Kirjaudu Facebookiin ilman salasanaa, jos tilisi on hakkeroitu

Emme voi enää kirjautua Facebook-tiliimme? Katsotaanpa, kuinka käyttöoikeus palautetaan ilman salasanaa

Monille ihmisille Facebook-tilin hakkeroinnin ja käyttökelvottomaksi tekemisen näkeminen voi olla todellinen painajainen, kun otetaan huomioon kaikki sosiaaliseen verkostoon jakamamme ja tallentamamme henkilökohtaiset tiedot ja valokuvat.

Ennen kuin rikollinen voi väärinkäyttää Facebook-sivuamme, poistaa henkilökohtaisia ​​tietoja, vaihtaa kuvia ja kirjoittaa sopimattomia viestejä, voimme silti yrittää palauttaa kadonneen tai varastetun tilin.

Itse emme voi enää käyttää Facebookin sosiaalista profiiliammetässä oppaassa näytämme sinulle kuinka palauttaa tilisi myös ilman salasanaa ja ilmoittaa varkaudesta, mutta ennen kaikkea näytämme sinulle kuinka estää rikkomukset tulevaisuudessamikä tekee hakkereiden elämästä paljon vaikeampaa.

1) Palauta tilisi salasana

Helpoin tapa kirjautua Facebookiin ilman salasanaa, jos tiliisi on hakkeroitu, on kirjautua sisään Facebookin kirjautumissivunapsauta kohdetta Unohtuiko salasana ja napsauta sitten Etkö muista kuinka kirjautua tilillesi? Yläoikea.
Seuraavalla sivulla meitä pyydetään syöttämään sähköpostiosoite, jolla kirjauduimme Facebookiin tai vaihtoehtoisesti puhelinnumero (jos olimme rekisteröityneet mobiilisovelluksesta), ja napsauta sitten Lähellä.

Jos sähköposti on kelvollinen eikä hakkeri ole vielä muuttanut sitä, saamme sähköpostin osoitteeseen, jossa on väliaikainen koodi, jolla voimme päästä tilillemme salasanapyynnön ohittamiseen. Koska sähköposti on henkilökohtainen, hakkeri ei voi estää meitä kirjautumasta takaisin tilille, vaikka hän vaihtaisi salasanan!

Käytämme sitten sähköpostissa annettua koodia tai napsautamme suoraan siinä olevaa linkkiä aloittaaksemme salasanan vaihtoprosessin: jos olisimme käyttäneet puhelinnumeroa Facebookin käyttäjätunnuksena, saamme turvakoodin tekstiviestinä.

Molemmissa tapauksissa kirjoitamme koodin palautusikkunaan, jonka näimme aiemmin, ja napsautamme Jatkuu; uusi Facebook-sivu avautuu, jossa sinua pyydetään valitsemaan uusi salasana tilillesi; valitaan riittävän vahva (suosittelemme vähintään 10 kirjainta ja numeroa, vähintään yksi iso kirjain ja erikoismerkki, kuten @ tai %) ja napsauta lopuksi Jatkuu vahvistaaksesi salasanan muutoksen.

Olemme saaneet takaisin pääsyn tiliimme, nyt voimme tehdä kaiken tarvittavan parantaaksemme tilin turvallisuutta ja karkottaaksemme kaikki epäilyttävät kirjautumiset.

2) Palauta vaarantunut ja muokattu tili

Jos tilin hakkeroinut hakkeri on tarpeeksi älykäs ja älykäs vaihtaa tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta (täten turhauttaa palautumispyrkimyksemme), on edelleen yksi mahdollisuus: voimme lisätä käyttäjätunnus etsimällä sivultamme Googlesta (nimi on linkissä) tai kirjoittamalla omasi nimi ja sukunimi.

Profiilisivun avaamisen jälkeen voimme yrittää palautusta vaarantuneen tilin ilmoittaminen Facebookiin, joka puhdistaa pääsyn ja kaikki viestit tai viestit, jotka on luotu rikkomuksen jälkeen, mikä estää lisäongelmat.
Ilmoituksen jälkeen meitä pyydetään syöttämään vaarantuneen sivun käyttäjätunnus tai nimi ja sukunimi Facebookin kanssa, joka aloittaa asianmukaisen tutkinnan.

Jos tili on todella vaarantunut, saamme sähköpostin Facebookilta Palautuksen aloittaminen: meidän on tunnistettava yksi profiilikuvissa olevista ystävistä ja vahvistettava jo olemassa olevien kuvien tagit, jotta voimme todistaa, että olemme todella tilin omistajia.

Myös asiakirjoja voidaan vaatia: on parempi antaa ne, jos todella haluamme varmistaa, että tili on meidän, emmekä todista itse varkautta. Voit yrittää ratkaista hakkeroitujen Facebook-tilien ongelmia myös osoitteessa oma tukisivu.

Kun kunnostus on valmis, meidän on tehtävä se Valitse uusi salasana estääksesi tilisi varastamisen uudelleensekä ottaa käyttöön turvatoimenpiteet, jotka näytämme sinulle seuraavassa luvussa.

3) Kuinka välttää varkaudet ja suojata Facebook-tilisi

Jos hakkeri onnistui pääsemään tilillejättäisi näkyviä jälkiä tilin asetukset -> Suojausotsikon alla Aktiiviset istunnot. Voimme siksi lopettaa epäilyttävän toiminnan (etenkin laitteissa ja IP-osoitteissa, joita emme tunnista) ja ryhtyä välittömästi vaihtamaan salasanaa vaaran estämiseksi.

Voimme vahvistaa tilin turvallisuutta ottaa käyttöön hälytykset luvattomasta käytöstäL'pääsyn hyväksyntä ja voit myös asettaa erilaisen väliaikaisen salasanan käyttääksesi Facebookia ulkoisista sovelluksista ja asiakkaista tai vaarallisista tietokoneista, jotta et jätä jälkiä (väliaikaisia ​​salasanoja voidaan käyttää vain kerran).

Kun olet tehnyt kaiken mahdollisen saada hakkeroidun Facebook-tilin hallinta takaisin On tärkeää ilmoittaa ystävilleen tapahtuneesta, jos hakkeri on käyttänyt heidän profiiliaan väärin levittääkseen viruksia, mainoksia tai epämiellyttäviä viestejä.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme osoitteessa sivustot/sovellukset, joissa voit aktivoida kaksivaiheisen salasanan vahvistuksen.

Johtopäätökset

Facebook-tilin varkaudesta on onneksi tullut harvinainen tapahtuma, myös sosiaalisen verkostoyhtiön käyttöön omien lukuisten turvatoimenpiteiden ansiosta. Jos tilimme on joka tapauksessa hakkeroitu voimme silti tehdä jotain palauttaaksemme sen ja tehdäksemme siitä todella hyökkäämättömänmahdollistaa tuntemattomien käyttöpaikkojen raportoinnin ja lisätodennuskoodin (kaksifaktorinen autentikaattori) estääksesi pääsyn hakkereille.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme kuinka palauttaa Facebook-kirjautumistunnus ja salasana ja mitä tehdä jos Facebook jäädyttää tilisi, kuinka voit palauttaa profiilisi.

Indeksi
  1. 1) Palauta tilisi salasana
  2. 2) Palauta vaarantunut ja muokattu tili
  3. 3) Kuinka välttää varkaudet ja suojata Facebook-tilisi
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up