Kirjautumisnäytön ohittaminen Windowsissa

Kirjautumisnäytöt suojaavat tietokonettasi. Useimmiten ihmiset käyttävät tätä estääkseen muita kirjautumasta nopeasti sisään Windows-tietokoneisiinsa ja lukemasta henkilökohtaisia ​​tietojaan. Jos kuitenkin tiedät, että muut eivät käytä tietokonettasi ja haluat käynnistää suoraan Windowsiin, tämä vaiheittainen opas näyttää, kuinka voit ohittaa Windowsin kirjautumisnäytön.

Tiedoksi: unohditko järjestelmänvalvojan salasanasi? Voit helposti nollata Windowsin järjestelmänvalvojan salasanan.

Kirjautumisnäytön ohittaminen Windows 10:ssä

Jos käytät Windows 10:tä, voit ohittaa kirjautumisnäytön kahdella tavalla: käytä Käyttäjätilit-asetuksia tai paikallista ryhmäkäytäntöeditoria välttääksesi valtuustietojesi syöttämisen joka kerta, kun kirjaudut Windowsiin.

Ohita kirjautumisnäyttö käyttämällä netplwiziä

Paina Win + R avataksesi a Juosta -ikkunaan, kirjoita netplwiz ja avaa sitten painamalla Enter Käyttäjätilit ikkuna. Valitse käyttäjätunnuksesi. Se on todennäköisesti päätili (alle Järjestelmänvalvojat ryhmä). Kun tili on valittuna, poista valinta ruudusta Käyttäjien on annettava käyttäjätunnus ja salasana voidakseen käyttää tätä tietokonetta.

Klikkaus OK ottaaksesi muutokset käyttöön. Jos näyttöön tulee valintaikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan salasanasi, anna se jatkaaksesi. Ohita kirjautumisnäyttö käynnistämällä tietokoneesi uudelleen ja kirjaudu sisään Windows 10:een antamatta kirjautumissalasanaa.

Palauttaaksesi kirjautumisnäytön, noudata samoja vaiheita, mutta ota käyttöön vieressä oleva ruutu Käyttäjien on annettava käyttäjätunnus ja salasana voidakseen käyttää tätä tietokonetta. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua sisään Microsoft-tilillä.

Kärki: jos haluat palauttaa puuttuvan kirjautumisnäytön, katso kuinka korjata puuttuva Windows-kirjautumisnäyttö.

Ohita kirjautumisnäyttö käyttämällä paikallista ryhmäkäytäntöeditoria

Avaa paikallinen ryhmäkäytäntöeditori kirjoittamalla gpedit.msc kohtaan a Juosta ikkuna ja paina Enter. Navigoida johonkin Tietokoneen asetukset -> Hallintamallit -> Järjestelmä -> Kirjautuminen vasemmassa ruudussa. Kaksoisnapsauta oikealla puolella Älä näytä aloitusnäyttöä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Valitse Käytössä valintaikkunassa. Käynnistä tietokone uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Kirjautumisnäytön ohittaminen Windows 11:ssä

Niille, jotka ovat päivittäneet Windows 11:een, on kolme yksinkertaista tapaa päästä eroon Windowsin tervetulonäytöstä. Ensimmäinen on yllä mainittu netplwiz-menetelmä. Toinen käyttää rekisterieditoria ja kolmas Microsoftin automatisoitua työkalua.

Ohita kirjautumisnäyttö käyttämällä netplwiziä

Toisin kuin Windows 10:n menetelmässä, sinun on poistettava käytöstä muutama asetus järjestelmän valmistelemiseksi.

Avaa painamalla Win + I asetuksetja napsauta Tilit -> Kirjautumisasetukset vasemmassa paneelissa. Alla Lisäasetuksetpoista vieressä oleva kytkin käytöstä Suojauksen parantamiseksi salli vain Windows Hello -kirjautumisnäyttö Microsoft-tileille tässä laitteessa (suositus).

