Kuinka asentaa Firefox Developer Edition Linuxiin

Suurin osa web-kehittäjistä on joutunut käyttämään selaimen valmistajien tarjoamia kehitystyökaluja. Suurimmaksi osaksi se toimii erittäin hyvin, koska yritykset, kuten Google ja Microsoft, sisällyttävät nämä työkalut selaimiin, joita kaikki jo käyttävät. Päivän lopussa tällaiset selaimet ovat kuitenkin kuluttajille, ei kehittäjille.

Siksi Firefoxin takana oleva yritys on ottanut vastuun luoda selain, joka on keskittynyt kehittäjille eikä jokapäiväisille Internetin käyttäjille. Mozilla Firefox Developer Edition -selain antaa web-kehittäjille mahdollisuuden helposti virheenkorjaukseen ja verkkosovellusten tarkastamiseen.

Koska monet web-kehittäjät käyttävät aktiivisesti Linuxia työnsä tekemiseen, tämä selain on saatavana myös Linuxille, vaikka asennus ei olekaan niin yksinkertaista kuin sen pitäisi olla. Joten miten asennat sen?

Indeksi

  Kuinka hankkia Firefox Developer Edition

  Kuinka asentaa Firefox Developer Edition Linuxiin

  Kehittäjäversio voidaan ladata Linuxille täältä linkki . Kun tiedosto on ladattu, pura ladattu "tar.bz2" -tiedosto ja siirrä se kotikansioon tiedostojen hallinnan avulla. Puretut tiedostot eivät jää kotikansioon, vain väliaikaisesti, kun työskentelemme tiedostojen kanssa ja asennamme ne.

  Asenna Firefox Developer Edition

  Poimittujen tiedostojen avulla tiedostot voidaan siirtää kotihakemistosta tiedostojärjestelmän "/ opt" -hakemistoon. Aloita avaamalla pääteikkuna ja antamalla seuraavat komennot:

  sudo -s

  Tämä antaa päätelaitteelle juurikuoren ja on helpompi työskennellä.

  cd / opt
  mkdir -p Firefox-kehittäjä

  "Firefox-developer" -nimisen kansion luominen antaa käyttäjän helposti tietää, että nämä ovat Firefox Developer Edition -tiedostot eivätkä jotain muuta.

  Kuinka asentaa Firefox Developer Edition Linuxiin

  cd /home/usuario/firefox*.es-US.linux-x86_64
  ls>

  Syöttämällä "Firefox - *. Es-US.linux-x86_64" -kansioon ja tarkastelemalla kaikkea sisältöä ls-komennolla, käy ilmi, että siellä on Firefox-kansio.

  mv firefox / opt / firefox-developer

  Siirrä-komento sijoittaa Firefox-kansion uuteen "Firefox-kehittäjä" -hakemistoon kansioon "/ opt". Täällä Firefox Developer Editionin ydin asuu järjestelmässä.

  Kuvakkeiden luominen työpöydälle

  Ohjelma on asennettu järjestelmään, vaikka sitä ei voida käynnistää. Käynnistysohjelma on luotava, jotta käyttäjä voi käynnistää ohjelman. Avaa tekstieditori ja liitä seuraava koodi:

  [Entrada de escritorio]
  Nombre=Desarrollador de Firefox
  GenericName=Firefox Developer Edition
  Exec=/opt/firefox-developer/firefox/firefox
  Terminal=falso
  Icon=/opt/firefox-developer/firefox/browser/icons/mozicon128.png
  Tipo=Aplicación
  Categories=Aplicación;Red;X-Developer;
  Comentario = Navegador web de la edición para desarrolladores de Firefox.
  

  Kuinka asentaa Firefox Developer Edition Linuxiin

  Guarde el archivo como "firefox-developer.desktop" en la carpeta de inicio de su usuario. Luego, en el terminal haga lo siguiente:

  sudo chmod +x firefox-developer.desktop sudo mv firefox-developer.desktop /usr/share/applications

  Kuinka asentaa Firefox Developer Edition Linuxiin

  Kun pikakuvake on asennettu, sinun tarvitsee vain avata työpöydän sovellusvalikko, ja Firefox Developer Edition on siellä käyttääksesi sitä.

  Johtopäätös

  Vaikka Firefox ei ole yhtä hohdokas kuin Google Chrome, sillä on silti paljon tarjottavaa. Varsinkin kun kyseessä on verkkokehitys. Monet mukana olevista työkaluista ovat samanlaisia ​​kuin Chrome-työkalut. Joissakin tapauksissa ne jopa ylittävät ne. Jos olisin web-kehittäjä, valitsisin Firefox Developer Edition -polun ominaisuuksille, mutta myös Mozilla-yritystyypille. He välittävät verkosta ja sen avoimuudesta.

  Jos olet Linux-kehittäjä ja etsit uutta työkalupakettia, muista kokeilla tätä sovellusta. Et tule katumaan!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up