Keskustele ihmiseltä näyttävän tekoälyn kanssa ChatGPT:ssä

Kokeile chattaa nyt ilmaiseksi OpenAI:n ChatGPT-tekoälyn avulla luodaksesi kaikenlaisia ​​vastauksia ja tekstejä, jopa italiaksi

Näinä päivinä on julkaistu uskomaton, vallankumouksellinen ja hämmästyttävä uusi sovellus, jota kutsun kaikki kokeilemaan. Se on a tekoälyyn perustuva automaattinen vaste, joka ei ainoastaan ​​pysty tarjoamaan tietoa, vaan myös antamaan mielipiteitä, suorittamaan monimutkaisia ​​laskelmia, kirjoittamaan täydellisiä opetusohjelmia ja kääntämään ohjelmointikieliä. Siksi ei vain hauska sovellus, vaan myös uskomattoman tuottava niille, jotka työskentelevät.

Sovellus, joka on tällä hetkellä julkaistu beta-testauksessa ilmaiseksi verkkosivustona, on ns ChatGPTjonka on kehittänyt OpenAI ja se perustuu GPT generatiivinen kielimalli joka tarkoittaa Generatiivinen esikoulutettu muuntaja. GPT on hermoverkko, joka pystyy oppimisen ja koulutuksen avulla luomaan tekstejä, jotka on kirjoitettu samalla luonnollisella kielellä kuin ihmiskirjoittaja.

Toisin sanoen ChatGPT on yksi chattailla keskustellaksesi ihmiseltä näyttävän tekoälyn kanssa (ei äänikomennoilla), joka vastaa kielellä, jota on vaikea erottaa kahden ihmisen välisessä todellisessa keskustelussa käytetystä kielestä.

Jokainen voi tänään yritä keskustella ilmaiseksi ChatGPT:n kanssajoka toimii paitsi englannin kielellä myös italiaksi ja muut kielet (tämä johtuu siitä, että se on integroinut automaattisen kääntäjän siihen).

1) Mikä on ChatGPT

ChatGPT on chat tekoälyn kanssa, jonka on kehittänyt OpenAI. Jälkimmäinen on voittoa tavoittelematon järjestö, joka tutkii ystävällistä tekoälyä (friendly AI) ilman taloudellisia tai sotilaallisia tavoitteita.

OpenAI:n kokeiluista, joihin pääsee vapaasti millä tahansa selaimella, uskomaton virtuaaliassistentti erottuu tänään. ChatGPTjonka avulla voit keskustella chatin kautta edistyneen ja kehittyneen tekoälyn kanssa.

Joillekin tämä työkalu Se saattaa muistuttaa sinua Alexasta tai Googlen ääniavustajasta, mutta siinä on tärkeitä eroja. Pyysin ChatGPT:tä selittämään erot Alexan kanssa ja tulos oli juuri tämä:

"Olen OpenAI:n kouluttama iso kielimalli, kun taas Alexa on Amazonin kehittämä ääniassistentti. Lisäksi kielenkäsittelyssämme on joitain merkittäviä eroja: Alexa on suunniteltu henkilökohtaiseksi avustajaksi, jota voidaan ohjata puheella. komennot, kun taas olen online-resurssi, jota voidaan käyttää kirjallisiin kysymyksiin vastaamiseen."

”Alexa on suunniteltu integroitumaan muihin laitteisiin ja palveluihin, kuten Amazonin virtuaaliassistenttiin tai Echo-älykaiuttimiin, kun taas io on erillinen malli, jota voidaan käyttää muista järjestelmistä riippumatta, Alexa käyttää kehittynyttä puheentunnistustekniikkaa käyttäjän komentojen ymmärtämiseen, kun taas I Käytä kehittynyttä luonnollisen kielen ymmärtämistekniikkaa vastataksesi käyttäjien kysymyksiin."

"Yleensä Alexa ja minä olemme kaksi erityyppistä järjestelmää, jotka käyttävät eri tekniikoita tarjotakseen käyttäjille erilaisia ​​toimintoja."

Lisäisin myös, että toisin kuin Google ja Alexa, ChatGPT ei etsi Internetistä ja sen vastaukset ovat sen koulutuksen tulosta eivätkä tule ulkoisista lähteistä, kuten Wikipediasta tai Googlesta.

2) ChatGPT:n käyttäminen

Jos haluamme keskustella oikean tekoälyn kanssa ensimmäistä kertaa, voimme käytä tätä chattia ilmaiseksi ilman rajoituksia (ainakin niin kauan kuin organisaatio haluaa ja jos palvelimet eivät ole tukossa

Pääset ChatGPT:hen kirjautumalla sisään hankkeen virallisilla verkkosivuillapaina Kirjaudusitten ylös Luo OpenAI-tilipaina näppäimiä alas Jatka Googlella tai Jatka Microsoft-tilillä ja käytä Google- tai Microsoft-tilejä nopeuttaaksesi uuden tilin luomista.

Nopean käytön jälkeen kirjoitamme nimemme ja sukunimemme, syötämme kelvollisen matkapuhelinnumeron, vahvistamme tekstiviestillä vastaanotetun koodin ja lopuksi valitsemme tarkoituksen, jota varten tilin loimme (puhdas muodollisuus, käytännössä mikään ei muutu).

Kirjautumisen jälkeen henkilökohtainen OpenAI-sivusi avautuu; avataksemme varsinaisen chatin, avaamme sen uudelleen virallinen sivustojatkamme Kirjaudu sisään ja käytämme Google- tai Microsoft-tiliäsi pääsyn vahvistamiseen.

