Komponenttihinnat 400 euron PC:lle hyvä kaikkiin käyttöön

Ostoslista ja edullisimmat hinnat hyvän, kaikkiin käyttötarkoituksiin sopivan kokoamiseen sopivan pöytätietokoneen saamiseksi, joka maksaa noin 400 euroa

Tablettien ja kannettavien tietokoneiden painostuksesta huolimatta pöytätietokoneiden ei ole tarkoitus kadota, ja ne ovat edelleen paras valinta työskentelyyn, videopuhelujen soittamiseen, pelaamiseen ja hauskanpitoon.

Olimme jo puhuneet mitä osia ostaa erinomaisen tietokoneen rakentamiseksi ensin tietokoneellesi, luettelemalla erilaisia ​​​​vaihtoehtoja Amazonista ostettavaksi eri hinnoilla, menmättä kuitenkaan yksityiskohtiin.

Tässä uudessa oppaassa näytämme sinulle kuinka tehdä erittäin halpa PC mutta jolla voit tehdä käytännössä mitä tahansa, maksimikulutuksella 400 euroa (ilmeisesti ilman näyttöä, jonka olemme poistaneet kuluista).

Tässä oppaassa näytämme sinulle kaksi kokoonpanoa, jotka molemmat ovat erittäin soveltuvia taloudellisen tietokoneen luomiseen: yksi sisältää Intel-alustan käytön, toinen sen sijaan AMD-alustan käytön.

Halpa AMD PC

Mahdollisimman paljon säästämiseksi suosittelemme aina aloittamaan AMD-kokoonpanosta, koska niihin liittyvien prosessorien ja emolevyjen hinnat ovat tunnetusti helpommin saatavilla (ainakin peruskokoonpanoissa).

Prosessori, josta aloittaa, onAMD Ryzen 3 4100varustettu 4 fyysisellä ytimellä, 8 loogisella ytimellä, taajuudella 4 GHz asti, 6 Mt välimuistilla ja pakettiin sisältyvällä jäähdytysjärjestelmällä.

Jotta voimme hyödyntää tätä prosessoria tehokkaasti, voimme käyttää emolevyä ASUS B450-PLUS PRIMERAM-pankin rinnalla Tärkeä RAM 8GB DDR4 3200MHz CL22 ja sisäisen muistin tyyppi Crucial P2 250GB M.2 SSD.

Viimeistele määritykset valitsemalla a halpa ATX-koteloa 500W virtalähdea näppäimistö- ja hiirisarja, PC-kaiutinsarja se on a USB-tyyppinen Wi-Fi-sovitin.

Halpa Intel PC

Jopa Intelin kanssa on mahdollista pitää menot alhaisina valitsemalla nopea mutta helppokäyttöinen prosessori, kutenIntel Core i3-10105Fvarustettu 4 fyysisellä ytimellä, 8 loogisella ytimellä, maksimitaajuus 4,4 GHz, 6 Mt välimuisti ja Intel-jäähdytyselementti sisältyvät pakkaukseen.

Tukeaksemme kaikkia tämän suorittimen ominaisuuksia käytämme ATX-emolevyä Asus PRIME H510M-ARAM-muistina pankki Tärkeä RAM 8GB DDR4 2666MHz ja lopuksi sisäiseksi tallennustilaksi lisäämme nopean M.2 SSD:n, kuten Crucial P2 250GB M.2 SSD.

Muu kokoonpano on identtinen AMD:n kanssa: meidän on lisättävä a moderni ATX-tyyppinen koteloa tehokas virtalähdea näppäimistö- ja hiirisarjaa PC-kaiutinsarja ja lopuksi a USB-tyyppinen Wi-Fi-sovitin jotta tietokone olisi täydellinen työhön ja opiskeluun.

Johtopäätökset

Maksamalla alle 400 € voimme koota kaksi erinomaista kokoonpanoa pöytätietokoneillejoka on varustettu kaikella mitä tarvitset surffataksesi Internetissä, katsoaksesi joitain videoita suoratoistona tai Full HD:nä tietokoneellasi, chattaillaksesi Facebookissa ja käyttääksesi opiskelu- ja työohjelmia ilman turhia huolia.

Muista, että näyttö puuttuu ehdotetuista kokoonpanoista: voimme kierrättää vanhan PC:n tai ostaa uuden näytön, kuten ohjeessa suositellaan Uusi tietokonenäyttö: mitä ominaisuuksia siinä pitäisi olla.

Jos haluamme kuluttaa hieman enemmän, suosittelemme lukemaan oppaamme Osta erinomainen koottu PC 600 eurolla.

Jos emme kuitenkaan osaa koota sisäisiä komponentteja, voimme lukea omamme Opas tietokoneen kokoamiseen ja tietokoneen osien kokoamiseenjoten voit oppia IT-teknikon työn alkeet ja koota PC:n itse.

Indeksi
  1. Halpa AMD PC
  2. Halpa Intel PC
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up