelluksen kanssa

Parallel Space on todella helppokäyttöinen ja asennuksen jälkeen voit heti lisätä haluamasi sovelluksen virtuaaliympäristöön. Jos esimerkiksi lisäät toisen Whatsapp-tilin, sinun on rekisteröidyttävä toisella puhelinnumerolla kuin meillä (vahvistusviesti voidaan vastaanottaa toiseen numeroon, eikä siinä tarvitse olla kahta SIM-korttia). Sama koskee Facebookia, jota teoriassa voi käyttää vain yhdellä tilillä yhdessä puhelimessa, mutta jota Parallelin kanssa voimme käyttää myös kahdella. Parallel mahdollistaa myös sovellusten asentamisen ei ole läsnä matkapuhelimessa, käyttämällä sitä, joka soittaa Yksityinen asennus.
Napauttamalla yksityistä asennusta voit asentaa sovelluksen niin, että se on vain rinnakkaistilassa eikä näy asennettujen sovellusten pääluettelossa. Paralleliin lisätyt sovellukset voidaan poistaa pitämällä sen kuvaketta painettuna ja vetämällä se roskakoriin. Ne voidaan myös lisätä puhelimesi aloitusnäyttöön. Jos tässä tapauksessa lisäät toisen Whatsappin, tällä toisella instanssilla on hieman erilainen kuvake ja nimi Whatsapp+.

Niille, joilla on tiettyjä tarpeita (sanoisin erityisesti niille, joilla on kaksoiselämä), tämä on todella upea sovellus, mutta ei ilman sivuvaikutuksia, joita sinun täytyy sietää.
Ongelma Tämä virtualisointi tarkoittaa, että jos kopioit Whatsappin, puhelin kuormitetaan kahdella istunnolla, jotka jäävät muistiin pysyvästi, mikä Ne vievät tilaa ja kuluttavat akkua. Käytännössä jokainen Paralleliin lisätty sovellus monistetaan ja monistetaan, mikä vie sisäistä tilaa, RAM-muistia ja kuluttaa energiaa. Tuloksena on, että akku, kun käytetään kahta tiliä samalle sovellukselle, kestää paljon vähemmän (esimerkiksi Facebook on jo nyt raskain ja akkua kuluttavin sovellus koskaan, puhumattakaan siitä, jos se on kopioitu). Lisäksi Parallel edellyttää, että valtuutat melkein täydelliset käyttöoikeudet puhelimeen, mikä joillekin voi olla yksityisyyden loukkausta (joka kuitenkin nähdäkseni sinun on hyväksyttävä).

Samanlainen sovellus ja ehkä jopa parempi, koska se on ilmainen ja ilman mainoksia Kloona sovellus, jonka tavoitteena on päästä Whatsappiin kahdella eri tilillä samanaikaisesti pitäen ne molemmat aktiivisina samalla älypuhelimella. Tämä sovellus perustuu myös virtualisointiin ja luo järjestelmään erillisen ympäristön, johon voit asentaa sovelluksia ikään kuin se olisi toinen laite.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up