Kriittisten rakenteiden korruption vianmääritys Windows 10:ssä

On olemassa muutamia pelottavia asioita, joita voi tapahtua käyttäessäsi tietokonettasi. Kaikista heistä kuoleman sininen näyttö saattaa olla pelottavin. Pelkästään nimi saa sinut tuntemaan, että tietokonelaitteelle ei välttämättä ole lunastusta.

Kuoleman siniselle näytölle ei ole vain yksi syy, ja jos tarkkailet tarkasti, liitteenä on aina viesti, kun tämä järjestelmähäiriö tapahtuu. Yksi näistä virheilmoituksista on "kriittisen rakenteen korruptio".

Tässä artikkelissa käydään läpi, mitä voit tehdä, kun Windows 10 -koneesi kaatuu tämän vian vuoksi.

Lue myös: Kuinka käsitellä Blue Screen of Death -automaattista uudelleenkäynnistystä Windowsissa

Mistä kriittisten rakenteiden korruptio johtuu?

Kun kohtaat tämän ongelman, pääasiassa kaksi asiaa olisi voinut mennä pieleen:

 1. Viallinen laitteisto – Monissa tapauksissa tämä on yleensä viallinen muisti
 2. Kuljettajan tarkoituksella tai vahingossa muuttama kriittinen ydinkoodi tai data

Nämä kaksi syytä mielessämme voimme mennä eteenpäin ja osoittaa korjauksia tähän Windows 10 -ongelmaan.

Kriittisten rakenteiden vioittumisen korjaaminen Windows 10:ssä

Sinun kannattaa kokeilla näitä korjauksia, jos näet kuoleman sinisen ruudun, jossa on virheilmoitus "kriittisen rakenteen korruptio".

1. Poista mahdolliset ongelmaohjelmat

On olemassa muutamia ohjelmia, jotka ovat pahamaineisia tästä järjestelmän kaatumisesta. Mutta ennen kuin normaalit syylliset on poistettu, sinun tulee ensin varmistaa, että kaikki ohjelmat, jotka asennettiin juuri ennen kaatumista, on poistettu. He olisivat voineet laukaista tämän korruption.

Jos ohjelmia ei asennettu juuri ennen kaatumista, sinun tulee tarkistaa, onko tietokoneeseen asennettu Alcohol 120%, Deamon Tools, MacDriver tai Intel HAXM. Nämä ovat tunnettuja syyllisiä.

Voit poistaa ohjelman asennuksen avaamalla ohjauspaneelin. Valitse "Ohjelmat"-otsikon alta "Poista ohjelma".

Valitse avautuvasta "Ohjelmat ja ominaisuudet" -sovelmasta ohjelma, jonka haluat poistaa, ja napsauta "Poista asennus" -painiketta.

2. Päivitä näytönohjain

Tämä prosessi tapahtuu yleensä automaattisesti oletuksena. Se voidaan tehdä myös manuaalisesti, varsinkin kun tarvitset kriittisen rakenteen vioittumisongelman vianmääritystä.

Päivitä näytönohjain manuaalisesti seuraavasti:

1. Avaa laitehallinta etsimällä laitehallinta Käynnistä-valikosta ja napsauttamalla sen kuvaketta.

2. Etsi näytönohjain laitehallintasovelman "näyttösovittimet" -kohdasta. Huomaa, että näytönohjaimen nimi vaihtelee valmistajista riippuen.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytönohjaimen "update driver" -vaihtoehtoa.

4. Valitse "Etsi päivitetty ohjelmistoohjain automaattisesti" -vaihtoehto. Kun valitset tämän vaihtoehdon, tietokone voi etsiä päivitystä näytönohjaimen ohjaimeen. Tämä päivitys asennetaan automaattisesti kannettavaan tietokoneeseen.

Lue myös: Parhaat tavat korjata Blue Screen of Death -virheet Windowsissa

3. Tarkista Event Viewer

Tapahtumakatselija on erittäin tärkeä työkalu ja monissa tapauksissa elintärkeä korjaus. Se voi kertoa sinulle, mitä tapahtui kriittisen rakenteen korruption tapahtuessa. Se antaa koulutetumman vihjeen siitä, mikä syyllinen ohjelma on.

Voit käyttää tapahtumien katseluohjelmaa tämän kaatumisen syyn jäljittämiseen noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita.

1. Avaa tapahtumien katseluohjelma käyttämällä pikanäppäinyhdistelmää Win + X ja valitsemalla "Tapahtumien katselu" -vaihtoehdon.

2. Kun tämä avautuu, valitse Windowsin lokit ja järjestelmä. Tarkista epäilyttävä tapahtuma tapahtumien katseluohjelman keskiosasta. Nämä ovat tapahtumia, jotka tapahtuivat noin onnettomuuden aikaan. Voit poistaa tuolloin käynnissä olevan epäillyn ohjelman asennuksen nähdäksesi, oliko se kaatumisen syy.

Johtopäätös

Viimeinen keino, jos nämä korjaukset eivät toimi, on puhdas asennus tai tehdasasetusten palautus. Tätä ei kuitenkaan usein vaadita. Kuten monet Windows 10:n kanssa kohtaavat ongelmat, tämä voidaan useimmiten käsitellä noudattamalla yllä olevia vaiheita.

Indeksi
 1. Mistä kriittisten rakenteiden korruptio johtuu?
 2. Kriittisten rakenteiden vioittumisen korjaaminen Windows 10:ssä
  1. 1. Poista mahdolliset ongelmaohjelmat
  2. 2. Päivitä näytönohjain
  3. 3. Tarkista Event Viewer
 3. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up