Kuinka aktivoida useita aikavyöhykkeitä Windows 11:ssä ja 10:ssä

Niille, jotka työskentelevät pörssissä tai matkustavat paljon, on varmasti hyvä idea lisätä aikavyöhykkeitä Windows 11:een ja Windows 10:een

Jokainen, joka työskentelee pörssissä tai matkustaa paljon ympäri maailmaa, tietää, milloin on tärkeää hallita Italian aikavyöhykkeitä tai maita, joihin matkustamme tai joissa seuraamme pörssiä, jotta ne voidaan aina mukauttaa neuvottelujen aloittaminen tai yksinkertaisemmin sanottuna huonojen lukujen välttäminen soittamalla sukulaisille Italiaan, kun on ehkä myöhään illalla (yleinen virhe niille, jotka ovat hiljattain muuttaneet Yhdysvaltoihin).

Tällaisten ongelmien välttämiseksi näytämme sinulle tässä oppaassa kuinka aktivoida useita aikavyöhykkeitä Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä, jotta voimme aina hallita meitä kiinnostavat aikavyöhykkeet ja voimme matkustaa saada käsitys Italian nykyisestä ajasta, jotta tiedät milloin soittaa ystäville tai sukulaisille.

Indeksi

  Aikavyöhykkeiden lisääminen Windows 11:ssä

  Aikavyöhykkeiden lisääminen uuteen Windows 11 käyttöjärjestelmä avaamme Käynnistä-valikon, valitse kohde asetukset, mennään valikkoon Päivämäärä/aika ja kieli, avataan valikko Päivämäärä ja aika ja paina lopuksi kohdetta Lisäkellot.

  Lisäkellot

  Avautuvassa ikkunassa voimme lisätä kaksi uutta aikavyöhykettä. Aktivoi ne molemmat laitamme valintamerkin molempiin kohtiin Näytä kello, valitse säädettävä aikavyöhyke, valitse molemmille mukautettu nimi (esimerkiksi New York ja Tokio) ja paina sitten alareunassa OK, jotta muutokset tulevat voimaan. Jos olemme ulkomailla ja haluamme lisätä Rooman aikavyöhykkeeksi jommassakummassa kahdesta kellosta, meidän on asetettava se aikavyöhykkeeksi UTC + 01:00).

  Kun tämä muutos on otettu käyttöön, paina hiiren vasenta painiketta järjestelmän kellon oikeassa alakulmassa, jolloin näet myös edellisessä ikkunassa asetetut aikavyöhykkeet.

  Uudet kellot

  Muistutamme, että jos saavumme uuteen maahan, jossa on uusi aikavyöhyke,automaattinen Windows-ajan päivitys alkaa näyttää tarkan paikallisen ajan välittömästi, jotta voimme välittömästi säätää kahdella lisäaikavyöhykkeellä.

  Jos tarvitsemme enemmän kuin kaksi aikavyöhykettä meidän on käytettävä sovellusta Kello, saatavana Käynnistä-valikosta. Kun sovellus on auki, siirrytään valikkoon Kansainvälinen kello, paina +-painiketta ikkunan oikeassa alakulmassa ja lisää sitten kaupunki, maa tai aikavyöhyke, jota seurataan käsin.

  Windows 11 kello

  Lisäämme kaikki halutut aikavyöhykkeet kartalle, jotta näet aina, paljonko kello on toisella puolella maailmaa ja kannattaako soittaa Skypen kautta tai seurata pörssin trendiä.

  Aikavyöhykkeiden lisääminen Windows 10:ssä

  Windows 10:ssä voimme aktivoida useita aikavyöhykkeitä samalla tavalla kuin Windows 11:ssä. Jatkamme testatulla Microsoft-käyttöjärjestelmällä avaamalla Käynnistä-valikon ja etsimällä sovelluksen Herätyskellot ja kello.

  Windows 10 kello

  Mennään valikkoon Kansainvälinen kello ja paina oikeaa alakulmaa Lisää uusi kaupunki, jotta voimme tarkkailla kaikkia meitä kiinnostavien kaupunkien tai maiden aikavyöhykkeitä.

  Jos toisaalta halusimme nähdä aikavyöhykkeet suoraan järjestelmän kellosta, meidän tarvitsee vain avata Käynnistä-valikko ja käynnistää sovellus. asetukset, vie meidät valikkoon Päivämäärä/aika ja kieli, avaa ensimmäinen valikko Päivämäärä ja aika ja paina lopuksi kohteen vasemmalle Lisää kellot muille aikavyöhykkeille.

  Windows 10 aikataulut

  Kuten Windows 11:ssä on jo nähty, aktivoimme toisen kellosta (tai aktivoimme ne molemmat), valitsemme lisättävät aikavyöhykkeet ja mukautetut nimet ja paina sitten OK alareunassa lisätäksesi mukautetut ajat järjestelmän kelloon oikeassa alakulmassa. (meidän on napsautettava sitä nähdäksesi uudet aikavyöhykkeet).

  Muut aikavyöhykkeiden kellot

  Avaamalla Microsoft Storen Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä voimme myös etsiä muita kelloja aikavyöhykkeiden mukaan yksinkertaisesti painamalla yläreunan hakupalkkia ja hakemalla kello.

  Microsoft Store

  Saatavilla olevien sovellusten joukosta valitsemme kauneimman tai tarpeisiimme sopivan sovelluksen, asennamme sen järjestelmään ja käynnistämme sen Käynnistä-valikosta; sovelluksen käynnistämisen jälkeen muokkaamme ladatun sovelluksen asetuksia ja valitsemme haluamasi aikavyöhykkeen, jotta se voidaan näyttää pysyvästi sovelluksena tehtäväpalkissa tai ikkunana, joka pysyy aina etualalla.

  Johtopäätökset

  Paljon matkustavat tai finanssimaailmassa työskentelevät tietävät, kuinka tärkeää on pitää aikavyöhykkeet hallinnassa, jotta he voivat hoitaa paremmin bisnestä niissä maissa, joissa pörssi alkaa keskellä yötä. Kun matkustamme, siitä on aina hyötyä seurata aikaa Italiassa, jotta vältetään puhelut Skypessä tai muiden kanssa ilmaiset viestintäjärjestelmät kun on myöhään illalla Italiassa.

  Ne, jotka käyttävät myös Android-puhelimia ja -tabletteja ympäri maailmaa, suosittelevat Lisää päivämäärä ja aika puhelimen näytölle, vaikka eri aikavyöhykkeet olisi asetettu eri näytöille.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up