Käyttäjäagentin vaihtaminen mobiiliversiosivustojen katseluun PC:llä

Opas käyttäjäagentin muuttamiseen Chrome Firefoxissa ja Safarissa nähdäksesi sivustot matkapuhelimien mobiiliversiossa

Kaikki nykyaikaiset selaimet muodostavat yhteyden Internetiin "välittämällä henkilökohtaisia ​​tietojaan" eli osoittamalla vieraillulle verkkosivustolle, että käytämme selainta navigointiin.

Tämä tieto tunnetaan nimellä User Agent ja jokaisella selaimella on erilainenjotta voimme näyttää varoituksen, jos vierailemme sivulla, jota ei ole optimoitu tai joka toimii huonosti käytössä olevan selaimen kanssa (tämä on nykyään yhä harvinaisempaa, mutta sitä ei voida täysin sulkea pois).

User Agent vaihtuu myös PC:stä mobiililaitteiksi: älypuhelimen tai tabletin selain välittää tietyn käyttäjäagenttinsa ja jos vieraillulla verkkosivustolla on mobiililaitteille optimoitu sivu, sivuston alennettu versio latautuu usein nopeammin kuin tavallisille tietokoneille suunniteltu versio.

Tässä oppaassa näytämme siksi sinulle, kuinka voit syventää keskustelua User Agent e kuinka muuttaa sitä millä tahansa tietokoneen selaimellajotta voit tarkastella sivustoja mobiililaitteille tai tietyntyyppiselle selaimelle optimoidussa versiossa.

1) Vaihda käyttäjäagentti Google Chromella

Päällä Google Chrome voimme vaihtaa käyttäjäagentin siitä kehitystyökalutasentamatta mitään.

Jatka painamalla näppäimiä yhdessä CTRL+Vaihto+Ipaina tabletin ja älypuhelimen muotoista kuvaketta oikeassa ruudussa, paina vasemmassa yläkulmassa kohteen vieressä olevasta avattavasta valikosta Mitat ja valitse laite, jota haluamme "matkioida"; luettelosta voimme valita iPhonen, Android-puhelimien, tablettien, iPadien ja muiden laitteiden välillä. User Agentin muuttaminen tällä tekniikalla on vain väliaikaista ja toimii, kun pidät Developer Tools -ruudun auki.

Voimme asentaa laajennuksen pitääksesi aina jonkin muun User Agentin aktiivisena kuin oletusarvoisena ja nähdäksesi kaikki mobiiliversiossa olevat sivustot tietokoneelta User Agent Switcher Chromelle. Tämän laajennuksen avulla on helppo valita, millä laitteella simuloidaan yhteys kaikille verkkosivustoille ja voit valita, haluatko tarkastella sivustoa iPhone-versiossa, Android-versiossa, iPad- tai tablet-versiossa vai tavallisessa Desktop-versiossa.

2) Vaihda käyttäjäagentti Mozilla Firefoxilla

Käyttäjäagentin muuttaminen muotoon Mozilla Firefox voimme käyttää prosessia, joka on hyvin samanlainen kuin Chromessa, joten käytämme kehitystyökaluja.

Jatkamiseksi painamme näppäimiä CTRL+Vaihto+I, napsauta puhelimen ja tabletin kuvaketta oikeassa alakulmassa ja paina sitten oikeassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa vaihtaaksesi nopeasti User Agentin. Firefoxilla voimme valita uudeksi käyttäjäagentiksi sivun katselua varten erityyppisiä iPhoneja, erilaisia ​​Samsung Galaxyja Androidilla ja iPadin; asetukset pysyvät aktiivisina niin kauan kuin pidät kehittäjätyökalut auki.

Firefoxille on mahdollista asentaa kätevä ja nopea laajennus User Agentin vaihtamiseksi lennossa: User Agent Switcher antaa meille mahdollisuuden muuttaa sivulla ilmoitettua laitetta dynaamisesti avaamatta kehitystyökaluja.

3) Vaihda User Agentiksi Microsoft Edge

Microsoft EdgeWindows 11:een ja Windows 10:een integroidussa selaimessa on käyttäjäagentin vaihtamisjärjestelmä, joka on olennaisesti identtinen Chromessa nähdyn kanssa, molemmat perustuvat Kromi.

Jatkamiseksi meidän tarvitsee vain painaa painikkeita CTRL+Vaihto+I näppäimistöllä ja avautuvassa kehitystyökalunäytössä paina älypuhelimen ja tabletin kuvaketta oikeanpuoleisessa välilehdessä ja valitse haluamasi käyttäjäagentti kohteen vieressä olevasta pudotusvalikosta. Mitat.

Jos kuitenkin haluamme vaihtaa User Agentin myös kehityskonsolin ulkopuolella ja valita suuremman määrän laitteita emuloitavaksi, suosittelemme laajennuksen asentamista User-Agent Switcheresiintyy tälle omistetulla sivulla Laajennukset Microsoft Edgelle.

4) Vaihda User Agentiksi Opera

Jos olemme suuria faneja Opera selain voimme muuttaa käyttäjäagenttia kehitystyökaluilla, kuten muissa selaimissa.

Vaihda käyttäjäagentti painamalla näppäimiä CTRL+Vaihto+I paina näppäimistön kuvaketta älypuhelimella ja tabletilla oikealla välilehdellä ja avaa lopuksi kohteen vieressä oleva pudotusvalikko Mitat (jos meillä on englanninkieliset kehitystyökalut).

5) Vaihda käyttäjäagentti Macin Safarissa

Tämä vaihtoehto on käytettävissä Safarin piilotetussa kehittäjävalikossa. Aktivoi se avaamalla Apple-selain ja siirtymällä valikkoon Safari -> Asetukset -> Lisäasetukset ja aktivoi vaihtoehto Näytä Kehitys-valikko valikkorivillä.

Napsauta nyt valikkoa Kehitys yläpalkissa ja avattavassa valikossa Käyttäjäagentit, valitse laite, josta haluat simuloida Internet-yhteyttä. On huomattava, että ottamalla käyttöön tämä muutos User Agent muuttuu vain nykyiselle välilehdelle, ei koko selaimelle (uusi välilehteä avattaessa käytetään Safarin oletusarvoista välilehteä).

Johtopäätökset

User Agentin vaihtaminen kaikissa nykyaikaisissa selaimissa on todella helppoakoska on olemassa sekä integroituja menetelmiä (kehityskonsoli) että käteviä laajennuksia, jotta voimme aina vaihtaa tapaa, jolla verkkosivustot tunnistavat meidät selattaessa.

Tämän tilan avulla on myös mahdollista hyödyntää älypuhelin tietokoneen modeemina tai käytä iPhoneasi hotspotina.

Jos haluamme vaihtaa käyttäjäagentin älypuhelimessamme tai tabletissamme, jotta voimme tarkastella verkkosivustoja ikään kuin olisimme tietokoneella, pyydämme sinua lukemaan oppaamme Pakota sivusto työpöytätilaan Androidissa ja iPhonessa.

Indeksi
  1. 1) Vaihda käyttäjäagentti Google Chromella
  2. 2) Vaihda käyttäjäagentti Mozilla Firefoxilla
  3. 3) Vaihda User Agentiksi Microsoft Edge
  4. 4) Vaihda User Agentiksi Opera
  5. 5) Vaihda käyttäjäagentti Macin Safarissa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up