Kuinka aktivoida käytettävissä olevat värisuodattimet Macissa? - Lukemisen parannukset

Parhaiden nykyisten tietokoneiden joukossa meillä on Mac-tietokoneet, jotka ovat monien ihmisten suosikkeja maailmanlaajuisesti, erinomaisen suorituskyvyn ja monipuolisten vaihtoehtojensa ansiosta. Yksi näistä Mac-tietokoneiden tarjoamista toiminnoista on aktivoida värisuodattimet jotka parantavat lukemistamme tilaisuudesta riippuen. Jos haluat hyödyntää tätä ominaisuutta, näytämme sinulle, kuinka voit saavuttaa sen helposti.

Indeksi

  Mitä ominaisuuksia sinulla on, kun otat värisuodattimet käyttöön Macissasi?

  Ottamalla käyttöön kaikki Macissamme olevat värisuodattimet avaamme joitakin värisuodatintoimintoja, jotka vaihtelevat käytettävissä olevien suodattimien säätämisestä Macista lukemisen parantamiseen. Selitämme kaikki nämä toiminnot yksityiskohtaisesti alla.

  Mukauta Macissa saatavilla olevia värisuodattimia

  Kun Mac-suodattimet on aktivoitu, meillä on mahdollisuus mukauttaa mielemme mukaan minkä Mac-suodattimen haluamme ja miten haluamme sen, mikä antaa meille vapauden mukauttaa nopeasti. Jos haluamme mukauttaa värisuodattimiamme, meidän on:

  • Tiimimme pääsivulta siirrymme Apple-logolla merkittyyn Apple-valikkoon ja napsautamme 'Järjestelmäasetukset'.
  • Kun tämä on tehty, 'Esteettömyyspaneeli'-tila tulee näkyviin, ja meidän on syötettävä se, jotta voimme myöhemmin siirtyä kohtaan "Näyttö" ja nähdä välilehden, jossa on "Värisuodattimet". tilaa, jossa voimme aktivoida värisuodattimet.
  • Kun olet värisuotimien sisällä, näemme, että 'Suodatintyyppi' -vaihtoehto tulee näkyviin. Se löytää useita värisuodattimia käytettäväksi ja valitsee meille parhaiten sopivan.

  Ota värisuodattimet käyttöön tai poista ne käytöstä pikakuvakkeen avulla

  Joillekin Mac-käyttäjille, jotka ottavat jatkuvasti värisuodattimia käyttöön ja poistavat ne käytöstä, koko prosessi voi tulla väsyttäväksi toistuvien vaiheiden vuoksi. Siihen on kuitenkin olemassa tapa voimme poistaa värisuodattimet nopeasti käytöstä, kaikki käyttämällä työpöydällämme olevaa pikakuvaketta. Tätä varten meillä on kaksi vaihtoehtoa, joista toinen käyttää Touch ID:tä ja toinen ilman sitä.

  • Ensimmäinen tapa tehdä tämä on ilman Touch ID:tä, jota varten meidän on tarkistettava näppäinyhdistelmä "Option-Command-F5" 'Accessibility Panel' -ikkunassa, puuttuu vain napsautus 'Monitor' ja lopuksi värisuodattimien aktivointi tai deaktivointi.
  • Jos Mac-tietokoneellamme on Touch ID, meidän on tehtävä se paina sitä kolme kertaanäkyviin tulee "Suorapääsypaneeli", jossa meidän on aktivoitava tai deaktivoitava värisuodattimet.

  Parannuksia lukukokemukseen macOS:ssä

  Enemmän kuin toiminto on tosiasia, koska monet käyttäjät ilmoittavat a parempi lukukokemus aktivoimalla värisuodatinja tämä johtuu siitä, että kun kaikki ovat lämpimämpiä, silmämme lepäävät paljon enemmän ja vältytään kuivumiselta luettaessa jotain Macistamme Internetissä tai ladattaessa kirjaa tietokoneellemme.

  mac, jossa on ipad pöydällä

  Mitkä ovat tärkeimmät toiminnot aktivoitaessa värisuodattimia?

  Monet päättämättömät käyttäjät, aktivoivatko värisuodattimet vai eivät, ihmettelevät usein toimintoa, joka tällä pienellä näyttömme säädöllä voi olla, sillä siinä on kaksi päätoimintoa, kuten tumma tila ja tekstien ulkonäön parantaminen. Seuraavaksi näemme, mistä kukin on kyse ja miten ne toteutetaan.

  Tumma tila on aktivoitu

  Jos pysymme Macillamme myöhään iltaan tai paikoissa, joissa on vähän valoa, on suositeltavaa käyttää tummaa tilaa, koska sen avulla huolehdimme silmistämme, kun on eri värisävyjä, ja muuta tiimimme valaistusta, jotta näkemyksemme olisi mukavampaa yöllä. Jos haluamme käyttää tätä tummaa tilaa Macissa, näytämme sinulle, kuinka se tehdään.

  • Tiimimme pääsivulta siirrymme Apple-logolla merkittyyn Apple-valikkoon ja napsautamme 'Järjestelmäasetukset'.
  • Nyt meidän on syötettävä "Yleinen" valitsemalla mikä tahansa vaihtoehdoista, jotka meillä on "Aspektissa"

  Kun tämä on tehty, tumma tila aktivoituu Macissamme, mikä meidän on käytettävä yöllä säilyttääksemme näkömme. On huomattava, että jos haluamme palata oletuskokoonpanoon, voimme tehdä sen samoilla vaiheilla, vain tumman tilan valinnan sijaan valitsemme vaalean tilan.

  kannettavaa tietokonetta käytetään käsin

  Parannettu tekstin ulkonäkö

  Toinen näiden värisuodattimien erinomaisista toiminnoista on, että ne voivat tehdä lukemistamme teksteistä näkyvämpiä. Kaikki tämä johtuu siitä, että tämä värien muutos säätää Macin kontrastia ja kohokohtia, jolloin kirjaimet huomaamme helpommin joko verkkosivustolla tai missä tahansa muussa sovelluksessa.

  Kuinka voit käyttää Night Shift -toimintoa Macissa värisuodattimen parantamiseen?

  Jos haluamme käyttää värisuodattimia, mutta niiden manuaalinen aktivoiminen ja deaktivointi häiritsee meitä, on olemassa vaihtoehto aktivoida nämä värisuodattimet automaattisesti. Tämä saavutetaan käyttämällä Night Shift -toimintoa, mistä voimme ohjelmoida minkä tahansa suodattimen aktivoinnin. Voimme tehdä tämän seuraavilla viitteillä:

  • Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on, että tiimimme täyttää Night Shiftin käytön vaatimukset, tarvitsee vain vierailla omena tukijossa se kertoo, onko Mac-mallimme yhteensopiva tämän tekniikan kanssa vai ei.
  • Kun olemme varmistaneet, että voimme käyttää tätä tekniikkaa, meidän on siirryttävä tiimimme pääsivulta Apple-logolla merkittyyn Apple-valikkoon ja klikattava 'Järjestelmäasetukset'.
  • Nyt napsautamme "Näytöt" ja sitten "Night Shift" -ikkunaa, josta voimme määrittää Night Shift -aktivointiajan valitsemalla joitain esiohjelmoituja asetuksia tai aikataulun personointi missä haluamme värisuodattimiemme olevan aktiivisia.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up