Jatka yllä kuvattujen Windows 10:n vaiheiden avulla ohittaaksesi Windows 11 -laitteen kirjautumissalasanan.

Ohita kirjautumisnäyttö rekisterieditorilla

Ennen kuin teet muutoksia rekisteriin, on hyvä käytäntö varmuuskopioida rekisteri siltä varalta, että sinun on palautettava se aiempaan versioon.

Kirjoita seuraavaksi regedit jonkin sisällä Juosta ikkuna ja paina Enter. Navigoida johonkin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Oikealla painikkeella Winlogonja napsauta Uusi -> DWORD (32-bittinen) arvo.

Nimeä uusi arvo AutoAdminLogon. Kaksoisnapsauta sitä ja aseta sen arvoksi 1.

Oikealla painikkeella Winlogon uudelleen ja valitse Uusi -> Merkkijonoarvo. Nimeä uusi arvo OletusKäyttäjänimi. Kaksoisnapsauta sitä ja kirjoita käyttäjänimesi alle Arvotiedot. Klikkaus OK.

Oikealla painikkeella Winlogonja valitse Uusi -> Merkkijonoarvo. Nimeä uusi arvo DefaultPassword. Kirjoita tilisi salasana alle Arvotiedotja napsauta OK.

Tilin tunnistetietojen syöttämistä koskeva vaatimus on nyt poistettu käytöstä.

Tiedoksi: haluat mukauttaa Windows-kokemustasi? Opi hyödyllisiä Windows-rekisterihakkereita käyttökokemuksesi optimoimiseksi.

Ohita kirjautumisnäyttö käyttämällä Microsoft AutoLogon Toolia

AutoLogon voi ladata Microsoftin verkkosivuilta. Sen avulla voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä automaattisen sisäänkirjautumisen käyttämättä tilisi kirjautumistietoja Windows 11:ssä.

Lataa työkalu ja pura sisältö. Avaa Autologon64 tiedosto. Klikkaus Olla samaa mieltä edetä. Kirjoita seuraavaksi salasanasi Salasana -kenttää ja napsauta ota käyttöön. Tallenna muutokset käynnistämällä tietokoneesi uudelleen.

Voit helposti poistaa automaattisen sisäänkirjautumisen käytöstä käynnistämällä Autologon64 uudelleen ja napsauttamalla Poista käytöstä.

Hyvä tietää: pidätkö edelleen Windows 10:stä? Et ole yksin. On monia syitä, miksi Windows 10 on parempi kuin Windows 11.

Kirjautumisnäytön ohittaminen Windowsissa on vain yksi monista muutoksista, joita voit tehdä Windows-asennukseen. Windows 11 toi joukon uusia ominaisuuksia, mutta kaikki eivät pidä niitä tarpeeksi hyödyllisinä siirtyäkseen Windows 10:stä.

Jos kuitenkin käytät Windows 11:tä, mutta kaipaat vanhoja aikoja, voit saada Windows 11:n näyttämään Windows 10:ltä. Jos olet kiinnostunut pelaamisesta, voit myös optimoida Windows 11 -tietokoneesi pelaamista varten. Lopuksi, jos sinulla on päivitysongelmia, meillä on korjauksia uusimpiin Windows 10- ja 11-päivitysongelmiin.

Indeksi
 1. Kirjautumisnäytön ohittaminen Windows 10:ssä
  1. Ohita kirjautumisnäyttö käyttämällä netplwiziä
  2. Ohita kirjautumisnäyttö käyttämällä paikallista ryhmäkäytäntöeditoria
 2. Kirjautumisnäytön ohittaminen Windows 11:ssä
  1. Ohita kirjautumisnäyttö käyttämällä netplwiziä
  2. Ohita kirjautumisnäyttö rekisterieditorilla
  3. Ohita kirjautumisnäyttö käyttämällä Microsoft AutoLogon Toolia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up