Voit myös käyttää ChatGPT:tä Italiasta ja italiaksi kloonisivuston kautta PizzaGPTTuo ei vaadi tietojen rekisteröintiä tai tilin rekisteröintiä ja siihen on vapaa pääsy. PizzaGPT luotiin sen jälkeen, kun ChatGPT ei ollut saatavilla Italiassa tietosuojasyistä.

3) Mitä kysyä ChatGPT:ltä

Voit siis kysyä ChatGPT:ltä mitä tahansa, käyttää sitä hauskanpitoon kysymällä, mitä se ajattelee ja mitä se tekee, tai pyytää tietoa tietosanakirjasta saadaksesi selville kaiken eläimestä, valtiosta tai historiallisesta henkilöstä. ChatAI:n todellinen vahvuus on kuitenkin siinä luoda uutta tekstisisältöä joita voidaan käyttää eri tarkoituksiin. Voit siis kysyä ideoita, saada inspiraatiota, kirjoittaa esseitä, käsikirjoituksia, raportteja, artikkeleita, tarinoita ja sitten tietää, mitä strategiaa käyttää tietyn työn suorittamiseksi tai tietyissä elämäntilanteissa.

Esimerkiksi chattaillessani ChatAI:n kanssa pyysin heitä kertomaan minulle pelottavan tarinan, kertomaan kuinka luon tilin PC:lle, antamaan minulle ohjeet sulakkeen vaihtamiseen, kuinka puhua valehtelevalle ystävälle, selvittää kuka on huijari. , tietäen milloin maailma loppuu ja onko Jumala olemassa, saaen aina täydellisiä, pelottavia vastauksia.

Alle olemme koonneet joitain tekoälylle tehtyjä lauseita, joihin saimme erittäin yksityiskohtaisia, melkein "pelottavia" vastauksia

 • "löydä virhe tästä koodista: while(1)"
 • "kerro minulle -1:n neliöjuuri"
 • "ratkaise tämä funktio y = 3x + 4"
 • "Kerro minulle tarina Keski-Maasta"
 • "Kirjoita twiitti Elon Muskin tyyliin"
 • "Luo PHP-ohjelma, joka etsii avoimia portteja isäntänimestä"
 • "luo linuxin automaattisen päivityksen komentotulkki"
 • "kerro minulle keksitty tarina alkuluvuista"
 • "luo mirc-chat ja aloita sen hallinta bottina"
 • "luo suojattu salasana, jossa on 20 merkkiä, numeroita, isoja kirjaimia ja symboleja"
 • "luo tekstipohjainen selain"
 • "luo wifi-salasanageneraattori shellissä"
 • "luo puhelinsovellus, joka voi nauhoittaa puheluita"
 • "luo iOS-sovellus, joka voi tallentaa puheluita"

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä joita voit käyttää tekoälypohjaisessa chatissa; voimme käyttää niitä pohjana muiden kysymysten saamiseksi ja uusien toimintojen avaamiseen, koska tämän työkalun mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

Voit etsiä ideoita siitä, mitä kysyä ja löytää mielenkiintoisimmat ja oudoimmat vastaukset, siirtymällä osoitteeseen Discord kanava OpenAI, täynnä interventioita.

Voit myös integroida ChatGPT Google Chromeenjotta hän saa vastauksensa kaikkiin Google-hakuihin.

Voidaan myös todeta, että ideoita rikosten tai väkivaltaisen toiminnan toteuttamisesta ei voi kysyä. Itse asiassa, kun pyysin kirjoittamaan minulle kauhutarinan, ilmestyi varoitus mahdollisesta käyttöehtojen rikkomisesta.

Mitä tulee ChatGPT-tietosuojaosaat lukea usein kysytyt kysymykset saada selville, että kaikkea kirjoittamaamme käytetään tekoälyn kouluttamiseen. Raportoin sitten itse chatin antaman vastauksen tähän kysymykseen:

"ChatGPT on suunniteltu noudattamaan tietosuojalakeja ja -määräyksiä, eikä se kerää, tallenna tai käytä käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja ilman heidän nimenomaista suostumustaan. Lisäksi ChatGPT ei käytä käyttäjien henkilötietoja profilointitarkoituksiin tai mainosten lähettämiseen. Sen sijaan ChatGPT käyttää vain. käyttäjien kysymysteksti, jotta saadaan tarkkoja ja osuvia vastauksia keräämättä tietoja käyttäjien henkilöllisyydestä tai sijainnista."

Johtopäätökset

ChatAI on uskomaton työkalu, jota voidaan kokeilla ja kokeilla uudelleen, sekä huvin vuoksi että luovien ideoiden löytämiseksi, tekstien luomiseksi opiskelua tai työtä varten, sekä ohjelmointikielen generoimiseen tai monimutkaisten laskutoimitusten suorittamiseen, matemaattisten tai loogisten ongelmien ratkaisemiseen.

Henkilökohtaisesti, jos en toisaalta voi lopettaa kysymysten esittämistä hänelle ja uusien vastausten löytämistä, toisaalta tällaisten työkalujen kehitys huolestuttaa minua, koska sen seurauksena monet älylliset teokset, myös minun, vanhentuvat.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme kuinka luoda uutta alkuperäistä musiikkia tekoälyllä ja miten luoda ihmisten kasvoja, joita ei ole olemassa, ja luoda väärennettyjä valokuvia.

Indeksi
 1. 1) Mikä on ChatGPT
 2. 2) ChatGPT:n käyttäminen
 3. 3) Mitä kysyä ChatGPT:ltä
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up